Pojďte snít - máte 100000 a nemáte dluhy - co si koupíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
30.8.13 15:43

Předplatím si chůvu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.8.13 15:44
@Damael píše:
Předplatím si chůvu :dance: :dance: :dance:

Přidej nulu a budu ti chůvovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.8.13 15:46
@Regina Hero píše:
Přidej nulu a budu ti chůvovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.8.13 15:47

Já bych chtěla krásnou šatnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
30.8.13 16:17

Koupila bych si Pink Panthera ( Rover - veterán) a vymetala srazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenama21
30.8.13 16:21

Mít na úctě 100 tisíc, tak nekupuju žádný kraviny a šetřím! To není zas tak moc peněz, pokud máte rodinu! Měla by být schopna při výpadku příjmů pár měsíců přežít!

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
30.8.13 16:25

Počkám až porodím a odpuchnou mi nohy a utratím to všechno za boty :P

• Citovat
  • Upravit
56298
30.8.13 16:27

Nic. to nestoji moc za rec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.8.13 16:31
@Lesina píše:
Já zapomněla napsat zač bych utrácela :) Na auto by to nebylo, potřebujeme komín - ale ten je pro celou rodinu - pro sebe bych si koupila nový šicí stroj (mám vyhlídnutý jeden hříšně dokonalý - ale je až za tím komínem :D)
Jo a koupila bych si Kitchen Aid - ten úplně retro za naprosto šílené peníze, kterých mi je za takovou ptákovinu docela líto (ale jednou si ho stejně koupím). Jo a plně automatické espresso, to je v seznamu až hluboko dole. Nebo víte co? Možná rovnou novou kuchyň :D

Jééé, moje stará diskuse :) A heč, komín ani šicí stroj sice stále nemám, ale KitchenAid je v přímo v mé kuchyni - a ta kuchyň je předělaná k obrazu mému. :hug: Obojí je naprosto úžasné! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.8.13 16:31
@alenama21 píše:
Mít na úctě 100 tisíc, tak nekupuju žádný kraviny a šetřím! To není zas tak moc peněz, pokud máte rodinu! Měla by být schopna při výpadku příjmů pár měsíců přežít!
Šetření není v pravidlech. ;) Musí to být utrácení za sny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.8.13 16:37

Aspoň na 2 týdny vyrazila s rodinou na první společnou dovolenou u moře

ze zbytku bych koupila aspoň něco z toho, co mi tu straší na seznamu „nefunguje/za chvilku doslouží“:
kuch. robot, ponorný mixer, sedačka, TV, DVD, kolo, dětská postel,…
upřímně, potřebovala bych aspoň 2× tolik, aby byl seznam úplně prázdný :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenama21
30.8.13 16:38

Upřímně mě nic do 100tisíc, co nemám a toužím po tom, nenapadá:-) Když něco chci, tak to mám, a když na to nemám, tak to nechci:-) Ale já si moc na drahé věci typu hadry, sminky, iphone atd. nepotrpím, takže maximálně dobré restaurace, ale to je záležitost za max. pár tisíc. Třeba víno za dvojku by mi ani nechutnalo:-)

• Citovat
  • Upravit
4099
30.8.13 16:38
@alenama21 píše:

ojéééé ---- diskuze se jmenuje „pojďte snít“… tak se povzneste od přízemností… bez snů není život, realita ani činy!

„Hold fast to dreams. For if dreams die, life is a broken-winged bird that cannot fly.“

nebo Machiavelli: „Make no small plans for they have no power to stir the soul.“

a tohle se mi líbí ukrutně, ale takovou odvahu bohužel nemám (Mark Twain):
„Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did so. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
30.8.13 16:39

Koupili bychom si s mužem motorku, nějaký hadry, vzali měsíc dovolenou a výletovali bychom.
Pokud by to bylo teda 100tis., které bychom měli fakt navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenama21
30.8.13 16:47
@budi píše:
ojéééé ---- diskuze se jmenuje „pojďte snít“… tak se povzneste od přízemností… bez snů není život, realita ani činy!

„Hold fast to dreams. For if dreams die, life is a broken-winged bird that cannot fly.“

nebo Machiavelli: „Make no small plans for they have no power to stir the soul.“

a tohle se mi líbí ukrutně, ale takovou odvahu bohužel nemám (Mark Twain):
„Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did so. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.“

Fakt nemám nic, po čem bych toužila. Prostě kdybych něco za 100tisíc chtěla, tak si to vpodstatě muzu koupit, vpodstatě by to nijak extrémně život nezmenilo. Ale jsem spokojena a tím, co mám. Neshledávám nejnovejsi model něčeho, vystačím si s tím funkčním, co mám. Mne prostě stačí, ze když budu chtít, můžu si to koupit:-) Ale já ráda šetřím a sporim:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak