Pohřešovaná Míša

• Otevřená skupina

Pokračujeme zde

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
25.1.17 18:58
@destrukce píše:
Co se tu stalo? 8o

Já byla v práci :nevim: :nevim: Něco málo najdeš v diskusi Smazaná temata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
25.1.17 18:59
@destrukce píše:
Co se tu stalo? 8o

A tady : https://www.emimino.cz/…azov-279909/ Ale proč je to tu smazané celé to taky nevím… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.1.17 19:01

Ahoj holky, tak jsem byla celý den pryč, teď jsem si sedla s tím, že dočtu co nového a téma smazané, mohl by mi někdo prosím naznačit co se stalo? děkuji všem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.1.17 19:03
@orionk píše:
A tady : https://www.emimino.cz/…azov-279909/ Ale proč je to tu smazané celé to taky nevím… :nevim: :think:

hm, nemám čas to číst celé, ale asi takto, nechápu, proč kvůli vyhazovu zakládat diskusi :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
25.1.17 19:07
@Kotatko03 píše:
hm, nemám čas to číst celé, ale asi takto, nechápu, proč kvůli vyhazovu zakládat diskusi :oops: :roll:

Já teď sedla s kafem, taky to tu louskám co se stalo… Ještě tady https://www.emimino.cz/…nkovani/175/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
25.1.17 19:07

Ve zkratce: Adelajda vyhodila a zablokovala Doncajnis(doufám, že to píšu dobře), vzhledem k tomu, že ta něvěděla proč a nemohla napsat Adelajdě protože si ji zablokovala Doncajnis založila to téma v odkazu výš. Chvíli se tam hádaly, pak ji přidala, pak ji zas vyhodila a začala vyhazovat všechny, co se jí v té diskuzi zastaly…načež jsem jí tady já a ještě jedna napsala, že se nám to nelíbí, a na ten popud ona smazala celé téma… pak si nechala zrušit profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.1.17 19:08
@orionk píše:
Já teď sedla s kafem, taky to tu louskám co se stalo… Ještě tady https://www.emimino.cz/…nkovani/175/ :think:

Až to dolouskáš dáš mi vědět že jo :jazyk: :mrgreen: díky za odkaz, taky na to kouknu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
25.1.17 19:11

Pak tam proběhla ještě změna nicku, chvíli se omlouvala, chvíli nadávala a vyhazovala - to je všechno asi v té druhé diskuzi - o moc jste přišly :mrgreen: :jazyk:

každopádně ohledně Míši nic nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59459
25.1.17 19:12

8o 8o co to je, vždyt tady bylo víc jak 20 stránek a ted 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.1.17 19:13
@geilens píše:
Ve zkratce: Adelajda vyhodila a zablokovala Doncajnis(doufám, že to píšu dobře), vzhledem k tomu, že ta něvěděla proč a nemohla napsat Adelajdě protože si ji zablokovala Doncajnis založila to téma v odkazu výš. Chvíli se tam hádaly, pak ji přidala, pak ji zas vyhodila a začala vyhazovat všechny, co se jí v té diskuzi zastaly…načež jsem jí tady já a ještě jedna napsala, že se nám to nelíbí, a na ten popud ona smazala celé téma… pak si nechala zrušit profil

Aháááá, díky za vysvětlení…dál to asi ani nebudu komentovat, nechápu chování ani jedné strany, obě se dle mě chovají jako malé děti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
25.1.17 19:17

@Kotatko03 Bylo to celé divné, každopádně D. byla v právu a A. se chovala, jak kdyby jí přeskočilo :-D že to tady Adelajda, Maminka2017 nebo jak takhle spláchla, to bylo fakt zbytečné, ale co už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
25.1.17 19:21
@geilens píše:
@Kotatko03 Bylo to celé divné, každopádně D. byla v právu a A. se chovala, jak kdyby jí přeskočilo :-D že to tady Adelajda, Maminka2017 nebo jak takhle spláchla, to bylo fakt zbytečné, ale co už

Admini se opet predvedli :palec: :roll: Posledni dobou teda jejich rozhodnuti nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.1.17 19:22
@geilens píše:
@Kotatko03 Bylo to celé divné, každopádně D. byla v právu a A. se chovala, jak kdyby jí přeskočilo :-D že to tady Adelajda, Maminka2017 nebo jak takhle spláchla, to bylo fakt zbytečné, ale co už

v právu třeba i jo, ale já osobně za sebe říkám, diskusi bych si kvůli tomu nezaložila a to jsem typ člověka, že za své názory se peru :oops: :mrgreen:…přesně, co už…je zbytečné to řešit, do hlavy ani jedné z nich nevidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
25.1.17 19:24

@orionk těžko říct, já chodím už asi rok jenom číst, takže tady do toho nevidím, tyhle žabomyší války proti adminům moc neschvaluju… nicméně je pravda, že tady měli zasáhnout, a ne ještě Adelajdě měnit nicky atd… mám pocit, že kdyby neodešla sama, tak tu straší doteď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9068
25.1.17 19:25

Odcházím z této diskuse, protože mě ten dnešní guláš, co se tu uvařil nebaví :roll: Bylo to celé dost trapné a já, i když jsem napsala nakonec adminovi, tak jsem se dozvěděla naprosto nelogické kroky admina a i té zakladatelky. Přečetla jsem i tu odvetnou diskusi od Doncij a pak jí zamkli…
Nemá to cenu to tu dál držet, protože se k tématu Míši už nikdo nevrací a všichni řeší sprosté chování Adelaj alias maminky2017.
Takže se mějte. Nic nového se stejně neví a myslím, že lepší bude založit tuto diskusi až v okamžiku nějakých zásadních nálezů a zjištění v médiích, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny