Pojďte snít - máte 100000 a nemáte dluhy - co si koupíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alenama21
30.8.13 19:42
@Regina Hero píše:
taky jsem jednu dobu měla všechno, šílela jsem i po fotkách… dnes na cédéčka ani nesáhnu, ale když ho hrají, tak se mi to pořád líbí…

Tak to máme stejně:-)
jo občas jdu na nějaký revival, spíš si zablbnout na oblíbenou hudbu. Z „Freddiho“ ale fakt neomdlívam:-)
Jo a byla jsem na všech akcích v sazkaaréně. To vždycky dostanu jako dárek:-)

• Citovat
  • Upravit
29350
30.8.13 19:42

@K-Black no však jsem taky v klubu starých rašplí, aby všichni viděli, že nejsem nějaká naivní dvacítka :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenama21
30.8.13 19:43

No jo no, 30+

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.13 19:45
@Regina Hero píše:
@K-Black no však jsem taky v klubu starých rašplí, aby všichni viděli, že nejsem nějaká naivní dvacítka :mrgreen: :jazyk:

Ale naivní pětadvacítka.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
30.8.13 19:48
@Regina Hero píše:
@K-Black no však jsem taky v klubu starých rašplí, aby všichni viděli, že nejsem nějaká naivní dvacítka :mrgreen: :jazyk:

tak to je bezva, že máte svůj klub :hug:

@alenama21 píše:
No jo no, 30+
:think: to už je dost :(
  • Citovat
  • Upravit
15659
30.8.13 20:00

Nový telefon a počítač, abychom měli s manželem každý svůj, a za zbytek bychom obrazili půl Evropy a navštívili všechny kamarády a příbuzné ( je to poněkud rozběhané po světě :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenama21
30.8.13 20:01

Fakt? Ja léta po třicítce vyhodnocuji jako nejlepší ve svým životě:-) Škola hotová, práce, manžel, potomstvo, nemám pocit, že musím něco honit..

• Citovat
  • Upravit
20155
30.8.13 20:05
@K-Black píše: :think: to už je dost :(

No právě - všechno za sebou, vyhlídky chmurné až trudné.. Radši nemyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.8.13 20:07
@alenama21 píše:
Fakt? Ja léta po třicítce vyhodnocuji jako nejlepší ve svým životě:-) Škola hotová, práce, manžel, potomstvo, nemám pocit, že musím něco honit..

hahaha… ty neznáš @K-Black že? Já teda nechci nic na nikoho práskat, ale ona je tam v tom klubu taky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.8.13 20:08
@Damael píše:
No právě - všechno za sebou, vyhlídky chmurné až trudné.. Radši nemyslet :nevim:

si vás asi vezmu do parády… já mám teda všechno před sebou… i prsa… vy neee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.8.13 20:13
@Damael píše:
No právě - všechno za sebou, vyhlídky chmurné až trudné.. Radši nemyslet :nevim:

je to krutý no, je mi těch holek fakt líto :(

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Regina Hero píše:
si vás asi vezmu do parády… já mám teda všechno před sebou… i prsa… vy neee?

já prsa nemám :(

• Citovat
  • Upravit
15659

Cha, po třicítce dostal život teprve ty správný grády. Přestala jsem si myslet, že prací strhnu svět, a začala si užívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenama21
30.8.13 20:14
@Damael píše:

No vidíš, ja jsem spokojená, jak to je. Myslím, ze pokud zdraví dovolí, do šedesáti se můžeš svým koníčkum (typu lyžování, cestování, atd.) v pohodě věnovat. Vidím to kolem sebe, žádný pečení buchet a krmení holubů:-) Akorát trochu toho času by to chtělo, aby to člověk všechno stihl:-)

• Citovat
  • Upravit
2237
30.8.13 20:22

Jak říkal můj taťka „na splácení je to hodně-na roztočení nic moc“, tak nějaké zkrášlení a asi rekval.kurz a něco do bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí