Pohovor ve věznici

Anonymní
25.2.22 10:25

Pohovor ve věznici

Ahoj, příští týden mě čeká pohovor ve věznici. Jde o místo pro externí firmu, která zaměstnává vězně. Bylo to místo Mistrové.

Dnes po mě chtěli číslo OP a následně domluvit termín pohovoru. Nějak nechápu proč by měli chtít číslo OP?
A mám z toho docela hlavu; ehm, pracovala jsem jeden čas u policie ( ne služební poměr ) a prostě mě to tam nebavilo kvůli dojíždění.

Chci se zeptat, nemůže to souviset s tím, aby si mě proklepli? Ale na druhé straně si říkám, že Vězeňská služba a Policie jsou dvě rozdílné instituce. :nevim:

Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35729
25.2.22 10:37

Řekla bych, že tě prolustruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 10:43

@JancaS84 Jde o obyčejné místo, externí firma. Žádný služební poměr.

• Citovat
  • Upravit
24794
25.2.22 10:48

Prostě chtějí před pohovorem tvé ověřené osobné údaje..
sice to není standardní požadavek, ale zas tolik by mne s ohledem na konkrétní situaci nepřekvapil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35729
25.2.22 10:48
@Anonymní píše:
@JancaS84 Jde o obyčejné místo, externí firma. Žádný služební poměr.

A proč si se nezeptala na co to chtějí? Ale myslím, že to je jedno prostě budeš pracovat s vězni tak musíš být důvěryhodná osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 10:54

@Lucy75 Jako jaké? Dluhy? Žádné nemám. Práce?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.22 10:56

@JancaS84 No, nezeptal. :nevim: v tu chvíli mi to nedošlo. Až pak za chvíli…

Osobně jsem se s tím nikdy při pohovoru a ještě takto přes email nesetkala.

• Citovat
  • Upravit
41140
25.2.22 11:03
@Anonymní píše:
@JancaS84 Jde o obyčejné místo, externí firma. Žádný služební poměr.

ale budeš pracovat s těmi vězni, ne? úplně nevidím problém v tom, že si chtějí ověřit, jestli k vězňům nebo do věznice budou pouštět bezúhonou osobu, nebo recidivistu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 11:20

@Keyllah Ty kráso, kdybys tím byla, tak jsem přeci nemohla být ve služebním poměru. To dá rozum :lol:

Paní jsem volala a řekla mi, že to potřebuje pro vstupku a ověření totožnosti na místě.

Tohle chapu, ale ne před pohovorem. S tím jsem se fakt jak u AČR tak PČR nesetkala, přitom první z toho byl služební poměr.

• Citovat
  • Upravit
41140
25.2.22 11:36
@Anonymní píše:
@Keyllah Ty kráso, kdybys tím byla, tak jsem přeci nemohla být ve služebním poměru. To dá rozum :lol:

Paní jsem volala a řekla mi, že to potřebuje pro vstupku a ověření totožnosti na místě.

Tohle chapu, ale ne před pohovorem. S tím jsem se fakt jak u AČR tak PČR nesetkala, přitom první z toho byl služební poměr.

tak ale oni si chtějí ověřit aktuální informace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14934
25.2.22 11:37

Občas pracovně jdu do věznice a ano, předem dávám krom jiných údajů i číslo OP. Sebou dovnitř nemůžu mít mobil, sluchátka a žádnou elektroniku. OP při vstupu ukazuju na dvou místech. Je to vše kvůli bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
25.2.22 11:37
@Anonymní píše:

Tohle chapu, ale ne před pohovorem. S tím jsem se fakt jak u AČR tak PČR nesetkala, přitom první z toho byl služební poměr.

No taky to už je asi taky pár let, je jasné že tě budou znovu lustrovat. Po služebním poměru by to to mělo být jasné, taky jsi určitě musela předložit výpis z rejstříku trestu a tak. To že budeš civil neznamená, že můžeš být se záznamem. Přijde mi to standartní požadavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.2.22 11:59
@Anonymní píše:
„@Keyllah“ Ty kráso, kdybys tím byla, tak jsem přeci nemohla být ve služebním poměru. To dá rozum :lol:

Dokládala si rejstřík trestů? Pokud ho na nějaké místo chtějí, tak vždycky chtějí všude aktuální a to že člověk někdy před měsíci či lety byl čistý neukazuje, že je čistý teď. Já ho na některá místa musela dodat a sama ho zaplatit. Tak třeba si tě tady prolustrují sami a nemusíš to aspoň platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
25.2.22 12:02

Můžu se zeptat, co s těmi vězni budeš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 12:02

@Umík Ale jo, tomu všemu rozumím. Ohledně AČR není to pár let, je to rok. A asi sněm trotl, ale nemám ani pokutu za parkování nebo rychlost :mrgreen: Takže asi tak.

Tenkrát vyběhat prověrku, Tajná, to byl matros :mrgreen:. Ale dali mi ji bez problémů, ač dát věci dokupy byl docela oříšek.

Mě jen přišlo divné, ač teda jde o VS a těžko intenzifikační číslo zneužijí, že chtějí tyto údaje emailem :nevim: Osobně jsem se s tím nesetkala, ani ve služebním poměru, že by toto chtěli elektronický a ne osobně. Navíc u AČR si trestní bezúhonnost zjistili sami. Na mě pak bylo jen projít bezpečnostní prověrkou :mrgreen:

Napadlo mě, že to chtějí kvůli vstupce, ale zase nesetkala jsem se s tím, ani u PČR, když jsem šla na pohovor a přijímací řízení a už vůbec ne u AČR.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat