Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@K-Black no však jsem taky v klubu starých rašplí, aby všichni viděli, že nejsem nějaká naivní dvacítka
![]()
@Regina Hero píše:
@K-Black no však jsem taky v klubu starých rašplí, aby všichni viděli, že nejsem nějaká naivní dvacítka![]()
Ale naivní pětadvacítka.
@Regina Hero píše:
@K-Black no však jsem taky v klubu starých rašplí, aby všichni viděli, že nejsem nějaká naivní dvacítka![]()
tak to je bezva, že máte svůj klub ![]()
@alenama21 píše:
No jo no, 30+
Nový telefon a počítač, abychom měli s manželem každý svůj, a za zbytek bychom obrazili půl Evropy a navštívili všechny kamarády a příbuzné ( je to poněkud rozběhané po světě
)
Fakt? Ja léta po třicítce vyhodnocuji jako nejlepší ve svým životě:-) Škola hotová, práce, manžel, potomstvo, nemám pocit, že musím něco honit..
@K-Black píše:to už je dost
No právě - všechno za sebou, vyhlídky chmurné až trudné.. Radši nemyslet ![]()
@alenama21 píše:
Fakt? Ja léta po třicítce vyhodnocuji jako nejlepší ve svým životě:-) Škola hotová, práce, manžel, potomstvo, nemám pocit, že musím něco honit..
hahaha… ty neznáš @K-Black že? Já teda nechci nic na nikoho práskat, ale ona je tam v tom klubu taky…
![]()
@Damael píše:
No právě - všechno za sebou, vyhlídky chmurné až trudné.. Radši nemyslet
si vás asi vezmu do parády… já mám teda všechno před sebou… i prsa… vy neee?
@Damael píše:
je to krutý no, je mi těch holek fakt líto ![]()
@Regina Hero píše:
si vás asi vezmu do parády… já mám teda všechno před sebou… i prsa… vy neee?
já prsa nemám ![]()
Cha, po třicítce dostal život teprve ty správný grády. Přestala jsem si myslet, že prací strhnu svět, a začala si užívat ![]()
@Damael píše:
No vidíš, ja jsem spokojená, jak to je. Myslím, ze pokud zdraví dovolí, do šedesáti se můžeš svým koníčkum (typu lyžování, cestování, atd.) v pohodě věnovat. Vidím to kolem sebe, žádný pečení buchet a krmení holubů:-) Akorát trochu toho času by to chtělo, aby to člověk všechno stihl:-)
Jak říkal můj taťka „na splácení je to hodně-na roztočení nic moc“, tak nějaké zkrášlení a asi rekval.kurz a něco do bytu
Tak to máme stejně:-)
jo občas jdu na nějaký revival, spíš si zablbnout na oblíbenou hudbu. Z „Freddiho“ ale fakt neomdlívam:-)
Jo a byla jsem na všech akcích v sazkaaréně. To vždycky dostanu jako dárek:-)