Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Díky za reakce, hned jsem malinko klidnější… A jak probíhalo hojení? Vše v pohodě, nebo jste potřebovaly nějakou třeba mast? Chtěla bych jít s malou na nástřel v pátek, ale mám strach, že pokud to zahnisá, nebo cokoli, bude před námi víkend. A ještě pár malých dotazů: Netlačily holčičku náušnice? Vyndávaly jste je hned po hojení? Mně se nastřelené náušničky na malých holčičkách líbí mnohem více než ty klasické visací, je reálné jí je nechat déle? Jestli to třeba časem samo nepovolí? Díky za zkušenosti…
Můžeš jí nechat náušnice jak dlouho chceš. My jsme předělávali až po půl roce. Jinak nemaže se ničím. Preventivně se ošetřuje černým čajem. A nám to krásně hojilo.
Tak to je bezva! Už se těším, jaká bude malá krasavica
Jen přežít samotný nástřel,to bude řev, naše holčička je takový malý nervák
Poté už to opravdu nebolí? Sahala si vaše malinká na ouška a zkoumala, co že to tam má?
Nesahala vůbec. Taky jsem měla strach, ale nesahala a prý je to jen takové píchnutí. Ouška nebyla ani zarudlá, jen chvíli po nástřelu a šlus. Jinak má dcera není nervák ale ďábel ![]()
Ahoj mrkni sem je to přímo od stránky POMADU
http://www.nastrelnausnic.cz/…ypy-nausnic/ je tam i cena a ukázky náušniček ![]()
Ahoj holky, jsem momentálně 23+2tt a chtěla bych se zeptat, zda máte některé aktuální zkušenosti s předporodními přednáškami v POMAD, Frýdek-Místek? Případně s jinýmy kurzy ve Frýdku-Místku. Rodit budu ze zdravotních důvodů v Porubě, ale kurz bych chtěla absolvovat v místě bydliště.
Nechodila jste některá třeba do Magnolie, k dule Janě na předporodní kurz..?
Děkuji…