Nákupy Polsko- co a kde nakupujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
22.2.13 09:58

@pvmr
vždycky nejede na to stejné místo, ale tohle jméno už jsem slyšela, takže asi ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
22.2.13 09:58

@Tiny85 aháá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.2.13 10:02

@Barca12345
No já zatím taky šetřím, mám strach, až tam potom všecko uvidím, doufám, že mě můj bude trochu brzdit.. 8) I když s ním je sranda nakupovat nebo koukat na věci pro mimča, všecko vybírá tak na půl roku a víc, asi si fakt neumí představit, že to bude takové malinké :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.2.13 10:08
@Tiny85 píše:
@Barca12345
No já zatím taky šetřím, mám strach, až tam potom všecko uvidím, doufám, že mě můj bude trochu brzdit.. 8) I když s ním je sranda nakupovat nebo koukat na věci pro mimča, všecko vybírá tak na půl roku a víc, asi si fakt neumí představit, že to bude takové malinké :lol: :srdce:

To delal muj tatka… jak byl pysny, kdyz Kachnicce koupil prvni teplakovaku… nadsene s tim pribehl na prvni navstevu a byla to velikost cca 104 :mrgreen: ze pry ty malicke se neoplati. Mala mela v lednu dva roky a predpokladam, ze jeste i letos to nebude moct nosit… :mrgreen: chlapi, no :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.2.13 10:13

@Barca12345
:mrgreen: no jo, u nás taky tak, zatím jen očima, ale i tak je to hezké. Úplně vidím tu radost z té soupravy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.2.13 10:19

Jako, je fakt luxusni a pristi leto s ni nadela urcite plno parady… :mrgreen: nastesti je tatka normalni, ted bud jdeme vybirat spolu, nebo dava penizky.
Na ne (na chlapy) ve vetsine pripadu spoleh neni, muj ex (otec male) by zase utracel tisice za uplne blbosti, jen aby jeho holcicka mela vseho dostatek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.2.13 10:55

@Barca12345
No tady vidíš, že se malé neoplatí a větší vydrží dýl i když nenošené :lol:
Tak lepší, když utrácí, než kdyby na malou nedal nic víc než musí. Můj taky vymýšlí všecko nej-novější, nej-lepší a tak, ale ty pidi věci mu zatím nic neříkají.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.2.13 11:00

@Tiny85
No jo, ja jsem rada za to, jaky je… jen ze je proste chlap no, a misto aby dovez balik plenek, sprchovy sampon a krabici mlika, tak doveze ctvrte boty, treti krabici dupla a sedmou panenku… :think: uz ho ale zacinam korigovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
5.10.14 16:29

Maminky nebyli jste ted nakupovat v Polsku o vikendu? Maj tam uz zimni obleceni, stromecky a jine zimni veci? :think:

• Citovat
  • Upravit
285
5.10.14 19:05

Ahoj, byli jsme v pátek a už měli zimní oblečení i stromečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
5.10.14 21:57

@ježibaba123 díky to je super zpráva :kytka:

• Citovat
  • Upravit
43
11.7.17 21:38

Holky pokusim se ozivit tuto diskusi :)
Pojedeme v srpnu do Polska sme Klodzko, je lepsi jet o vikendu nebo v tydnu?
A jak jsou tam cenove s kocarkama a vybavyckou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák