Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mela jsem to hodne podobne…kolem 23-24tt byly pohyby mene a jakoby jemnejsi…v tomto obdobi se udajne dost zvetsuje deloha a nekomu to takto muze udelat. Mam navic placentu vpredu, takze i to asi hralo roli. Nikam jsem teda nesla, protoze jsem pohyby vzdy nejak citila, za par dni jsem mela preventivku. Vse v poradku
ted uz citim uplne v pohode, nektery dny mi prijde, ze nonstop
jsem ve 29tt…ale pokud jsi nejak hoodne nervni, zajed si
lepsi jedna kontrola, nez neco zanedbat a lepsi nez se stresovat
mne dr vzdy rika: radsi nekolikrat zbytecne a pro klid, nez neco zanedbat
nikde te nevyhodi…at je vse v poradku ![]()
@Anonymní píše:
Furt nic tak si tam asi dnes fakt zajedu jinak se zblaznim
Zajdi ať jsi v klidu a pak dej vědět ![]()
Holky omlouvam se ale nemela sem se jak dostat driv
vse v poradku jako naschval chvilku po navsteve nemocnice zacal zas radit ![]()
@Anonymní píše:
Holky omlouvam se ale nemela sem se jak dostat drivvse v poradku jako naschval chvilku po navsteve nemocnice zacal zas radit
V klidu, taky jsem jednou dojela do nemocnice, poté co junior 4hodiny v břiše pořádal asi mejdan. Chytrá kniha mi řekla, že i to je špatné a raděj k doktorovi. Přijeli jsme a malej usnul, v břiše klid. Když jsem doktorovi říkala, že chytrá kniha hovořila o možném nedostatku kyslíku ( když se mimco tak strasne prevraci), koukal na mě dost pobaveně???? hlavně že jste ok
To známe ty naschvály
hlavně, že je vše ok…Já jednou byla přijata se synem do nemocnice, že se ještě neotáčí na bříško a jak ho tam položili na vyšetřovák, tak tam začal dělat hotový přemety ![]()
@Anonymní píše:
Chci se zeptat mela jste to nektera taky tak?? Citila jsem pohyby uz docela dost i pritel kdyz dal ruku na brisko a najednou je sice citim ale jako uplne zacatek bublinky.. proste nezmizeli ale jejich sila se zmensila.. muze to byt nejakym z niceho nic nejakym zvetsenim delohy?
Ahoj,
jak psaly holky - miminko se muže otočit a cítíš pohyby méně. Já u první dcery měla velmi silné a u druhé už méně a pak se mi sesunula do boku a už jsem se musela hodně soustředit, abych ji cítila. ![]()