Pojmenovali psa jak my naši dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
14.7.18 20:04

proč zakládáš tolik diskuzí? je jedno co si o tom myslíme, pes i dítě se tak již jmenují, není co řešit, leda, že bys dceru přejmenovala, pokud ti to vadí tak moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21554
14.7.18 20:05

Byvalych sousedu pes se jmenuje stejne jako ja :mrgreen: Mne to neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
14.7.18 20:09

Fakt obří problém hoden takové diskuze. Vždyť je to jedno, ne? Tvojí dceři to přeci nic neudělá a na úrovni toho psa skutečně nebude. Tak blbí lidi opravdu nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
14.7.18 20:09

Dneska jsem u vody potkala asi padesátikilovou Amálku, rasu si netroufám odhadnout - takže taky mořnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85484
14.7.18 20:13

Kdybyste jim vy rekli planovane jmeno a oni tak pak pojmenovali psa, pochopila bych tve nastvani.

Oni ho ale pojmenovali prvni, vase dite se jeste nenarodilo.

Ja bych asi o zmene uvazovala, pokud bych mela zalozni. Pokud ne, neresila bych, ale pozdeji to muze vadit mozna te dceri, pokud budete vedle sebe zit dalsich 20 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
14.7.18 20:17

Holky me by nenapadlo dat Saru, Baru, Stelu pro psa. Ja mela Arona a Kofi-pac prvni co sezrala z utulku Doma byla kofila. Ale je fakt, ze znam pitbullku Baru.Ale jinak Frea, Deron, Kasta, Aramis, Argon a znam i dobreho stareho Puntu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.7.18 20:22

@svycarka lidsky jmena se davaji naprosto bezne…sousedi maji jezevciky Agatu a Beatu. Dalsi boxera Tomase. Znam milion fen, ktery jsou Tereza. Sara, Bara tech je tu taky dost. My meli Huberta, Olivera, Oldu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61150
14.7.18 20:25
@Anonymní píše:
Ahoj,zajimal by me vas nazor & jak byste se citili v dane situaci. Treba prehanim :nevim:. Bydlime v dome, se zahradou, nemame plot. Mame psy. Hned vedle nas je dalsi rodinny dum, tesne nalepeny na nas. Kdyz jsem otehotnela, nastehoval se tam par. Pozdeji jsme se sblizili a zacali se navstevovat a pratelit. Kdyz jsem byla v osmem mesici tehotenstvi, sla jsem na prochazku a kolem nohou se mi zacalo tulit roztomile stenatko. Rikam, je, mate noveho pejska? A sousedka ano a jmenuje se ***. Rikam oh, tak se bude jmenovat nase dcera! Pred porodem se me pak jeste zeptala, zdali nasi dceru tak stale pojmenujeme…samozrejme, proc by ne? :nevim: Nicmene, rikali jsme si s muzem, ze o nic nejde a vadit nam to nebude.. to bylo v zime. Ted je leto, vsichni jsme porad venku na posezeni, nasi psi si spolu hraji, litaji, a ja neustale kazdy den slysim jak jmenem moji dcery rve na psa :nevim:. Ze zacatku mne to nevadilo, ale ted na to zacinam byt alergicka. Docela mne to i mrzi, proste mne prijde, jako by moje mala byla na urovni psa, nevim jak to popsat..Ona treba vola na jejiho pritele, *** se vyvencila, muzes jit sebrat *** hovno? HOrsi je to v tom, ze jsme si s nimi opravdu blizci a travime s nimi spoustu casu - a jejich pes je pro ne jako dite. Muj pritel treba rika, ze kdyby byl na jejich miste, treba by tehdy vybral pro psa jine jmeno :nevim: CO si o tom myslite?

