Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Miminko hodně spinká a hlavně má už málo místa,mě se to stalo ve 36tt a taky jsem plašila,ale Mudr mě uklidnila,že je naprosto normální ![]()
tak naše malá se hýbala vždy ráno kolem desáté a potom večer, nevzpomínám si že kdy jindy a všechno bylo v pořádku
Mi se hybala vždycky víc, jak píšete, až se mi vlnilo bříško, ale ted poslední dva dny to je mín.. pravě mě to vyplašilo. děkuji Vám moc za uklidnění..
Ještě jsem se chtěla zeptat jestli Vám tvrdlo bříško?
Mě tvrdne vždy večer a někdy i dost hodně…to už se to připravuje:)))dost nepříjemný na dejchání mimochodem:)
@agulla píše:
Ahojte, chtěla jsem se zeptat jak jste vnimaly pohyby na konci těhu? je třeba normální, že cele dopoledne cítím jenom třeba jedno dva malinke štouchnuti???
pak přes poledne par pohybu? jak jste je vnimaly vy? taky jste měly takve prodlevy?
@agulla píše:Ještě jsem se chtěla zeptat jestli Vám tvrdlo bříško?
brisko mi tvrdne od 28tt…
@werunqa píše:jsem tedka 39tt a pohyby citim porad dost-mala se tam mele a vubec ji nevadi, ze mi drti zebra
mi tam taky hodně hopsala víš.. a ted mín víš.. proto to řeším.. jestli některe holky měly něco podobného
@agulla píše:
mi tam taky hodně hopsala víš.. a ted mín víš.. proto to řeším.. jestli některe holky měly něco podobného
jo, vsak v pohode-jen pisu svoji zkusenost
taky se mi jednou stalo, ze se mala cely den neozvala-mela jsem desny nervy,ale asi byla lina..
od te doby je zase porad akcni
..kolikrat to fakt az boli.. ![]()
Ahoj,
jdu si pro rychlou pomoc: většinou se tu píše, že cítíte méně pohybů, ale mně přijde, že se tam dneska vrtí nějak častěji. Většinou řádí ráno a pak hlavně večer, ale dneska se tam protahuje už od oběda, to většinou spí… K tomu mě pobolívaj vaječníky. Mám plašit, nebo je to normální?
![]()
Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem 40+1 tt
@slunečnicee píše:
Možná se něco chystá, měj se na pozoru..
Kéž by se něco chystalo, spíš mám strach, aby se něco nedělo s miminkem? ![]()
Pokud by bylo pohybů nadměrně, určitě je lepší zajet na kontrolu. nechci strašit ale opravdu se může s miminkem něco dít. nebudu psát co-opravdu nechci strašit, takže pokud tam třeba opravdu hodně vyvádí, tak raději na kontrolu ![]()
Par dni nazpatek si mi tam tak mala mlela az jsem mela taky obavy
A ok, ale pokud se ti to hodne nezda tak urcite bych zajela na gyn.pohotovost.Nic za to nedas
Ahoj, ja s prvnim mela na konci take hodne pohybu.ted s druhym uz od 37 tydne kopance co jsou az neprijemny jak boli. vyrostlo mi malo bricho, tak ma malo mista
Pro jistotu bych zajela asi na kontrolu i když to být nic nemusí. Já jsem 40+4 včera jsem byla na kontrole a malá tam sebou taky pěkně na monitoru šila, víc než kdy jindy. Sestra mi říkala, že když je málo pohybů nelíbí se jim to a to samé naopak…,ale u mě naštěstí vše v pořádku. Ale pro ten klid bych si tam asi radši zajela…