Pohyby miminka, najednou je cítím méně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
24.3.18 08:41

Mela jsem to hodne podobne…kolem 23-24tt byly pohyby mene a jakoby jemnejsi…v tomto obdobi se udajne dost zvetsuje deloha a nekomu to takto muze udelat. Mam navic placentu vpredu, takze i to asi hralo roli. Nikam jsem teda nesla, protoze jsem pohyby vzdy nejak citila, za par dni jsem mela preventivku. Vse v poradku ;) ted uz citim uplne v pohode, nektery dny mi prijde, ze nonstop :mrgreen: jsem ve 29tt…ale pokud jsi nejak hoodne nervni, zajed si ;) lepsi jedna kontrola, nez neco zanedbat a lepsi nez se stresovat ;) mne dr vzdy rika: radsi nekolikrat zbytecne a pro klid, nez neco zanedbat ;) nikde te nevyhodi…at je vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.18 13:30

Furt nic tak si tam asi dnes fakt zajedu jinak se zblaznim

• Citovat
  • Upravit
9947
24.3.18 13:50
@Anonymní píše:
Furt nic tak si tam asi dnes fakt zajedu jinak se zblaznim

Zajdi ať jsi v klidu a pak dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.18 23:35

Holky omlouvam se ale nemela sem se jak dostat driv ;) vse v poradku jako naschval chvilku po navsteve nemocnice zacal zas radit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
466
26.3.18 11:19
@Anonymní píše:
Holky omlouvam se ale nemela sem se jak dostat driv ;) vse v poradku jako naschval chvilku po navsteve nemocnice zacal zas radit :srdce:

V klidu, taky jsem jednou dojela do nemocnice, poté co junior 4hodiny v břiše pořádal asi mejdan. Chytrá kniha mi řekla, že i to je špatné a raděj k doktorovi. Přijeli jsme a malej usnul, v břiše klid. Když jsem doktorovi říkala, že chytrá kniha hovořila o možném nedostatku kyslíku ( když se mimco tak strasne prevraci), koukal na mě dost pobaveně???? hlavně že jste ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
26.3.18 14:51

To známe ty naschvály :) hlavně, že je vše ok…Já jednou byla přijata se synem do nemocnice, že se ještě neotáčí na bříško a jak ho tam položili na vyšetřovák, tak tam začal dělat hotový přemety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
27.3.18 09:53
@Anonymní píše:
Chci se zeptat mela jste to nektera taky tak?? Citila jsem pohyby uz docela dost i pritel kdyz dal ruku na brisko a najednou je sice citim ale jako uplne zacatek bublinky.. proste nezmizeli ale jejich sila se zmensila.. muze to byt nejakym z niceho nic nejakym zvetsenim delohy?

Ahoj,
jak psaly holky - miminko se muže otočit a cítíš pohyby méně. Já u první dcery měla velmi silné a u druhé už méně a pak se mi sesunula do boku a už jsem se musela hodně soustředit, abych ji cítila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí