Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
myslim si že řešiš kraviny. My měli kočku a jmenovala se Nela no a co spoustu holčiček se jmenuje Nela. je to jen jméno. neřešila bych to nic to nevypovida přece o urovni psa a člověka. prost jen jmeno.
Moment, ale oni toho psa pojmenovali dříve než vy dceru ne? Vždyť ho měli ještě než se narodila a její jméno si ji řekla az poté, co ti řekli, jak se jmenuje stene. Takže vlastně jste spíše vy pojmenovali dceru tak jak oni psa
z mého pohledu je to tedy čistě váš problém
dítě vyroste a odejde z domu a pes jednou umře a bude po problému, né vážně a upřímně bylo by mi to fuk
Oni si můžou pojmenovat psa jak chtějí, naopak vy jste mohli zvolit jiné jméno když jste věděli že se tak jmenuje pes, měli ho pojmenovaného dřív
A nevím co ti vadí, kdejaký pes je Nela, Sára, Bára..
Oni to jméno dali první a vy jste ještě měli možnost volby. Znám rodinu, kde pojmenovali psa stejně jako se jmenuje nejstarší dcera a ničemu to nevadí.
A myslis, ze jsem diskuzi pridala trikrat zamerne? Nejaky problem na emiminu..
Oni psa ale pojmenovali dřív, než věděli, jak se bude vaše dcera jmenovat. Co s tím asi měli dělat? Ty jsi to věděla také, tak jsi mohla dát jiné jméno, pokud ti to vadilo. Teď s tom už nic neuděláš.
Tak ty jsi byla v osmem mesici, oni si poridili psa, ktereho nejak pojmenovali, ty se ted muzes zblaznit a manzel, genius, si mysli, ze si mohli psa tenkrat pojmenovat jinak.. A jeste to das do 3 diskuzi.. Tak pokud nejsi troll, je to opravdu trapny.
Zvolit jine jmeno, kdyz tohle se mi libi spoustu let jen kvuli tomu, ze tak pojmenuji psa? Zvlastni nazor.
Je to spíš takové úsměvné, nehrotila bych to, i když ano, chápu, že je Ti to nepříjemné. A co jako chceš dělat? Přejmenovat dítě nebo psa? Sousedy nemusíte být věčně ![]()
Nikdo nebyl prvni. Dozvedeli jsme se jmeno, ktere davame ve stejny moment…
Ahoj,
zajimal by me vas nazor & jak byste se citili v dane situaci. Treba prehanim
. Bydlime v dome, se zahradou, nemame plot. Mame psy. Hned vedle nas je dalsi rodinny dum, tesne nalepeny na nas. Kdyz jsem otehotnela, nastehoval se tam par. Pozdeji jsme se sblizili a zacali se navstevovat a pratelit. Kdyz jsem byla v osmem mesici tehotenstvi, sla jsem na prochazku a kolem nohou se mi zacalo tulit roztomile stenatko. Rikam, je, mate noveho pejska? A sousedka ano a jmenuje se ***. Rikam oh, tak se bude jmenovat nase dcera! Pred porodem se me pak jeste zeptala, zdali nasi dceru tak stale pojmenujeme…samozrejme, proc by ne?
Nicmene, rikali jsme si s muzem, ze o nic nejde a vadit nam to nebude.. to bylo v zime. Ted je leto, vsichni jsme porad venku na posezeni, nasi psi si spolu hraji, litaji, a ja neustale kazdy den slysim jak jmenem moji dcery rve na psa
. Ze zacatku mne to nevadilo, ale ted na to zacinam byt alergicka. Docela mne to i mrzi, proste mne prijde, jako by moje mala byla na urovni psa, nevim jak to popsat..Ona treba vola na jejiho pritele, *** se vyvencila, muzes jit sebrat *** hovno? HOrsi je to v tom, ze jsme si s nimi opravdu blizci a travime s nimi spoustu casu - a jejich pes je pro ne jako dite. Muj pritel treba rika, ze kdyby byl na jejich miste, treba by tehdy vybral pro psa jine jmeno
CO si o tom myslite?