Nákupy Polsko- co a kde nakupujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
22.2.13 08:37

Ono záleží kde do Polska pojedeš na ty nákupy? Jestli na tržiště nebo do nějakého kamenného obchodu nebo obchoďáku… jsou rozdíly v cenách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.2.13 08:55

@pvmr
Netrvám na tržnici za každou cenu, nikdy jsem tam nebyla, takže opravdu nevím. Přítel jezdí často do PL na služebky a pokaždé přijede s tím, kolik tam stojí to a to a i od známých, ne jen tady, slyším jak je to tam levnější a u každé druhé věci stejně nakonec zjistím, že je z Polska. Ale ani tak si neumím představit rozdíly v cenách tady a tam, třeba na tom dětském.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
22.2.13 09:01

@Tiny85 my jezdíme každý měsíc na vetší nákup - do carrefoura a je to tam opravdu levnější, třeba plínky kupujem za 130kč 50plínek, a koupila jsem tam i kolotoč nad postýlku, krásný, co tady stojí 500, za 100kč, byl tehdy v akci - já si teda zjišťuju přes internet jaké akce zrovna jsou a pak třeba jedem. na potravinách je to třeba o 2-5kč levnější než u nás. A spotřební věci když jsou v akcích, tak je rozdíl opravdu velký! A s tržnicemi - výběr kočárku obrovský - cena poloviční, postýlka tak o dvě stovky levnější, a cestovní postýlky mají někdy v akci i v tescu a oplatí se - minule byla za 700kč, to myslím, že levněji v Polsku nekoupíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.2.13 09:19

@pvmr
Super, přesně něco takového jsem potřebovala. Můj, jako chlap vždycky přijede s tím, kolik stojí samé kutilské věci apod., Takže moje představa o ostatním nulová a jejich obchody neznám, že bych koukla na e-shopy, a v těch pár co mi vyhodil seznam jsem se skoro nevyznala a zrovna ty cestovní postýlky stály u nich na netu zhruba to stejné co u nás. Tak děkuju moc za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
22.2.13 09:24

@Tiny85 ještě je obchod - teda aspoň co znám já - Auchan -koukni na net - a tam je obrovský výběr všeho - nevím kde bydlíte a kam to máte nejblíž - vyhledej si obchod podle mapky. Dookola je spoustu obchodů, sportovní-je taky levnější, oblečení, já vlezla i do obchodu s dětskou výbavičkou a tam jsem nevěděla kam dřív kouknout-to jsem třeba u nás nikde neviděla-ale ceny byly docela vysoké, takko (tam je oblečení třeba taky o 100-200kč levnější za ty stejné věci co u nás) boty ccc - taky vycházejí levněji - zkrátka když nakoupíš toho víc, tak ušetříš hodně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.2.13 09:28

Hele, urcite si zajedte… pokud mozno obejdete nejakou trznici i obchodak, zapisuj, pocitej, sama uvidis - a mate krasny celodenni vylet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja ns Polsko nedam dopustit. A odkud ze jste? Kam pojedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
22.2.13 09:35

Ahojte, tak me napada nevite jak je to s mimcem v polsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
22.2.13 09:36

@Bramborek co jako s mimčem v Polsku, jako jestli potřebuješ pas? nebo jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.2.13 09:37

Jako aby s tebou mohlo jet? Potrebuje bud pas nebo obcanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.2.13 09:38

Sice to nikdo nekontroluje, takze se po tricet navstev nic stat nemusi. Pak se ale neco stane, prcek se ztrati, stane se autonehoda (vim, ze se nemam malovat cert na zed) a bez platneho prukazu totoznosti muzou byt velke problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
22.2.13 09:44

Jojo..my tam obcas jezdivali ale co je mimo tak jsme tam nebyli..diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
22.2.13 09:45

@Bramborek kdysi stačilo mít děti zapsané v OP, ale od minulého roku, někdy od poloviny musí mít vlastní doklad totožnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.2.13 09:50

@Barca12345
Jsme z jižní moravy, takže asi Těšín nebo někde tam, tam kam často jezdí můj, asi přes Ostravu ještě nahoru, jméno si nepamatuju :roll: jsou obchodňáky a vždycky je nadšený co zase objevil, takže přístě ho vyšlu sondovat i na dětské ;) a uvidíme. Právě ani u nás ještě nic moc nenakupuju, i když mám taky času dost, protože hodně maminek tady píše, jak potom byly v Pl hotové co tam je k dostání a u nás ani ne, tak si to chci nechat tam, ale zase nechci šetřit za každou cenu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
22.2.13 09:52

@Tiny85 Asi Bielsko- Biala, ne? :) tam je ten Auchan a dookola hodně obchodů - tam je i to dětské ;) a pak je Auchan v Rybniku - ale tam mi to přišlo slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.2.13 09:56

My jsme z Beskyd, proto jezdime do Tesina.
Do Bialsko biale se chystame uz delsi dobu, ale porad to s mamkou neumime zkloubit. Tak prozatim setrim, tam to potom leti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák