Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nejezdíme nikam do hračkárny,kupovali jsme na tržnici.Tady jsem koupila bagr Rolly Toys vloni za 2000kč,přijeli jsme tam a měli ho tam za 450 úplně stejnej.Málem mě šlak trefil
Fakt je mají levný ty hračky,vždycky to lidi tahaj jak prdlý.
Liduš, vidíšto,to je fakt. Přítel taky cosi říkal,že viděl velkou popelnici stavebnic za 500 na naše, že pro to zajedem klukovi… Než jsme se vyprdelili už byla tržnice prázdná
tak jsme nakoupili aspoň normálně
Jako děcko si pamatuji,rodiče jezdili pořád na zájezdy do Polska, před Vánocema, to bylo hraček od Ježíška ![]()
V diskuzích jsem našla jen kam na tržnici, o umělém mléku a debaty o kočárkách…
elisbetka píše:
Liduš, vidíšto,to je fakt. Přítel taky cosi říkal,že viděl velkou popelnici stavebnic za 500 na naše, že pro to zajedem klukovi… Než jsme se vyprdelili už byla tržnice prázdnátak jsme nakoupili aspoň normálně
Jako děcko si pamatuji,rodiče jezdili pořád na zájezdy do Polska, před Vánocema, to bylo hraček od Ježíška
V diskuzích jsem našla jen kam na tržnici, o umělém mléku a debaty o kočárkách…
Jo mají tam takový ty stavebnice,plastový kostky a dá se z toho hodně věcí sestavit,taky je máme doma
Je v tom 500 kusů a stálo to 350kč.Všude jsou ty ceny asi jiný.Ikdyž já jsem na to naštvaná,když to kluk vysype je to po celým bytě ![]()
jo, taky je máš ? Kluk si s tím hrozně vyhraje
nevím o něm jen,když mu zkončí pohádka a chce pustit novou nebo, když se rozčiluje,že něco nejde
A náhodou jestli mají play mobil nevíš ? To bych chtěla teď klukovi na Vánoce. Je blázen do zvířat…
kupovala jsem tady myslím 60kostek za 120
to je sakra rozdíl
Tak to nevím,letos jsme to ještě pořádně neprocházeli.Ale chystám se tak v listopadu.To už tam toho bude spousta a moc ráda tam nakupuje na Vánoce dekorace,svíčky atd.Taky bych řekla lepší výběr než u nás.Ale zase teda neskutečný fronty aut a lidí.
To věřím… Máme to autem tak na půl hodinky cesty možná ani ne… Na Vánoce taky chci jet. Jezdíme docela často, holky si objednávají pro děti kaše,mlíka, plínky atd… Naplníme auto a jedem ![]()
Taky to máme autem asi 20 minut zhruba,jo taky tam kupuju UM.
Na tržnici nechodím, nakupujeme normálně v obchodních centrech. I tak to po přepočtu vychází více, než dobře.