Nákupy Polsko- co a kde nakupujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
971
6.10.11 12:56

Polsko

nakupujete pro sebe či pro děti ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
6.10.11 13:10

Jo, nakupujeme, vse co jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.10.11 13:12

My v Polsku hlavně hračky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.10.11 13:13

Kde ta je nějaká větší hračkárna ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.10.11 13:16

Nejezdíme nikam do hračkárny,kupovali jsme na tržnici.Tady jsem koupila bagr Rolly Toys vloni za 2000kč,přijeli jsme tam a měli ho tam za 450 úplně stejnej.Málem mě šlak trefil :zed: Fakt je mají levný ty hračky,vždycky to lidi tahaj jak prdlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.10.11 13:20

Je tu plno diskuzi, proc nepohledas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.10.11 13:26

Liduš, vidíšto,to je fakt. Přítel taky cosi říkal,že viděl velkou popelnici stavebnic za 500 na naše, že pro to zajedem klukovi… Než jsme se vyprdelili už byla tržnice prázdná :D tak jsme nakoupili aspoň normálně :D Jako děcko si pamatuji,rodiče jezdili pořád na zájezdy do Polska, před Vánocema, to bylo hraček od Ježíška :D

V diskuzích jsem našla jen kam na tržnici, o umělém mléku a debaty o kočárkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.10.11 13:29
elisbetka píše:
Liduš, vidíšto,to je fakt. Přítel taky cosi říkal,že viděl velkou popelnici stavebnic za 500 na naše, že pro to zajedem klukovi… Než jsme se vyprdelili už byla tržnice prázdná :D tak jsme nakoupili aspoň normálně :D Jako děcko si pamatuji,rodiče jezdili pořád na zájezdy do Polska, před Vánocema, to bylo hraček od Ježíška :DV diskuzích jsem našla jen kam na tržnici, o umělém mléku a debaty o kočárkách…

Jo mají tam takový ty stavebnice,plastový kostky a dá se z toho hodně věcí sestavit,taky je máme doma :-D Je v tom 500 kusů a stálo to 350kč.Všude jsou ty ceny asi jiný.Ikdyž já jsem na to naštvaná,když to kluk vysype je to po celým bytě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.10.11 13:32

jo, taky je máš ? Kluk si s tím hrozně vyhraje :) nevím o něm jen,když mu zkončí pohádka a chce pustit novou nebo, když se rozčiluje,že něco nejde :D A náhodou jestli mají play mobil nevíš ? To bych chtěla teď klukovi na Vánoce. Je blázen do zvířat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.10.11 13:33

kupovala jsem tady myslím 60kostek za 120 :D to je sakra rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.10.11 13:35

Tak to nevím,letos jsme to ještě pořádně neprocházeli.Ale chystám se tak v listopadu.To už tam toho bude spousta a moc ráda tam nakupuje na Vánoce dekorace,svíčky atd.Taky bych řekla lepší výběr než u nás.Ale zase teda neskutečný fronty aut a lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.10.11 13:38

To věřím… Máme to autem tak na půl hodinky cesty možná ani ne… Na Vánoce taky chci jet. Jezdíme docela často, holky si objednávají pro děti kaše,mlíka, plínky atd… Naplníme auto a jedem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.10.11 13:40

Taky to máme autem asi 20 minut zhruba,jo taky tam kupuju UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.10.11 13:48

Na tržnici nechodím, nakupujeme normálně v obchodních centrech. I tak to po přepočtu vychází více, než dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.10.11 16:18

Nutrilon:-) vychází tam o víc jak stovku levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák