Polské pláže

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26854
27.7.19 19:45

@jopo Plazovy kos? :nevim: Myslis takovou tu budku? :nevim:

Tip na ubytko beru :mavam:
My bydleli tady http://www.willaaqua.pl/galeria?… Meli jsme mezonetovy apartman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
28.7.19 12:49

@cecetka přesně takový ty prouteny koše. Tady jsou bílý a modro bílé polstrovani. Vytahnes podnozky naklopis záda a nefouká a relax. Za chvíli jdeme do oceanaria a pak k moři. Včera byly obří vlny a dnes dle větru to bude stejné. A jsem na trhy. Děti chtějí plyšového tulene tak holka ma dnes narozeniny tak to spachame. A ka budu mít narozeniny ve čtvrtek tak jsem si vybrala ještě jednu celodenní plavbu lidí. Bylo to super. Koupili jste si něco domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
28.7.19 13:36

@jopo Tady ten sedobily https://www.tectake.cz/…00040-400636?… by se nam doma k bazenu hodil :oops:

Privezli jsme si jen drobnosti z vyletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.19 20:19
@jopo píše:
@cecetka :mavam: zdravim my jsme již též v polsku Miezyzdroje. Cesta teda naprosto super celá po dálnici cca 7 hod. Počasí luxusní budeme tu do 10.8. Polsko je úžasný určitě tu nejsme naposledy to už teď vím.

My vyrážíme 5.8. na týden a také Międzyzdroje, jedeme už podruhé, moc se nám tam vloni líbilo. Počasí se má prý zhoršit, ukazuje nám to zataženo a déšť, tak uvidíme. Ale už se těšíme až vypadneme z Prahy a konečně bude relax u moře, no spíš brouzdání kolem břehů a výlety. Chceme i zkusit výlet lodí z mola, je to myslím na půl dne. Každopádně se moc těšíme. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
28.7.19 20:39

@Adnel s tím počasím to nebude tak hrozný. Zhoršit se to mělo už v sobotu a je stále krásně. A to zhoršení stále oddaluji. Je tady krásně. Dnes jsme byli v oceanariu je snad úplně nové otevřené letos. Výlet z mola můžete piratskou lodí viking to jsme byli děti si s kapitánem i zakormidlovali a dostali certifikát. Pak jsme jeli lodí do swinousti. To můžete buď tam a hned zpět nebo tam vystoupit udělat si tam program a vrátit se zpět třeba za 3 hodiny nebo si tam zaplatit jiný lodní výlet. Na molo chodíme skoro denně na couračku a je to snad lepší přes den večer je to tam hodně na husto. Podařil se mi vyfotit krásný zapad slunce z mola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
28.7.19 20:46

@cecetka přesně takovej koš. My asi nic moc kupovat nebudem. Jako na podívání mají pěkně věci ale kam doma a tím. Nchala jsem si akorát udělat 2 fotky jak ti vyfoti děti a zasadí je do vybraného pozadí to je moc pěkný a pojedou s náma 2 tuleni a 2 racci z plyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.19 21:03
@jopo píše:
@Adnel s tím počasím to nebude tak hrozný. Zhoršit se to mělo už v sobotu a je stále krásně. A to zhoršení stále oddaluji. Je tady krásně. Dnes jsme byli v oceanariu je snad úplně nové otevřené letos. Výlet z mola můžete piratskou lodí viking to jsme byli děti si s kapitánem i zakormidlovali a dostali certifikát. Pak jsme jeli lodí do swinousti. To můžete buď tam a hned zpět nebo tam vystoupit udělat si tam program a vrátit se zpět třeba za 3 hodiny nebo si tam zaplatit jiný lodní výlet. Na molo chodíme skoro denně na couračku a je to snad lepší přes den večer je to tam hodně na husto. Podařil se mi vyfotit krásný zapad slunce z mola.

Tak super, moc děkuji za info. O té vikingské lodi vím, my jedeme jen s manželem, už máme odrostlé děti a vnučka by s námi sama bez rodičů ještě nejela, bohužel.
Na molo se moc těším, taky jsme tam minulý rok byli denně a západ slunce manžel taky krásně vyfotil. Jinak to sledujeme přes webkamery. http://miedzyzdroje.tv/…zdroje-zywo/
Nám se moc libil park s miniatury a letos chceme zkusit vyšlapat schody na Kawcza Góra a ten Woliňský park.
Budu ráda, když mi tu dáte vědět jak je právě u Vás. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
28.7.19 21:33

@Adnel je cca 25st přes den slunečno po celou dobu jednou teda pršelo ale v noci. Park miniatur je super. Wolinsky park také. Jede tam vláček který začíná kousek od mola jak je muzeum voskových figurin tak za ním. Jinak teda včera a dnes obří vlny ja dnes jen po kolena a děti jsem také dál nepustila. Děti dnes padli do postele tak si dáváme víno na balkoně. Jo a v cukrarne na mole výborné dorty alespoň jednou doporučuju. O těch schodech vím ale někdy příště. Nezapomeňte proti komarnik do zásuvky lépe i 2 -3 na apartman. Je jich tu hodně potvor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.19 22:01
@jopo píše:
@Adnel je cca 25st přes den slunečno po celou dobu jednou teda pršelo ale v noci. Park miniatur je super. Wolinsky park také. Jede tam vláček který začíná kousek od mola jak je muzeum voskových figurin tak za ním. Jinak teda včera a dnes obří vlny ja dnes jen po kolena a děti jsem také dál nepustila. Děti dnes padli do postele tak si dáváme víno na balkoně. Jo a v cukrarne na mole výborné dorty alespoň jednou doporučuju. O těch schodech vím ale někdy příště. Nezapomeňte proti komarnik do zásuvky lépe i 2 -3 na apartman. Je jich tu hodně potvor.

Bohužel cukrárnu musím vzít obloukem, vím, že tam mají luxusní dorty, minulý rok jsem odolala a letos musím, mám autoimunitní PBC, (cirhoza jater) a vysoký cholesterol. Takže ani žádný alkohol, ale to mi tak nevadí, jako to, že mi sebrali má oblíbená jídla. Nevím jak letos odolat zmrzlině. :,(
Ale těším se na surowku s candátem, ten je luxusní. :)
Díky moc za tipy a přeji vám krásný večer a dejte si vínko i za mě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.19 22:03
@jopo píše:

Jo a na komáry máme repelentní náramky a levandulový sprej od Eurony, tak se nebojíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
28.7.19 22:47

@Adnel s kde máte ubytování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.7.19 08:17
@jopo píše:

Ahojky, už jsem tu pak nebyla, ráno brzy do práce. :roll:
Máme to v penzionu Willa 777, je to tam super, chodili jsme tam na snídaně a pak ve městě na oběd. A kde jste ubytovaní vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.7.19 08:20
@jopo píše:

http://www.willa777.pl/ tady je odkaz, tak můžete mrknout, není to daleko od pláže. Asi 300m. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
29.7.19 11:33

@Adnel my jsme v apartmány MORSKA BRYZA máme dvou pokojovy apatrman 100m od pláže asi 800m od mola. Jsme velice spokojený. Bez jídla, ale děláme jen snídaní jinak jíme venku. Dnes opět slunečno 26st. Jdeme do muzea voskových figur a pak k moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
29.7.19 13:29

Holky, a jake jsou na zapadnim pobrezi ceny?
Pro nas je to uz ale dost daleko ze severni Moravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí