Pokojská - jak zrychlit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky, pracujete/pracovala jste některá jako pokojská? Já mám úklid hrozně ráda, ale jsem prostě pomalá a nestíhám. Daly byste mi nějaké rady a tipy, jak zrychlit a nestresovat se? Moc děkuju.
Tak rady ani typy, ti bohužel nedám.
Ale, velkou a obdivuhodnou poklonu, ti složit můžu. ![]()
Protože pro mě, je úklid jen nezbytnou povinností a součástí každodenního života.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna ahoj, moc děkuji, někdy je to opravdu náročné, ale tahle práce mě hrozně naplňuje, baví, snad noc jiného mě zatím tak nebavilo, jako právě úklid. Když zrovna není kam moc spěchat, tak se u toho i skvěle odreaguju.
Doma mám v podstatě to samé, takže Ti rozumím ![]()
- Citovat
- Upravit
Postupovat systematicky a vychytat si to
abys například nejdříve nevyluxovala koberec a pak teprve sbírala odpadky a utirala prach
to by nebylo moc efektivní, ze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Postupovat systematicky a vychytat si toabys například nejdříve nevyluxovala koberec a pak teprve sbírala odpadky a utirala prach
to by nebylo moc efektivní, ze.
zajimavy… ja byla vedena ze nejprv se vysava a az pak po nejaky dobe se stira prach, ze se tim vysavanim rozviri… ale hadam ze na tohle pokojska uz vubec nema cas…
zakladatelko klobouk dolu, jsem z tech pro ktere je uklid utrpeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminaAJ píše:
zajimavy… ja byla vedena ze nejprv se vysava a az pak po nejaky dobe se stira prach, ze se tim vysavanim rozviri… ale hadam ze na tohle pokojska uz vubec nema cas…zakladatelko klobouk dolu, jsem z tech pro ktere je uklid utrpeni
Hele já teda nevím, jak to chodí v hotelech, ale uklizela jsem za peníze a fakt se mi osvědčilo jít od velkého k malému, od nejhoršího k lepšímu, a seshora dolu. Takže ze všeho nejdřív se zapinaji velké spotřebiče, sbírá se a pere se špinavé prádlo, seberou a vyhodi se odpadky, zapne se mycka. No a když tento zaklad mas, pak si postrikas kuchyn, koupelnu a zachod cisticema, necháš působit, mezitím utres prach, pak domejes, co mas postrikany, povleces a das nový ručníky, a následně uděláš podlahy a fertig ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex Šikulka. ![]()
Máš to fakt dobře vychytaný.
Tak to opravdu klobouk dolů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednoznačně si udělat plan abys neměla prostoje a podle toho jet porad dokola. Přesně, nejdřív zapnout to co trvá nejdyl aby se to dělalo samo, cokoli co probíhá automaticky. A dál tak, aby sis nespinila to co už máš a nebehala od jednoho k druhému. Odstranit odpadky a předměty které někde nemají být, abys měla volné plochy, a pak od shora dolů, podlahy určitě nakonec abys neřešila že ti na ně něco kydne a naslapes. A zautomatizovat podle toho co přesně děláš a jet pokaždé stejně, abys o tom nepremyslela.
- Citovat
- Upravit
@Černá Madonna dik, no Škoda, že i doma to není taková sranda
ve svým se uklizi hůře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvíc zrychlíš, když to rychle odbydeš. Nesmíš se s tím moc párat a ne všechno pokaždé dělat.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, pracujete/pracovala jste některá jako pokojská? Já mám úklid hrozně ráda, ale jsem prostě pomalá a nestíhám. Daly byste mi nějaké rady a tipy, jak zrychlit a nestresovat se? Moc děkuju.