Pomalý hrnec - je někdo, kdo je nespokojen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
1.12.14 00:27

@tasa Takže můj favorit je BIONAIRE CrockPot SCVI 600 Saute. Dá se dát do trouby. 5,7 litru. Ale není do něj vidět. A hlavně stojí skoro 3000. Což je teda dost. Ale i ten od ety je asi jen o 300 levnější. Kdyby stál do dvou tisíc, tak už jsem ho objednala. Ale takhle váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
1.12.14 00:40
@adna píše:
@tasa Takže můj favorit je BIONAIRE CrockPot SCVI 600 Saute. Dá se dát do trouby. 5,7 litru. Ale není do něj vidět. A hlavně stojí skoro 3000. Což je teda dost. Ale i ten od ety je asi jen o 300 levnější. Kdyby stál do dvou tisíc, tak už jsem ho objednala. Ale takhle váhám.

Ja mam presne tenhle. A jsem s nim spokojena. Necha se pouzit i na sporaku, takze kdyz potrebuju treba opect cibulku, nemusim spinit dalsi nadobi. Kdybych chtela hledat mouchy, osobne mi prijde dost tezky a kdyz je plny, spatne se mi s nim manipuluje. To je ale jedina vytka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
1.12.14 16:22

Také mě moc zajímají zkušnosti. Náhodně jsem na PH narazila a moc mě to zaujalo. Máme 2 malé děti, tak by to byl určitě pomocník, když bych tam mohla jen dat suroviny a po příchodu z procházky mít uvařeno.
Vy, které ho máte, kdybyste se znovu po zkušenostech s ním rozhodovaly o koupi, koupily byste si ho znovu? Máme papiňák, z toho je maso také krásně měkké. Ale u PH se mi líbí, že právě nemusím u hrnce být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
2.12.14 11:12

@Merunka02 Znovu bych si ho urcite koupila. Od doby, co mam PH, jsem papinak nepouzila. Dneska treba pomalim hovezi - v 6 rano jsem dala do hrnce osolene a opeprene maso, ted jsem oskrabala brambory na kasi a za chvili budeme obedvat vyborne maso s dokonalou stavickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
2.12.14 22:27

@katty89 A není moc velký? Pro 4 lidi. Ještě jednou jsem koukala na stránky výrobce a našla ještě tento na obrázku. Má o litr míň 4,7. Ale hlavně skleněnou poklici… Cena 2500. Takže i o pětistovku levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
2.12.14 22:28

Nedá se tedy použít na sporák, ale to by mi ani moc nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
3.12.14 00:15

@adna My jsme jen dva dospeli a mame ten 5,7l. Taky jsem to zvazovala, nakonec jsem vzala ten velky a nelituju. Delam v nem treba sadlo ze 3kg bez problemu, vyvary do zasoby (kdyz dam 2kg kosti, 3l vody a nejakou zeleninu, je hrnec plny), omacky treba udelam dve porce do mrazaku a muz si vytahuje, kdyz nejsem doma. Ale neni ani problem delat v tom mensi mnozstvi. Dneska jsem tam dala pouze 2 platky hoveziho. Pro 4 osoby (obzvlast jestli treba nekdy varis na vic dni) bych doporucila jednoznacne ten vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
25.1.15 19:10

Já teď zkouším vařit poprvé. Snad to klapne. Mám Crock Pot SCV400, což je asi ten nejmenší (3,5l). Co mě ale zarazilo, že hrnec se na podložce trochu kinklá, kameninová nádoba se do něj dává lehce na šikmo (možná schválně?) a trochu v něm kloktá a poklička taky zcela nedosedá. Třeba je to všechno v pořádku, jen mám srovnání se starými remoskami, kde vše perfektně sedí, tak nevím. :nevim: Máte to někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.15 08:07

Vcera jsem v nem vařila poprve a obrovské zklamani… Dle receptu nacházet a zapnout.. Brambory, cibule, anglická, krkovicka.4,5hod na 100st. Maso se nedalo pozvykat, jak bylo tuhé, brambory tvrdé, vse bez chuti.. Vsichni píši, ze se maso rozsypa a chut vynikajici… Tak kde se stala chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.15 08:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.15 08:21
@drevokocur píše:
Ahoj. PH 5.7l mi prisiel vcera, takze velke skusenosti s nim nemam . Variala som v nom hovezi gulas, podla navodu z knizky, ktora pri nom bola pribalena. Pouziala som maso z mladeho byka, takze ziadna starina. Drzala som sa navodu, co normalne uz nerobim, kedze vo vareni nie som ziaden novacik. A vysledok??? Opacny, nez som ocakavala. Maso tvrde, priam nejedle, dokonca okraje boli mierne pripalene, co by podla info co mam nemalo byt. Priznam sa, ze vzdy posmazim cibulku na oleji a trochu aj maso, muku davam az na zaver. Ale v navode bolo, ze vsetko mam dat do hrnca a zamiesat. Uvitam dobre mienenu radu. Dik.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.15 08:25

Uz v nem umíš varit???Vcera jsem dopadla jako ty. Maso tvrdé a nejdle… Jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
7.12.15 13:36

Mám pomalý hrnec rok a nemohu si ho vynachválit! Maso se jen rozplývá, i manžel je moc spokojen. To nastavení 4,5 hod bylo na nízký nebo vysoký výkon (high nebo low)? Podle stupňů to nevím. A bylo maso rozmrzlé? Bylo vcelku nebo nakrájené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
7.12.15 13:47

Tak jsem našla, že to byl vysoký výkon (100°C). Nechala bych to tam déle (max 6 hod), dle toho, zda je nebo není maso zmrzlé a jak velké kusy jsou. Já mám v receptech na high výkon 4 - 6 hod. Zpočátku bych ho pustila v době, kdy jsi doma, abys mohla průběžně nakouknout, jestli to už není moc (běžně pouštím přes noc, nebo když nejsem doma, ale na začátku bych si to netroufla). Nemohlo se stát, že to bylo omylem nastaveno na nízký výkon? To by 4,5 hod bylo skutečně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.15 14:33

Maso bylo na kostky, rozmrzle. Ale, mas pravdu, dala jsem to na 80st na 4,5hod, pak jsem přidala 2hod na 100 a bylo to lepsi, ikdyz brambory byly furt tvrdší.. Davas tam i brambory? A kureci maso? Nekde jsem cetla, ze kureci do Ph vhodně neni, ze je moc brzy udelany. Ja Ph nemam, mam multifunkční hrnec a je zajimavy, ze tam se udává pomalé vareni na stupni c.5-coz je 160!!! To uz prece neni pomalý vareni, ze… A tak prave shanim info, jak dlouho a na kolik st varit… Moc dekuji za tve odpovedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí