Poloha koncem pánevním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
9.12.10 15:41

Tak já už jsem naštěstí na neschopence, pracuju na jako zdravotní sestra a nějak jsem jim tam nebyla moc platná, navíc jsem do 24. týdne krvácela. Vůbec ti to nezávidím, protože stačí abych šla nakupovat a už v půli nákupu bych si odskočila :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.12.10 15:57

Já byla taky prvorodička s KP :-) Malá měla 3,21 a já měřím 176. Pánev normál.
Akorát před finišem jsme tam měli jen místo dr a asistentky asi 10 lidí :-D No sranda… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.12.10 07:02

kamarádka plašila nedávno že bude rodit KP a ted v pondelí šla na kontrolu a ve 37 tt se jí klouček otočil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.10 18:20

Ahoj, i já se přidávám, pořád mi hrozili císařem a na kontrole v 37 týdnu překvapení, malý se otočil, a to je i docela velikej. Takže neboj, šance ještě rozhodně je. A to jsem rozhodně necvičila, ani jsem to netušila, že se otočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
21.12.10 16:50

Ahoj, tak se po delší době ozývám a hlásím, že se malá otočila a je hlavičkou dole :dance: . Podle mě se otočila až tenhle víkend, kterej byl náročnej a já absolvovala 4 docela velký procházky a malá pak řádila, že jsem myslela, že mi pukne břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.12.10 16:54

tak mi furt nic, holka sedí na kyčli jak na trůnu, snad ji to bude tlačit tak to vzdá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
21.12.10 17:04

Budu držet palce, ať se brzo umoudří a ta moje se zas nepřetočí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.12.10 10:20

díky :wink: , dnes mi bylo v noci hodně šoufl, kopání a bolest i dole,pomalu co deset minut tak jsem ráno rovnou jela k doktorovi, a děvče se furt neotočilo, navíc si zvládla strčit dolů jednu nohu, kterou se asi pokoušela odrážet či co :zed: . Takže zítra prý udělají raději pomocný steh, abych se jim neotvírala,protože na prst to prý je, to je zvíře, a já myslela, jaká to bude po třetí pohodička :roll:, no doktor taky nad ní kroutil hlavou, ta poloha je krajně nepohodlná, a jak se šprajcla, prý se bude otáčet těžko, jedna noha dole a jedna složená bokem, jak u labutího jezera, tak to vypadá na novou primabalerínu :kytka: prý ještě aspoň 4 týdny musí holka vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.12.10 14:27

Jé tak to je nemilé. A kolik přesně teď seš? Někdy je to fakt nepříjemný, jak se tam sebou melou a zvlášť pokud zaujme takovou polohu :-( . No snad ti bude brzo lépe a bude vše v pořádku :kytka: . Já si tak pro sebe říkám, že kdyby se malý chtělo dřív ven (myslím po 36. týdnu), že by mi to snad ani nevadilo, už teď jsem některý dny rozlámaná a neobratná :zed: . A chci se vidět v únoru. Kolik máte odhad? My z pondělí 2160 gramů, už se holka pronese :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.12.10 14:41

tak momentálně 31 tt a dcera cca 1980g zatím to jde, ale jak vidíš zlobí ďáblice jedna :twisted: hlavně když řídím, to moc nemusí, no uvidíme, třeba se jí ten kotrmelec přece jen povede. Tak já se otvírala u obou holek předem taky, takže ten steh je tam spíš jako bezpečnostní schránka :-D , ale včera jsem taky najezdila po Praze km :roll: , takže mi to dala pěkně sežrat holka divoká. No nic musím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí