Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Lesina píše:janine24 píše:No v čem - je krásná!!! Já VÍM, že je kovová lepší - ale…
Krásná záležitost. Já bych ty peníze na to i dala, klidně i do bytu, jen se nám nikam nevejde. Takže pilně využívám mixér i ponorák a tiše doufám, že se odporoučí tak kolektivně, že udělají místo novýho kamarádoviV čem se ti víc líbí ta skleněná mísa? Já mám naučeno, že ta kovová je lepší, máti má ten horší robot než je Aid, teď nemůžu najít značku a je s tou kovovou spokojená moc. I na odpalovaný těsto a podobný nesmysly… Že to dá rovnou do vodní lázně a pokračuje tak.
Aha, tak chci kovovou
A rozhodně šedou metlu ![]()
MUFICE píše:janine24 píše:Tak nákupy v Londýně mě čekají letos v dubnu
Rozhodně nákupy, někde v Londýně nebo klidně New York a pak zbytek peněz za kosmetiku a super masáže všech druhů![]()
No užij si to a když ti něco ze stováčka zbyde, tak nezapomeň na slušný vychování a dej pořádný dýško ![]()
janine24 píše:MUFICE píše:No užij si to a když ti něco ze stováčka zbyde, tak nezapomeň na slušný vychování a dej pořádný dýškojanine24 píše:Tak nákupy v Londýně mě čekají letos v dubnu
Rozhodně nákupy, někde v Londýně nebo klidně New York a pak zbytek peněz za kosmetiku a super masáže všech druhů![]()
No, tak 100 tisíc na nákupy fakt nemám, to bych se jinak pěkně rozšoupla ![]()
Tak já bych si pořídila toto:
a sto táců v dupě
![]()
Příspěvek upraven 26.02.12 v 22:38
Hmmm, krásný snění i se 100 000-asi myčku, páč ta by byla čistě pro mě-boze toho času pak.jelikož bychom kvůli nj museli trochu přestavět kuchyň, musela bych koupit misto sporáku-desku a troubu.no a to uz by asi moc nezbylo.ale třeba pár tisíc na rozbor ala havlíček by zbylo-tak po zhubnutí bych dokoupila asi něco na sebe.
značkové kabelky a boty, lyžařskou výbavu, oblečení, kolo, květináče na terasu, wellnes dovolená jen pro mne, kosmetika, knihy, masáže, odstranění žilek na nohách a znamínek ![]()
Já bych chtěla autííííčko - svoje, malé ideálně nějak máložravé (třeba CNG) jéééééééééééééééééééééééé, už nikdy dobíhání tramvaje, už nikdy mrznutí na zastávce.
![]()
Mno ale to by mi asi nevyšlo tak já nevím, dovolenou a zimní zahradu na balkóně a bezpečnostní dveře bo z těch našich papírovým mám nerva??? ![]()
Diskuzi jsem nečetla. Zaplatila bych si domácího maséra a nepustila bych ho domů dokud by na mě nevymasíroval všechny hodiny za 100.000,– nejlépe v kuse ![]()
Lilišák píše:
asi zaplatila bartosove lecenipokud by to byli mnou vydelane penize tak asi dovca, obleceni a hromada kosmetiky z MACu. pokud by mi jen tak pristaly na uctu tak bych asi nakoupila veci matkam s detma do azylaku nebo do detskejch domovu
Tak ta první investice do Bartošové-mě pobavila
![]()
Rozhodovala bych se mezi dvěmi možnostmi:
Já bych se oblíkla jako největší houmlesák a šla do luxusních obchodů nakupovat
jako v pretty woman ![]()
Procestovala bych to, kdyz to nesmi byt pro deti ani muze, tak bych sebou vzala nej kamaradku a sjezdila Rim, Pariz…nic jineho nepotrebuji, vse co chci mam