Poloha při krmení, když ještě nesedí?

27
23.5.05 18:13

Poloha při krmení, když ještě nesedí?

Ahoj, ráda bych se inspirovala v jaké poloze dítko krmíte, když ještě nesedí. Dcerce jsou 4 1/2 měsíce, je na UM a chci jí začít dokrmovat. Když jsem to zkoušela asi před měsícem s mrkvičkou kvůli průjmu, tak jsem si ji dala na klín, ale pak byly jsme obě strašně upatlaný. V autosedačce, kterou máme mi přijde, že má skřípnutý bříško, že jí to není pohodlný a navíc má moc volné ruce a tak jídlo všude lítá :D Zatím jsme nepořídili takovou tu lehačku a chtěla jsem se tomu vyhnout, protože by to bylo čistě pro jídlo, jinak bychom ji nevyužili.

Jo a jak dlouho trvalo vašim dítkům než se naučili na lžičku? Nám zatím půlka vyteče zpět jako z mlýnku, takže to lovím všude :)

Předem díky za nápady

VaKa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7463
23.5.05 18:26

ahojky
ja jsem krmila delfinka v autosedacce, jednou rukou jsem mu pridrzovala rucicky a druhou davala do pusy.
Jak dliuho mu trvalo nez se naucil bastiti ze z lzicky uz si nematuju,ale myslim,ze brzy pochopil
takze prikrmum zdar :))
magrat a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
23.5.05 18:29

Ahoj, my máme na krmení zatím lehátko, koupili jsme ho i tak. Jinak v té sedačce jsem viděla hodně krmit a dětem to nevadí. Jsou tam sice dost uvězněné, ale zato se nemůžou moc při krmení ošívat. I když s tím bříškem nevím. Můžeš zkusit dát malou na zádíčka a podložit ji polštářema, aby byla výš. Ale myslím, že nějaké fakt obyčejné i jeté (na krmení bohatě stačí) lehátko seženeš v bazaru za babku. Náš čudla se na lžičku naučil rychle, jelikož jsem mu 3 měsíce dávala ze lžičky Sab simplex. Při prvním krmení už to šlo super. Tak zkoušej a praxe naučí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
23.5.05 18:33

Ahoj, dávala jsem mixované ve flašce, vystřihla jsem větší dírku do dudlíku.
Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
23.5.05 19:55

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
23.5.05 20:04

Ahoj,
taky jsem malou přikrmovala v polosedě v lehátku. Krmí se zá:,–(ně lžičkou, ne z lahve :! , a proto jsem zeleninu dělala od začátku spíš jako pyré, takže mi ze lžičky netekla :wink:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.5.05 20:41

moznosti

Ahojky,ja sem krmila v lehatku,protoze sem jednak nechtela mit autosedacku od jidla :? a tyky kvuli tomu brisku,ale hodne mamin je v autosedacce krmi.
Mam ale radu na zidlicku. Kdo ji nema ve sklepe a musi si ji nekde sehnat doporucuji ty drazsi, vypolstrovane, co maji polohovatelne sedatka.Tam muzes dat mrne uz od 4.mesice.
Pa M a M-20m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.5.05 07:22

My mame jidelni zidlicku polohovatelnou. Mozna poradim jen s tou lzickou. U nas pomohlo, kdyz jsem ji tu lzicku nechala dyl v pusince a ona to z ni za chvilicku ocumlala. Z flasky by se to pry fakt davat nemelo. Stejne se to jednou bude muset naucit. Akorat pises, ze male je ctyria pul mesice. Prikrm se dava az od ukonceneho ctvrteho, cili zacatku pateho. Ve ctyr a pul bych je jeste nedavala pokud nejde o ten prujem. Terik

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.5.05 08:02

Čtyři a půl měsíce, je už ukončený čtvrtý měsíc. To už je začátek pátého měsíce :lol:

• Citovat
  • Upravit
27
24.5.05 10:47

Téda, teď jste mě zblbly :-) když jí jsou 4 1/2 tak už jedeme pátý měsíc, tedy čtvrtý máme ukončený, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.5.05 10:57

Vaka- přesně jak píšeš :D

• Citovat
  • Upravit
27
24.5.05 11:06

To jsem ráda.

Ještě bych se ráda zeptala Misky na tu židličku, kterou lze používat i před tím než dítko sedí. To je každá ta dražší polohovatelná? Nebo nějaká speciální? Co musí umět, abych tam dala dítko a neničila mu páteř?

Díky

VaKa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí