Pojištění pro zvířata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pojištění pro zvířata
Dobrý den,,má někdo pojištěné zvířátko pro případ veterinárních nákladů? Úraz, nemoc…Kde jste pojištěné a jak jste spokojené? Uvažuji o tom, ale zatím nevím.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám dva kocoury a psa u PetExpert. Má smlouvu s klinikou, kam chodím, takže já platím jen spoluúčast a plnění si řeší veterinář sám.
U staršího kocoura jsem využila už opakovaně (trhání zubů, 2× nemoc) a u mladšího první půlrok při léčení chronické nemoci…tam bylo trochu protivné, že jeho diagnóza vždy spadla do „ruční kontroly“, takže jsem vždy čekala asi 20 minut, než pojišťovna ověřila u doktora. Čekala bych to poprvé, ale chodili jsme tam s tímto často a toto bylo protivné.
U staršího mi pojistku při výročí smlouvy zdražili o 24,–/měs, protože jsme měli opakovaně plnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych mě zajímalo kolik cca měsíčně dáváte za pojištění pejska malého plemene peněz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy pojištění na kočky nemám, ale každý měsíc dáváme do virtuální obálky litra na veterináře. Aspoń se pak nemusíme dohadovat, co všechno je pojišťovna ochotna hradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stavros já platím u PetExpert 499 mesicne za maleho pejska. Jsou ruzne varianty, myslim od cca 300-599.
Jen pozor na to ze neplni to, s cim vstupujes do pojisteni, jak u cloveka.
Je dobre mit pejska pojisteneho hned od 8tydne a mas klid:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit