Pokémon GO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31834
2.8.16 23:01
@Levandule121 píše:
Děkuji. Aha, tak to si nedělám naději. A když tam toho dvého mám, zvýší se mu „něco“? :oops:

Nep, jen ti to přinese tu výplatu - coiny a stardust. Ale za ten stardust pak můžeš toho pokémona vylepšit, takže vlastně se ti může „nepřímo vylepšit“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.8.16 23:19

@Nimie Děkuji za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31834
2.8.16 23:20
@Levandule121 píše:
@Nimie Děkuji za rady. :kytka:
:kytka: úspěšný lov přeji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31834
3.8.16 19:05

Jinak pokud byste to někdo chtěl řešit trochu složitěji než takhle povrchně, tak ta hra se přeci jenom relativně drží původního konceptu, takže Pokémoni mají k dispozici i určité skryté staty (Attack, Defense, Stamina), které jsou bonus ke každému druhu, tzn. teoreticky žádný z Pokémonů (byť druhově identický) ve skutečnosti identický není, každý z nich má odlišný potenciál. Navíc nestačí řešit síly útoků, ale je potřeba řešit i sílu útoku za vteřinu (DPS), aby šlo objektivněji zhodnotit jak efektivní Pokémon bude.

Třeba tady https://thesilphroad.com/research je toho realtivně dost (pak nahoře v menu jsou v nabídce další tabulky).

(Ano, fakt jsem se nudila :mrgreen: :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
3.8.16 23:33

Ahoj, tak jsem ve 13. lvl. Teď jsem udělala pěknou blbost, evolvovala jsem asi o polovinu slabšího pok., protože měl o hodně lepší ty spec. útoky. Ale ta reinkarnace má ty útoky úplně jiné… :-( Dneska jsem hodně bojovala v gymech, ale nějak to pořád nechápu a nic mi to nepřineslo. No nic. Musím také někdy spát. Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.8.16 13:16

@Saatine Ahoj, právě mi nešlo těch 10 penízků vybrat. To, jak to popisuješ, mi fungovalo jen poprvé. Když jsem v gymu preprala všechny podruhé a obsadila ho, ukázala se mi jen časomíra, ale nešlo nic vybrat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31834
4.8.16 13:28
@Levandule121 píše:
@Saatine Ahoj, právě mi nešlo těch 10 penízků vybrat. To, jak to popisuješ, mi fungovalo jen poprvé. Když jsem v gymu preprala všechny podruhé a obsadila ho, ukázala se mi jen časomíra, ale nešlo nic vybrat. :-(

No protože můžeš vybrat jen jednou za těch cca 21 hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31834
4.8.16 15:11
@Saatine píše:
Jn a hlavně je to sviňárna, protože další gym nevybereš.Dělám to tak, že nechám jet 21 hodin a těsně před dojezdem obsadím co nejvíc gymů Pak dojede čas, zkásnu to a mám zase 21 hodin klid :D Teď mi chybá 10 penízků na rozšííření batohu

Jo však to je asi nejlepší. I když je fakt, že se mi zatím daří tak 3 gymy držet na stálo už asi 5 dnů v kuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
4.8.16 16:20

@Nimie To máš fajn, u nás na dědině se to střídá jak trikolora, dokonce jsme se dnes s jedním borcem potkali u gymu. Když sem se ho zeptala, jestli taky hraje, tak mě pozdravil „Dobrý den“ a řekl že ne, přitom před očima se mi to změnilo z modré na červenou :mrgreen: a já to hned obsadila žlutou :mrgreen: Celkem mi ten pozdrav vyrazil dech, je sice fakt, že sem měla na sobě dítě v nosítku, ale nějak si tedy připadám na tu hru stará :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
4.8.16 16:59

@Saatine to jo…batoh chci taky. pořád píší že mám plnej a pak musím vysypávat věci který,,nepotřebuju,, ale zatím mám jen 10 tokenů :( nějak mi to nejde s těma prachama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
4.8.16 16:59

@Saatine Mě je taky 25 :D Právěže naše generace na tom vyrostla!! :mrgreen:
Celkem by mě zajímalo, kolik je tu ostatním, co to hrajou, pochlubte se ať se necítím blbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
4.8.16 17:00

@Saatine no taky je mi 25 le teda trochu se stydím. když jdu po městě dělám jakoby nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
4.8.16 17:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
4.8.16 17:05

@cucik14 já právě zatím nikoho mého věky nepotkala. po městě chodí fakt samý děti s mobilama v ruce. pak větší děti cca 15-20 let ale dál už moc ne. Kdybych měla parťáka tak bych si nepřipadala tak blbě :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31834
4.8.16 20:04
@cucik14 píše:
@Nimie To máš fajn, u nás na dědině se to střídá jak trikolora, dokonce jsme se dnes s jedním borcem potkali u gymu. Když sem se ho zeptala, jestli taky hraje, tak mě pozdravil „Dobrý den“ a řekl že ne, přitom před očima se mi to změnilo z modré na červenou :mrgreen: a já to hned obsadila žlutou :mrgreen: Celkem mi ten pozdrav vyrazil dech, je sice fakt, že sem měla na sobě dítě v nosítku, ale nějak si tedy připadám na tu hru stará :mrgreen: :mrgreen: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: to vůbec neřeš, věková kategorie je podobná jak u lega :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí