Pojďte snít - máte 100000 a nemáte dluhy - co si koupíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
26.2.12 12:42
Lesina píše:
janine24 píše:
Krásná záležitost. Já bych ty peníze na to i dala, klidně i do bytu, jen se nám nikam nevejde. Takže pilně využívám mixér i ponorák a tiše doufám, že se odporoučí tak kolektivně, že udělají místo novýho kamarádovi :DV čem se ti víc líbí ta skleněná mísa? Já mám naučeno, že ta kovová je lepší, máti má ten horší robot než je Aid, teď nemůžu najít značku a je s tou kovovou spokojená moc. I na odpalovaný těsto a podobný nesmysly… Že to dá rovnou do vodní lázně a pokračuje tak.
No v čem - je krásná!!! Já VÍM, že je kovová lepší - ale…

Aha, tak chci kovovou :mrgreen: A rozhodně šedou metlu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
26.2.12 12:44
MUFICE píše:
janine24 píše:
Rozhodně nákupy, někde v Londýně nebo klidně New York a pak zbytek peněz za kosmetiku a super masáže všech druhů :dance:
Tak nákupy v Londýně mě čekají letos v dubnu :pankac: :dance:

No užij si to a když ti něco ze stováčka zbyde, tak nezapomeň na slušný vychování a dej pořádný dýško :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
26.2.12 14:22
janine24 píše:
MUFICE píše:
janine24 píše:
Rozhodně nákupy, někde v Londýně nebo klidně New York a pak zbytek peněz za kosmetiku a super masáže všech druhů :dance:
Tak nákupy v Londýně mě čekají letos v dubnu :pankac: :dance:
No užij si to a když ti něco ze stováčka zbyde, tak nezapomeň na slušný vychování a dej pořádný dýško :P

No, tak 100 tisíc na nákupy fakt nemám, to bych se jinak pěkně rozšoupla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
26.2.12 17:16

Tak já bych si pořídila toto:

• operaci očí
  • fákt nadupaný šicí stroj
  • elektrický klavír, nebo pokud bych měla dost chechtáků pancéřovaného Petrofa

a sto táců v dupě :roll: :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.02.12 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.2.12 22:10

Hmmm, krásný snění i se 100 000-asi myčku, páč ta by byla čistě pro mě-boze toho času pak.jelikož bychom kvůli nj museli trochu přestavět kuchyň, musela bych koupit misto sporáku-desku a troubu.no a to uz by asi moc nezbylo.ale třeba pár tisíc na rozbor ala havlíček by zbylo-tak po zhubnutí bych dokoupila asi něco na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.2.12 22:16

značkové kabelky a boty, lyžařskou výbavu, oblečení, kolo, květináče na terasu, wellnes dovolená jen pro mne, kosmetika, knihy, masáže, odstranění žilek na nohách a znamínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
28.2.12 11:32

Já bych chtěla autííííčko - svoje, malé ideálně nějak máložravé (třeba CNG) jéééééééééééééééééééééééé, už nikdy dobíhání tramvaje, už nikdy mrznutí na zastávce. :srdce: :srdce: :srdce:

Mno ale to by mi asi nevyšlo tak já nevím, dovolenou a zimní zahradu na balkóně a bezpečnostní dveře bo z těch našich papírovým mám nerva??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.2.12 11:43

Diskuzi jsem nečetla. Zaplatila bych si domácího maséra a nepustila bych ho domů dokud by na mě nevymasíroval všechny hodiny za 100.000,– nejlépe v kuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
13.3.12 11:31
Lilišák píše:
asi zaplatila bartosove leceni :mrgreen:pokud by to byli mnou vydelane penize tak asi dovca, obleceni a hromada kosmetiky z MACu. pokud by mi jen tak pristaly na uctu tak bych asi nakoupila veci matkam s detma do azylaku nebo do detskejch domovu :nevim:

Tak ta první investice do Bartošové-mě pobavila :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
30.8.13 14:49

Rozhodovala bych se mezi dvěmi možnostmi:

1. --- dodělat potřebnosti kolem domu, 100 táců by to akorát tak spravilo (brána, plot, zatravňovací dlažba, stání pro auto a kdyby zbylo, tak spousta keřů/stromů a pergola
  1. --- REUNION - to je náš sen. za 100 táců bysme tam mohli být i 2-3 týdny, uááááá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
30.8.13 14:49

@Kallkapa

:D :D super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
30.8.13 15:01

Já bych se oblíkla jako největší houmlesák a šla do luxusních obchodů nakupovat :mrgreen: jako v pretty woman :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.8.13 15:22

Já bych si nechala zmenšit prsa ;)

• Citovat
  • Upravit
rachel55
30.8.13 15:35

Procestovala bych to, kdyz to nesmi byt pro deti ani muze, tak bych sebou vzala nej kamaradku a sjezdila Rim, Pariz…nic jineho nepotrebuji, vse co chci mam

• Citovat
  • Upravit
515
30.8.13 15:41

Schovala bych na účet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat