Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všichni,
v seriálu Sex ve městě jsem viděla vibrační postýlku. Je docela populární v USA nebo třeba v Německu (baby bouncer, baby schaukel), ale u nás se koupit zřejmě nedá. Je to de facto lehátko, které po zapnutí malinko začne vibrovat a simulovat tak pobyt v děloze. Případně to má nad sebou hrazdičku, hraje to, svítí apod. Prý to úplně zázračně dítě uklidní. Máte někdo zkušenosti, rady, tipy, kde koupit?
Ahoj! Vibrační lehátko mají např. v Babyparku na Černém Mostě. Jeli jsme ho vyzkoušet s naší holčičkou (upozorňuji, že pro předvedení jsme si museli dojet koupit vlastní baterie), ale jí se v něm příliš nelíbilo a plakala. Takže jsme od koupě upustili. Edita
Ahoj, lehatko i vibracni se da koupit v kazdem obchode s detskymi vecmi. Lehatko jsme vyuzili strasne mooc, myslim, ze obcas mne lehatko zachranilo pred totalnim zblaznenim se, protoze v postylce ani v kosiku byt dite nechtelo, porad na me musel koukat, takze jsem nosila po byte dite v lehatku. Shodou okolnosti jsme meli i to vibracni lehatko, je na tlustou baterku a vydrzelo strasne dlouho vibrovat (vim to protoze jsem ho jednou zapomnela vypnout pres vikend a jeste v pondeli vibrovalo
, ale nejak zvlast to nefungovalo, i kdyz v obchode, kde jsem ho kupovala byly dve maminky, ktere ho mely doma a strasne si ty vibrace chvalily, jak pry mimi krasne spi…tak nevim, asi zalezi na tom jake je mimi. Ovsem , ze by to fungovalo na jakekoliv mimi tak „zazracne“ jako v tom serialu, tak tomu teda urcite neverim
Jana
Já viděla kolíbku, která se nějaksi pohybovala a snad i hrála. Myslím, že to bylo v Hypernově v Čestlicích v obchodě s věcmi pro děti.
Ahoj holky.
My zijeme v USA, takze vim velice dobre o cem je rec. Musim z vlastni zkusenosti rict, ze tady to zas tak oblibene neni. Je fakt, ze jsou toho plne obchody, ale nase holcicka v tom byt nechtela vubec, takze jsem to nakonec stejne vracela. Myslim,ze zalezi na kazdem miminku. Nekteremu se v tom libit bude, jinemu ne. Rozhodne to neni nic prevratneho a zazracneho! ![]()
Pa, Jana.
Ahoj,
My jsme tohle křesílko používali dost, ale také nevím nakolik bych ho nazvala „zázračným“. Vibrování jsem zapínala jenom občas, malému se to někdy líbilo a někdy ne ![]()
Ale celkově se nám docela vyplatilo, protože malý tam trávil dost času, byl spokojený, že na nás pěkně vidí a líbily se mu hračky, které to křesílko mělo pověšené na takové přídavné hrazdičce.
Ahoj,
nas Honzik bouncer miloval protoze z nej krasne videl................vibrovani jsme zapinali malo je to spis podle me jen doplnek, kdyz si to dite do toho sedne tak to vibruje asi jako kdyz mam na dlani vibrujici mobilni telefon. Ale mel rad tu hrazdicku ktera u toho byla..........rybicky ktere hraly a pohybovali se a kdyz jsem ji sundala tak jsem mu davaal pred nej klavirek ktery padnul primo velikostne tak aby si mohl mackat klavesnice a hrat............tak to se dokazal zabavit hodiny u toho!!! Takze u nas bouncer vedl a nedokazu si predstavit ze by mel Janek jenom lezet v postylce.
Ahoj holky,
neviděly jste to vibrační lehátko provádat někde na internetu?
Díky moc
Pajina