Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já už jsem naštěstí na neschopence, pracuju na jako zdravotní sestra a nějak jsem jim tam nebyla moc platná, navíc jsem do 24. týdne krvácela. Vůbec ti to nezávidím, protože stačí abych šla nakupovat a už v půli nákupu bych si odskočila
.
Já byla taky prvorodička s KP
Malá měla 3,21 a já měřím 176. Pánev normál.
Akorát před finišem jsme tam měli jen místo dr a asistentky asi 10 lidí
No sranda… ![]()
kamarádka plašila nedávno že bude rodit KP a ted v pondelí šla na kontrolu a ve 37 tt se jí klouček otočil ![]()
Ahoj, i já se přidávám, pořád mi hrozili císařem a na kontrole v 37 týdnu překvapení, malý se otočil, a to je i docela velikej. Takže neboj, šance ještě rozhodně je. A to jsem rozhodně necvičila, ani jsem to netušila, že se otočil.
Ahoj, tak se po delší době ozývám a hlásím, že se malá otočila a je hlavičkou dole
. Podle mě se otočila až tenhle víkend, kterej byl náročnej a já absolvovala 4 docela velký procházky a malá pak řádila, že jsem myslela, že mi pukne břicho.
tak mi furt nic, holka sedí na kyčli jak na trůnu, snad ji to bude tlačit tak to vzdá ![]()
Budu držet palce, ať se brzo umoudří a ta moje se zas nepřetočí. ![]()
díky
, dnes mi bylo v noci hodně šoufl, kopání a bolest i dole,pomalu co deset minut tak jsem ráno rovnou jela k doktorovi, a děvče se furt neotočilo, navíc si zvládla strčit dolů jednu nohu, kterou se asi pokoušela odrážet či co
. Takže zítra prý udělají raději pomocný steh, abych se jim neotvírala,protože na prst to prý je, to je zvíře, a já myslela, jaká to bude po třetí pohodička
, no doktor taky nad ní kroutil hlavou, ta poloha je krajně nepohodlná, a jak se šprajcla, prý se bude otáčet těžko, jedna noha dole a jedna složená bokem, jak u labutího jezera, tak to vypadá na novou primabalerínu
prý ještě aspoň 4 týdny musí holka vydržet.
Jé tak to je nemilé. A kolik přesně teď seš? Někdy je to fakt nepříjemný, jak se tam sebou melou a zvlášť pokud zaujme takovou polohu
. No snad ti bude brzo lépe a bude vše v pořádku
. Já si tak pro sebe říkám, že kdyby se malý chtělo dřív ven (myslím po 36. týdnu), že by mi to snad ani nevadilo, už teď jsem některý dny rozlámaná a neobratná
. A chci se vidět v únoru. Kolik máte odhad? My z pondělí 2160 gramů, už se holka pronese
.
tak momentálně 31 tt a dcera cca 1980g zatím to jde, ale jak vidíš zlobí ďáblice jedna
hlavně když řídím, to moc nemusí, no uvidíme, třeba se jí ten kotrmelec přece jen povede. Tak já se otvírala u obou holek předem taky, takže ten steh je tam spíš jako bezpečnostní schránka
, ale včera jsem taky najezdila po Praze km
, takže mi to dala pěkně sežrat holka divoká. No nic musím ![]()