Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli tady některá nemáte zkušenosti s tím že polygelové nehty padají a jestli nemáte nějakou radu jak na to…
zkoušela jsem si dělat 3× nehty polygelem pomocí formiček ale pokaždé se po prvním dnů odloupnou (udělá se odchlipek a šup dolu..
)
Dívala jsem se na některé videa na YouTube a dělala postup podle nich (zbrousit nehet, zatlačit a zastřihnout kůžičku, potom dat prep na dehydrataci a přilnavač a ještě nějaký přilnavací gel) ale stejně padají ![]()
Nevíte čím by to mohlo být?
Viděla jsem že hodně z vás je spokojených a nehty vydrží i několik týdnu ![]()
Moc děkuji za rady ![]()
@All22 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli tady některá nemáte zkušenosti s tím že polygelové nehty padají a jestli nemáte nějakou radu jak na to…zkoušela jsem si dělat 3× nehty polygelem pomocí formiček ale pokaždé se po prvním dnů odloupnou (udělá se odchlipek a šup dolu..
)
Dívala jsem se na některé videa na YouTube a dělala postup podle nich (zbrousit nehet, zatlačit a zastřihnout kůžičku, potom dat prep na dehydrataci a přilnavač a ještě nějaký přilnavací gel) ale stejně padají
Nevíte čím by to mohlo být?
Viděla jsem že hodně z vás je spokojených a nehty vydrží i několik týdnu
Moc děkuji za rady
Stejný problém a už jsem to vyhodila a lampu prodala. Nechsla jsem se zlákat ke koupi na podzim, když bylo zavřeno. Nicméně mi to nešlo, tak už zas na mani chodím. Sice to stojí vic, ale ruce mám hezké, upravene a pořád. Polygel a formičky byla fakt špatná volba
@All22 no a nemůže to být tím ze to materiál zatece na kůži a pak to odpadne?
@All22 mám ten stejný problém, ať je udělám jak je udělám, ten den, nebo druhy jsou pryč 🙈
Ahoj holky, nehty uz si dělám sama kupu let a ted cca 3 poslední roky dělám polygel a to jak nástavbu na šablony tak formičky a nedám na to dopustit. Pokud máte polygel v kelímku, zpravidla bývá hustší a je vhodnější na šablony a polygel v tubickach je tekutejsi a lépe se aplikuje ve formickach. Další věcí je, že musíte mít perfektně připravený nehet (ale to vždy, nejen pro polygel) tzn zmatněný nehet a dokonale zatlacena kůžička, poté, než se nehet začne natírat prepem a primerem, musi byt dokonale očisten kartáčkem, aby na nehtu nezůstávaly nečistoty po pilování(i to má vliv, aby se neodchlipovalo). Potom se nehet musí odmastit-pouzije se prep a poté slabá vrstva primeru a pod poly mám vyzkoušený kyselý co se dává pod akryl. A pak už se může poly nanášet buď formičkou nebo na šablonu… snad to někomu pomůže ![]()