No pochopila jsem to tak, ze jste jim jmeno dcery rekli az kdyz uz tak pojmenovali psa.. V tom pripade bych to neresila, nebo teda dala jiny jmeno..
Pokud by vedeli uz od zacatku tehotenstvi ze kdyz to bude holcicka bude se jmenovat treba Ela, a oni pak pojmenovali psa Ela tak to uz by mi asi divny prislo a vadilo by mi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
14.7.18 20:26

:think: tak jo.. takze maj Agatu. Saru nebo Baru :mrgreen: …mozna tu Nellu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
14.7.18 20:31

Ahoj. Vzpomněla jsem si na příběh Iveta Bartošová a Ladislav Štaidl.
(A absolutně nechápu, proč se mi takové krávoviny vybavují :) Story je to staré víc než 20 let.)

Ve zkratce - Iveta a Ladislav zplodili syna Artura. A poté měli dost drsný rozchod. Štaidl si našel milenku (díkybohu její jméno si už nepamatuju :) ) No a k pointě. Ona si koupila psa a pojmenovala ho - jak jinak - Artur. Hrozné halóóó a bulvár si na tom brutálně smlsnul.

Tak si říkám, že ten Váš příběh, ještě nemá to pořádné grády. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.18 20:35
@Deja-vu píše: :mrgreen: kup si kravu a pojmenuj ji jejim jmenem
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.7.18 20:39

Tak jim řekni, že ti to pripadne dodatečně blbě, že za to nikdo nemůže, protože oni si to jméno vybrali jako první a vám to zprvu nepřišlo jako problém, proto jste nedali jiné, a že by bylo fajn, kdyby mohli na psa volat malinko jinak například. A pokud na to nemáš, tak si holt musíš zvyknout, oni pojmenovali první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.7.18 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj,zajimal by me vas nazor & jak byste se citili v dane situaci. Treba prehanim :nevim:. Bydlime v dome, se zahradou, nemame plot. Mame psy. Hned vedle nas je dalsi rodinny dum, tesne nalepeny na nas. Kdyz jsem otehotnela, nastehoval se tam par. Pozdeji jsme se sblizili a zacali se navstevovat a pratelit. Kdyz jsem byla v osmem mesici tehotenstvi, sla jsem na prochazku a kolem nohou se mi zacalo tulit roztomile stenatko. Rikam, je, mate noveho pejska? A sousedka ano a jmenuje se ***. Rikam oh, tak se bude jmenovat nase dcera! Pred porodem se me pak jeste zeptala, zdali nasi dceru tak stale pojmenujeme…samozrejme, proc by ne? :nevim: Nicmene, rikali jsme si s muzem, ze o nic nejde a vadit nam to nebude.. to bylo v zime. Ted je leto, vsichni jsme porad venku na posezeni, nasi psi si spolu hraji, litaji, a ja neustale kazdy den slysim jak jmenem moji dcery rve na psa :nevim:. Ze zacatku mne to nevadilo, ale ted na to zacinam byt alergicka. Docela mne to i mrzi, proste mne prijde, jako by moje mala byla na urovni psa, nevim jak to popsat..Ona treba vola na jejiho pritele, *** se vyvencila, muzes jit sebrat *** hovno? HOrsi je to v tom, ze jsme si s nimi opravdu blizci a travime s nimi spoustu casu - a jejich pes je pro ne jako dite. Muj pritel treba rika, ze kdyby byl na jejich miste, treba by tehdy vybral pro psa jine jmeno :nevim: CO si o tom myslite?

Tak vedela si ze to nastane nez si se pro jmeno rozhodla.. takze si s tim musela pocitat ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.7.18 20:48

Je to blby no, sama nevim, jak bych se k tomu postavila :think: Ale sousedi nemusite byt vecne, treba se za dva roky odstehuji, nebo vy, nebo psa srazi auto a budes litovat, ze jsi nedalo jmeno, co se ti libilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
14.7.18 20:49
@Anonymní píše:
@JogrrA myslis, ze jsem diskuzi pridala trikrat zamerne? Nejaky problem na emiminu..

Jooo, to bude ono :mrgreen: proto se to pokazdy jmenuje jinak.
Modli se, at si sousedi neporidi kravicku a nedaji ji stejne jmeno, jako mas Ty ;)

Příspěvek upraven 14.07.18 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky