Nákupy Polsko- co a kde nakupujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
29.5.12 18:19

mno ten dorjan se mi taky líbí a to je stál jen 7200 i s autosedačkou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.5.12 20:01
@Bramborek píše:
mno ten dorjan se mi taky líbí a to je stál jen 7200 i s autosedačkou??

Jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.5.12 20:31

@Barca12345 tý jooo..díky za radu.. adresu náhodou taky nevíš abychom se tam někde nestratili..:-D přece jen navigace je výborný vynález :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.5.12 20:39

Adresu bohuzel nevim, ale na trznici v Tesine SE URCO NEZTRATITE :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.5.12 20:40

to je na trznici? ja myslela ze to je nejaky kamenny obchod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.5.12 20:45
@Bramborek píše:
to je na trznici? ja myslela ze to je nejaky kamenny obchod..

Jeden kamenny obchod ma vchod z trznice a dalsi dva jsou v tech budovach pred trznici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.5.12 20:49

jo tak díky za radu.. určitě se tam kouknem..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
29.5.12 21:18
@Bramborek píše:
V polsku jsme byli cca před půl rokem a koukali jsme na vše možné pro miminka jelikož máme termín 8.8. Sunar i plínky tam vyšly docela dobře jen se to tam jmenuje trošku jinak.. Jen by mě zajímalo jestli má někdo z vás zkušenosti s nákupem kočárku v polsku. Nebo kde je nějaký obchod kde se dá sehnat kočárek nebo nějaké potřeby pro mímo. Jsme z Ostravy tak pokud některá budete vědět co je nejlépe nejblíž budu ráda. :)

Ahoj tak jestli jsi z Ostravy , tak ti doporučím obchod imperia zde . Je to v centru a je to prodejna s polskými kočáry .....já tak zakoupila komplet 3-kombinaci za 5900 kč a šlape jako hodinky . Výhodou je to, že když budeš potřebovat náhodou reklamaci, tak nemusíš až do polska a nebo se hádat někde na tržnici, že jsi kočárek zakoupila právě u nich. Navíc by ti zapujčili po dobu opravy náhradní kočárek :palec: Jinak tam mají i plno hezkých jiných a cenově příznivých kočárku :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Markul
29.5.12 21:19

Jo a prosím chci se zeptat jak jse jmenovat ten sunar v polsku ?? Nikde to nemůžu najít dík

• Citovat
  • Upravit
9649
29.5.12 21:22

Bebilon… bobovita… a beba teda nevim, ale plechovka je to stejna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
30.5.12 10:04

@Markul jééé děkuji moc, určitě jak pojedem do centra tak se tak kouknem :) je tam i více kočárků než na jejich stránce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
30.5.12 12:40
@Bramborek píše:
@Markul jééé děkuji moc, určitě jak pojedem do centra tak se tak kouknem :) je tam i více kočárků než na jejich stránce?

Ano je jich plno. Sice je prodejnička malá jako klícka , ale výber má jak kočárků, tak i vzorů a dokonce ten co jsem koupila já tak levně by měl být zase v akci my známá tvrdila…jmenuje se Twinx , ale na těch stránkách ho ani nenajdeš. A navíc ten Twinx je dost prostorný… máme 45 na šířku a 80cm na délku… malý už má půl roku a pořád je tam kopa místa :palec:

• Citovat
  • Upravit
Markul
30.5.12 12:42
@Barca12345 píše:
Bebilon… bobovita… a beba teda nevim, ale plechovka je to stejna!

aha tak to není ono… bobovita je hami, bebilon je nutrilon a nan je beba ..... ani jedno není sunar …no neva ale dík za snahu :)

• Citovat
  • Upravit
138
22.2.13 07:50

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá nekupovala v Polsku cestovní postýlku, asi je tam určitě mají, že? :oops: Já jsem tam nikdy nebyla nakupovat, máme to celkem z ruky, ale potom tam pojedeme pro kočár, tak přemýšlím co na čem bych tam ještě ušetřila a všude čtu, kolik tam toho pro děti je. Jestli je to tam opravdu o tolik levnější?? :nevim:
Moc děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.2.13 08:35

Ja tam kupovala vanicku, kolotoc nad postylku, zavinovacku, kocar s prislusenstvim, zidlicku… i postylky urcite maji, je to tam vsechno opravdu levnejsi, a kdyz uz tam pojedes, urcite bych so podivala na co nejvice veci… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák