Polské pláže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7744
1.8.19 10:24

Ahoj, já se sem taky vtírnu. V sobotu vyrážíme do Mielna, tak se chci zeptat, jak je to teď v Polsku s počasím, je to na koupání? Podle Norů je tam teď 16 stupňů a prší. Tak doufám že se to trochu vylepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
1.8.19 10:46

@Fíková my jsme od 20.7. v miedzyzdrojich a az do včera krásné letní počasí a koupali jsme se každý den dnes v noci poptve pršelo teplota 20st a už prokukuje sluníčko. Odpoledne se určitě koupat půjdem. Mielno nevím kde je musela bych mrknout na mapu. Jinak je tu nádherně příští rok jedeme opět už je rozhodnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
1.8.19 11:01

@jopo díky, za zprávu. Mielno je asi 150 km na východ od Międzyzdrojů. (Psaly jsme si o tom v prvňáčcích, jestli si pamatuješ ) :) Tak to snad bude dobrý a Norové kecaj. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
1.8.19 11:07

@Fíková máš pravdu ze máš jen týden dovolenou z nové práce. My budeme mít prvnacku od září a tretaka a už se děsím. Třetí třída je mazec. Každý den tady děláme matematiku pěkně prepocitava zloty na koruny a trénuje nasobeni. Tak pak dej vědět jak se vám bude líbit. Jako je to hodně o počasí chce to alespoň 2 týdny kvůli tomu. Ale je tu děsná pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
1.8.19 11:14

@jopo napíšu, užívejte zbytek dovolené. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.8.19 13:42

@Fíková
Tady se můžete mrknout přímo na webkameru ;) :)
My jedeme až 5.8. taky jako jopo. Tak snad bude jak říkají Poláci fajna pagoda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.8.19 13:42

@Fíková
Ještě ten odkaz, že… :lol:
https://mielno.webcamera.pl/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.8.19 13:55

@jopo
My máme furt obavy jestli se vůbec vykoupeme, sledujeme to počasí na těch webkamerách a moc lidí se zas nekoupe. :?
Ale tak snad ano, když píšete, že je tam fajn. ;) Škoda, že v sobotu jedete jinam, myslela jsem, že bychom se tam mohli potkat. :D
Tak přeji fajn den. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
1.8.19 16:25

@Adnel teď jsme přišli z pláže, koupali jsme se všichni, jako dnes je teda chladněji 20st skoro zataženo. Teď se dáme do kupy a vyrážíme naposled na kolo couračku a něco dobrého. Jinak díky za typ na tu webkameru to jsem vůbec nevěděla ale poslala jsem to babičce a zamavali jsme ji. Jinak mi na pláž chodíme az tím posledim písmeno L. A pokud budete chtít lodi do Swinousti tak jede jen 11:15 a druhá 14:30 doporučuju jet dopoledne s výstupem a projít se tam. Jedeme na týden do Dziwnova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.8.19 17:34

@jopo
Díky moc, určitě lodí vyrazíme, jj ty webkamery jsou super, taky jsme mávali minulý rok dcerám a vnučce. :) Loni jsme taky byli na dvou místech, ještě v Miedzywodzie, tam bylo taky krásně i na pláži a docela mělčina, takže i když dál od břehu, furt po pás ve vodě. :lol:
Na Dziwnov jsme jen koukali z dálky. Tak pak dejte vědět jak bylo a užijte si to. ;)
Nebyli jste náhodou i v tom 7D kině? Chceme tam zajít, když by bylo špatně počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.8.19 09:49

@Adnel v kině jsme nebyli, taky jsem koukala na reklamu, ale po pravdě ani nevím kde je. Ale doporučuju to akvárium. Na netu je teda na něj docela kritika, ale mám se tam moc líbilo a dětem taky a mám dojem že je úplně nové snad otevřené letos. I dle fotek na netu jsem našla to staré. Vstup teda byl 45zl/osoba. Dnes poslední den. Venku je krásně sluníčko. Hned po obědě jdeme na pláž. Večer budu balit a zítra se premistujeme. Máme to do soboty, ale možná pojedeme o den driv domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.8.19 10:26

@Adnel a teda ještě nechápu proč u vetrneho baltu mizí klasické a krásné koše /pár jich je az jak jsme chodili na pláž mi/ a nahrazují ho lehátka ještě v oranžové barvě. Staví se tu mega velké apartmanove domy a nevím nevím jak se ty lidi pak naskladaji na pláž. Jsem ráda že jsem tu byla teď neb tak do 5ti let tu nebude k hnutí. Když plujes na lodi na pravé straně od mola vidíš krasny zeleny pas stromů tedy krom jednoho vysokého hotelu /my chodili na pláž kousek od něj / a je to moc pěkné jenomže se stavi a stavi do pár let z lodí uvidíš panorama domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.8.19 11:27

@jopo
Ahojky, to kino je blízko u muzea voskových figurín a bludiště. Tady je odkaz: http://www.kino7dmax.pl/pl/miedzyzdroje
No koukali jsme, že tam něco bagrují u pláže. Už i minulý rok bylo vidět, že všude staví. Njn EU asi uvolnila finance a dotace. :nevim:
To teda pak budem muset hledat jiná místa. Chjoooo :,( U nás v Praze taky staví, vše je rozkopané a samá objížďka. :?
Nakonec všude budou stát velké domy a příroda žádná.
Těch košů je taky moc škoda, lehátko mi moc nevyhovuje. Tak holt budem chodit, já na vyvalování stejně moc nejsem, ale ty koše jsou parádní. Tak si užijte zbytek dovolené, moc děkuji za informace. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
5.8.19 19:29

@Adnel ahoj, tak co už jste si zaplavali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.8.19 22:05

@jopo
Ahojky, jj neodolali jsme a i si zaplavali. Moře luxus, voda teplá. Prošli jsme se po mole, náměstí a dali dobrou baštu. Co vy, jak je u Vás? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí