Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pikola právě proto jsem to zatím nějak neřešila. Ale je to takový zavádějící k tomu, jestli se něco neděje. Většinou mě totiž kope tak, že o něm fakt vím, tak je mi podezřelé, že je dnes tak hodný.
Pokud to trva cely den a je to opravdu výrazná změna, tak bych radši na kontrolu zajela…pro jistotu. Ale já jsem plasan. Byla jsem takto v 36tt večer na pohotovosti taky z tohoto důvodu, vše bylo ok, manžel pak ještě vtipkoval, ze se malý chystá na cestu ven, ze odpočívá a taky ze jo, druhy den se rozjel porod 😁
Vždycky jsme si dala kafe nebo colu Neb o čokoládu a pak se začal hýbat o 106 tak to vyzkousej
Presne tak - kava nebo neco sladkeho - plus kdyz jsem byla zoufala, zatrasla jsem si s brichem tak, jak to delaji na pasech, kdyz chteji miminko vzbudit… To se maly vzdy probudil a kopal ostosest… Ja se mu pak sice omlouvala za probuzeni, ale byla jsem stastna, ze vim, ze je v poradku… ![]()
Ahojky. Jsem ve 35 tt a dnes cítím pohyby méně než obvykle. Dá se říct, že kromě pár slabých zatřesení v břiše dnes žádné kopance jako zvykem se nekonají. Myslíte že mám začít plašit?
Zatím jsem cítila aspoň drobné vlnky, tak jsem se trochu uklidnila, ale většinou mě kope fakt mnohem víc, že se to nedá přehlédnout a najednou celý den klídek.