Polévka z kuřete, co s masem?

11.2.15 12:30

Polevka z kurete, co s masem?

Ahoj, varim kureci polevku z kurecich ctvrtek. nechavam varit dlouho. je to vyborne, jen to maso je jak blato, tak to nikdo neji. da se neco chutneho udelat z rozvareneho masa???
 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.2.15 12:31

@Nansea_blue pomazánka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
11.2.15 12:32

Pomazanka nebo zamichat do rizota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.2.15 12:32

@Nansea_blue Dát to psovi/kočce.

Vařit polívku z kuřecích čtvrtek je podle mě plýtvání, když to maso pak nejíte (jsem si vzpomněla na jednu, co vařila polévku z kotlet). Stejně dobrou službu udělají kuřecí skelety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.2.15 12:34

Pomazánka.
Pašťika, ale k tomu je třeba dokoupit játra ještě.
Můžeš udělat rizoto.
Nebo jakoukoliv omáčku udělej, maso na kostky nakraj, přílohu a máš druhý oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.15 12:36
@Svistice píše:
@Nansea_blue Dát to psovi/kočce.Vařit polívku z kuřecích čtvrtek je podle mě plýtvání, když to maso pak nejíte (jsem si vzpomněla na jednu, co vařila polévku z kotlet). Stejně dobrou službu udělají kuřecí skelety.

můj ex dělá falešný ptáčky z pravé svíčkové :mrgreen: lidi jsou různí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.2.15 12:39

@Nansea_blue

rizoto, nebo to dej do uvařené polévky. Je jedno jak se to sní, jestli v rizotu, nebo v polévce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.2.15 12:42

Ja jednou delala i testovinovy salat z toho kurete. Pravda, chut kurete nebyla nijak silna, ale me to stacilo. Nejakou zeleninu, treba zeli, mrkev, papriku, kukurici, proste dle chuti, s kousky kurete narychlo osmahnout na panvi, trochu kari koreni a kysanou smetanou. Pak pridat testoviny. Muze se podavat horke i studene.

Jinak tedy i ja delam vyvar jen z kostry. I na ni je masa dost a syn mi to pak v te polevce stejne neji. Proto ho obcas vyuzivam do dalsich jidel.

Příspěvek upraven 11.02.15 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.2.15 12:43

Nvařila bych kuřecí vývar ze čtvrtek, ale ze skeletů. Jinak z toho masa bych nic nedělala, všechna bílkovina se ti vyvaří do toho vývaru a zůstane tam, takže se nedivím že to nikdo nechce jíst. Nebo si ty čtvrtky vykosti vař nejdřív kosti a před dokončením tam dej to maso, pak věř že to rodina bude jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
11.2.15 12:43

I když se mi maso v polívce rozvaří, což se teda většinou rozvaří, tak ho do té polívky vždycky dám a nijak nechutně nebo divně to nepůsobí :nevim: nebo jak říkaly holky do rizota
Na vývar kupuju kuřecí křídla na pečení, přímo tak se to u řezníka jmenuje, a lepší vývar jsem nikdy nejedla.. ze skeletů není tak silný, pokud jich tam samozřejmě nedáš 8 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
11.2.15 12:45

Jeziiiis jen nedelej rizoto. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
Mamka to delala, kdyz jsem byla mala a teda jak miluju rizoto, tak toto je pekny hnus, jeste z rozvareneho masa :poblion: :poblion: :poblion:
Pomel to, okoren, pridej rohliky a vse ostatni…koreni atd. a udelej sekanou nebo karbenatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
11.2.15 12:47

@kar-maa kdyz se udela treba houbove rizoto, tak tam se to ztrati :mrgreen: Jinak klasicke rizoto mi s timto masem take nechutna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
11.2.15 12:50

Udelej kureci nakyp

• Citovat
  • Upravit
2132
11.2.15 12:54

Kuře na paprice

• načítám...