Pohlavní styk bez kondomu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
20.2.18 13:30
@andelka83 píše:
Oprava 99,6-99,9% jak se obvykle udává.

Ano nasadila hned první den MS.. Ale jinak dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.2.18 13:45
@pannda píše: Četla sis příbalový leták? Ve většině je psano, že první cyklus byste měli používat ještě navic jednu antikoncepcni metodu, kondom či čípky.

Neplácej… Valná většina HA je účinná hned, když začneš užívat první den cyklu. A tak to také v tom příbalovém letáku je napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.2.18 13:49
@radkka píše:
Neplácej… Valná většina HA je účinná hned, když začneš užívat první den cyklu. A tak to také v tom příbalovém letáku je napsané.

Jo vim.. Ale ja se jen bala aby sem nebyla těhotná kdyz jsem s přítelem SME měli pohlaví styk pri 12 prášku bez ko domu.. A Ha sem si vzala první den MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.2.18 13:51
@radkka píše:
Jo vim.. Ale ja se jen bnapy sem nebyla těhotná kdyz jsem s přítelem SME měli pohlaví styk pri 12 prášku bez ko domu.. A Ha sem si vzala první den MS
@radkka píše:
Neplácej… Valná většina HA je účinná hned, když začneš užívat první den cyklu. A tak to také v tom příbalovém letáku je napsan
@radkka píše:

Pač mě bolí podbřišku už 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
20.2.18 13:52

Jsme ne SME :roll: prosímtě čti si to po sobě, vždyť to tvoje psaní nemá hlavu ani patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.2.18 14:04
@Tynkaemm píše:
Jo vim.. Ale ja se jen bala aby sem nebyla těhotná kdyz jsem s přítelem SME měli pohlaví styk pri 12 prášku bez ko domu.. A Ha sem si vzala první den MS

Včera ti na to holky odpovídaly. A předevčírem taky. Co chceš ještě slyšet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
20.2.18 14:33

https://www.emimino.cz/…epce-309088/
https://www.emimino.cz/…-sex-309183/
Založíš tady každý den novou diskuzi? :roll: :nevim: Hele, nesoulož, když to nedáváš a raději se běž učit českou gramatiku - promiň, ale nedají se tvé příspěvky číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
20.2.18 15:06

@Tynkaemm prosím čti si to po sobě. Těžko se to čte. Jinak by si měla být chráněna a znovu už se neptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí