Polské pláže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
24.4.19 14:10

@papyna u moře v Polsku jsme byla jako pubertačka a dodnes si pamatuju ten chlad a vítr, ačkoli bylo slunné léto! Hodně bych se divila, kdyby tam byly přelidněné pláže 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.4.19 14:13

@pe-terka Mrkej, naše fotka z Helu.
Není zcela vypovídající, ale jinou po ruce nemám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.4.19 14:15

Tahle je ještě lepší pro názornost nacpaných pláží. Je z úplného konce Helu, loni na začátku července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.4.19 14:16
@unuděná píše:
@pe-terka Mrkej, naše fotka z Helu.
Není zcela vypovídající, ale jinou po ruce nemám :mavam:

no vidím tam vzadu skupinku udatných otužilců :palec: :mrgreen: Já tam byla, to už je fkt pravěk, ještě za socana, moře mělo dokonce 14 stupnů 8o A dodnes si vzpomínám na jahodovou polívku, co nám tam servírovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.4.19 14:16

Ale většina našeho výletu vypadala spíš takhle :lol: Přesto mám chuť se tam s dětmi vrátit, tak skvělé množství písku s malými mušličkami a kamínky, to se jentak nesežene. Natož tak blízko ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.4.19 14:18

Jako nebudu kecat, moře je studené, jak říkám, loni v červenci 20st i po tom horkém jaru a začátku léta. Ale mě osobně to třeba nevadí, nemám ráda teplou vodu, pokud je teplej vzduch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
24.4.19 14:19

@unuděná Na Hel jedu s rodinou v srpnu a chci se tě jako zkušené zeptat, jsou tam nějaké bazény či aquaparky? Kdyby se do moře nedalo, ale jinak bylo vedro, tak ať máme kam zajet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.4.19 14:21

Holky, ze bychom se tam v lete potkaly? premyslim, ze manzelovi navrhnu vylet do Polska. ON je Polak, i kdyz teda z jihovychodni casti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.4.19 14:22
@unuděná píše:
Ale většina našeho výletu vypadala spíš takhle :lol: Přesto mám chuť se tam s dětmi vrátit, tak skvělé množství písku s malými mušličkami a kamínky, to se jentak nesežene. Natož tak blízko ČR.

jj, tento výjev se mi zdá povědomý :P Předchozí foto - pláž je relativně zalidněná, ale s jižními zeměmi se to nedá srovnat :think: Čímž nepopírám, že Polsko je krásné, ale od koupačky bych si moc neslibovala :P Pokud nejsi členkou Klubu otužilců, to jsou pak termální lázně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.4.19 14:24

@zoidberg Tak to netuším, po tom jsem nepátrala, ale spíš bych řekla, že ne.. V Helu je nějaké delfinárium nebo tulenárium nebo co a jestli bazény, tak budou soukromé u hotelů. Ono je to fakt malinké, pár parkovišť, nějaké ty jejich pevnosti, maják a konec. Ani toho ubytování tam mnoho není, většina ostrova má jen pár desítek metrů na šířku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
24.4.19 14:28

@unuděná ze kdy je ta druhá fotka? Taky červenec? A pršelo vám? Známý tam byli loni 14 dní nadšený a nepršelo ani jednou. Letos jedou znova. První foto super ale za druhá je jak září. Jinak taky mi stačí voda 20st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
24.4.19 14:30

@zoidberg navštivte určitě Fokárium, chovají tam poraněné tuleně. Jsou moc dobře vycvičení, hrajou si s míčky, umí poslouchat,… supr podívaná. :palec: jo a taky je dobrý vylézt nahoru na maják, je odtama krásný výhled na celej Hel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 14:48

Začátek srpna 2018.Niechorze.

• Citovat
  • Upravit
9
24.4.19 15:56
@jopo píše:
@papyna jako ty sinice me taky děsí. Vůbec by me to nenapadlo. V podstatě jsem to viděla loni v tv a koukala jsem jak puk. My jedeme od 20.července. Tak jsem na to zvědavá. Vykoupat se určitě chceme. Ale nejvíc se těším asi na procházky po pláži a doufám že budou tak jak na fotkach. Pak klidně můžu dát info.

No my chceme jet také nějak v tomto termínu. Tak snad bude voda v pohodě. ale moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.4.19 17:41

@jopo Je ze stejneho dne, jako ta prvni ;) prvni tyden v cervenci.Tam nam uz neprselo vubec, ale my jeli road trip od Rujany po Gdansk a prvnich par dni proprselo dost. Nekde za Ustkou uz bylo nadherne.

@Jeanny21 Jo,Fokarium, to je ono, co jsem myslela! :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí