Pojistka na autosedačku

76817
22.9.18 16:13

@Veru1987 tak to si počkám s tebou na rady, dcera 23 měsíců se odepíná, vylézá z autosedačky horem a otvírá dveře auta, aby neotvírala dveře, tak jsem sedačku dala na prostřední sedadlo, ale ty dvě věci, nevím jak zabezpečit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
22.9.18 16:51

@stinga na dveřích bývají dětské pojistky, aby šli dveře otevřít jen zvenku, na pásy, aby nešlo vylézt vrchem tuším existuje spona, která ty pásy dá k sobě. Ale na sponu samotnou snad nic není, přeci jen v případě nehody musí jít dítě vyprostit rychle a bez stelovani nějakého zařízení. Starší syn to udělal jednou, vyřešilo to pár dobře mířených na zadek, mladší už měl pultikovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
22.9.18 17:01

@Veru1987 Leda pultikovku, tam nema sanci na sponu pasu dosahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
22.9.18 17:04

@Helileli dětskou pojistku mám, když to zkusí 1× - nejde to, když zkusí po 2. tak se dveře otevřeou - ale to už mám vyřešené tím, že sedí uprostřed, tu sponu zkusím vygooglit, dík - anebo těch pár dobře míněných :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
22.9.18 17:33

když to syn udělal poprvé, tak jsem zastavila, dostal vynadáno a přes ruce, od té doby to neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
22.9.18 17:58
@iiiv píše:
když to syn udělal poprvé, tak jsem zastavila, dostal vynadáno a přes ruce, od té doby to neudělal.

Noo dcera dostala facana dneska udelala to taky poprve. Ja doufam ze to zabralo. Ale jezdim s ni casto sama. Tak se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí