Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kaarinko, můžu se zeptat, UM tam nakupujete v normálním obchodu? A vše OK? Rozdíl v ceně je super ![]()
Kaariin píše:
Nutrilon:-) vychází tam o víc jak stovku levněji.
soslik píše:
Kaarinko, můžu se zeptat, UM tam nakupujete v normálním obchodu? A vše OK? Rozdíl v ceně je super
Kaariin píše:
Nutrilon:-) vychází tam o víc jak stovku levněji.
Ja jsem nakupovala v Rossmannovi.
Holky a můžu se zeptat do jakýho města přímo jezdíte nakupovat? My máme nejblíž Kudowu Zdroj, ale na jejich webovkách jsem nenašla žádnej seznam obchodních domů a nechce se mi tam jezdit křížem krážem a hledat, jestli je tam ten či onen obchoťák.
My jezdíme do Kudowy taky,myslím že tam je jen ta Biedronka(nevím jak se to píše).Kupujem tam jídlo a tam maj taky plíny,Nutrilon,kaše atd.Jinak větší obchoďáky tam nejsou si myslím.
Liduško, díky
. V SO se tam chystáme
. A jak tam vycházej třeba plínky?
Liduš88 píše:
My jezdíme do Kudowy taky,myslím že tam je jen ta Biedronka(nevím jak se to píše).Kupujem tam jídlo a tam maj taky plíny,Nutrilon,kaše atd.Jinak větší obchoďáky tam nejsou si myslím.
Já tam byla naposledy asi před 2 měsíci,měly tam Huggies.Myslím že vycházeli na 230kč ale kolik jich bylo nevím.My kupujem spíš potraviny.Plíny kupuju v akcích u nás
A teď je dobrý kurz takže se nákupy vyplatí.
Taky kupujeme hůavne jidlo - jak pro nas tak pro malou, a potom burza - klasika - boty, bundy, syry, zelenina, praci prostredky.
Jednou jsem tam pocitala plenky Pampers a vysly stejne jak u nas… ![]()
V polsku jsme byli cca před půl rokem a koukali jsme na vše možné pro miminka jelikož máme termín 8.8. Sunar i plínky tam vyšly docela dobře jen se to tam jmenuje trošku jinak.. Jen by mě zajímalo jestli má někdo z vás zkušenosti s nákupem kočárku v polsku. Nebo kde je nějaký obchod kde se dá sehnat kočárek nebo nějaké potřeby pro mímo. Jsme z Ostravy tak pokud některá budete vědět co je nejlépe nejblíž budu ráda. ![]()
@Bramborek píše:
V polsku jsme byli cca před půl rokem a koukali jsme na vše možné pro miminka jelikož máme termín 8.8. Sunar i plínky tam vyšly docela dobře jen se to tam jmenuje trošku jinak.. Jen by mě zajímalo jestli má někdo z vás zkušenosti s nákupem kočárku v polsku. Nebo kde je nějaký obchod kde se dá sehnat kočárek nebo nějaké potřeby pro mímo. Jsme z Ostravy tak pokud některá budete vědět co je nejlépe nejblíž budu ráda.
Jo, kupovali jsme tam kocarek a byli jsme maximalne spokojeni…
primo na trznici u reky jsou dva obchudky, dostanes k tomu zarucak a pri problemech jsou uplne suprovni!!!
nevis jak se ten obchod jmenoval? nebo jejich stranky neznas?
@Bramborek píše:
nevis jak se ten obchod jmenoval? nebo jejich stranky neznas?
No, tak to urcite nevim, ani nevim, jestli maji nejake stranky, ale je to v Tesine, u trznice a vsadim krk na to, ze si vyberes… ceny se lisi od 2000 az skoro po 5000 tisic korun!!!!!!
A je to to same, co se prodava u nas… ![]()
ja uvazovala ze bychom se tam sjeli podivat,máme vybraný kočárek který se nám strašně líbí ale stojí 16tisíc což do kočárku určitě vrážet nechci.. max tak osm-devět tisíc víc ani náhodou..hlavně nám jde o to aby byl lehoučký, snadno složitelný, autosedačka nejlépe aby šla nasadit místo korbičky atd..myslíš že by se tam dalo něco sehnat? mám akorád strach že jakmile bude s kočárkem nějaky problém že se budem dohadoovaat s polakama ![]()
Ahoj holky.
Kočár jsem kupovala v Polsku. Jela jsem od Náchoda, v Kudowě, žádný obchod není jen tržnice,dál v Klodsku tam prý obchod je,byla jsem tam, obchod na tržnici kde bylo na výběr cca z 10ti kočárků. Nakonec jsem koupial o 200m vedle na tržnici.
Jinak teď jsem slyšela hroznou chválu na pleny DADA
prý jsou srovnatelné s hugies a tuším 90Ks teď vychází na cca 135Kč. Manželovi je koupí kamarád z práce,tak je prubnu.
Kde koupit Sunar to nevím,ale asi bych mrknla v Kudowě v Bedronce-nam lidi nakupují ten Bebilon.
@Bramborek píše:
ja uvazovala ze bychom se tam sjeli podivat,máme vybraný kočárek který se nám strašně líbí ale stojí 16tisíc což do kočárku určitě vrážet nechci.. max tak osm-devět tisíc víc ani náhodou..hlavně nám jde o to aby byl lehoučký, snadno složitelný, autosedačka nejlépe aby šla nasadit místo korbičky atd..myslíš že by se tam dalo něco sehnat? mám akorád strach že jakmile bude s kočárkem nějaky problém že se budem dohadoovaat s polakama
Stoprocentne tam vyberete… ted kamoska kupovala trojkombinaci, autosedacku nasadis na kocat, nanozniky, plastenka, slunecnik a koupili za 7200 Kc…
znacka DorJan… ![]()