Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
ne
je to divné.. lhát svému nejbližšímu je divné – pozor už ti to přetáčí hodnoty.. lež ve vztahu at se týká čehokoliv je lež
@jdukolem píše:
můžu se zeptat jak jsi přišla právě na tot číslo?
a kolem znamená co? Klidně i 45 kg?
Zlatý střed asi? Kolem…mínus jedno či dvě kila, to je už jedno. Vyjde to nastejno.
@Anonymní píše:
Zlatý střed asi? Kolem…mínus jedno či dvě kila, to je už jedno. Vyjde to nastejno.
takže můžeš mít klidně i 52?
@jdukolem Ale já mu v ničem nelžu a to, že mu neřeknu, jestli jsem měla k obědu jablko místo knedlíku s omáčkou, mi tedy jako nějaká mega lež.
@Anonymní píše:
@jdukolem Ale já mu v ničem nelžu a to, že mu neřeknu, jestli jsem měla k obědu jablko místo knedlíku s omáčkou, mi tedy jako nějaká mega lež.
prostě nelžeš ale neříkáš úplnou pravdu že..
@Anonymní píše:
Ne chci mít 50.
vždyt jsi říkala že jedno dvě kila okolo 50 je fuk? tak co je špatně na 52?
@jdukolem Ne, prostě mi nepřijde srovnatelné neříct mu o knedlíku a třeba nevěře.
Anonymní, až Ti jednou manžel přijde na Tvou „nevinnou“ lež ohledně jídla, může to mít katastrofální následek i ve vašem vztahu - naruší to totiž důvěru, která je pro zdravý vztah nezbytná.
@Anonymní píše:
Někdo hubne tak a někdo jinak. Někomu to trvá rok a někomu půl roku. Nebudu takhle jíst celej život. Až se za mě nebude muset nikdo stydět včetně mě, tak toho nechám.
chci se tě zeptat, kdo se za tebe stydí?
@Anonymní píše:
@neumisa Při 50 kilo rozhodně nebudu vychrtlá…
50 kg chci ted docilit ja, jen s tim rozdilem, ze ja merim 158 cm, ted mam tech 54 kg.Pri tve vysce na tebe nebude hezky pohled. I modelky vazi kolem 55 - 60 a klidne i vic.
@Anonymní píše:
@jdukolem Porč? Protože chci mít kolem 50kg. Když je doma, tak si dám k snídani nějaké ovoce. Teď, když je venku hezky, tak dělá potřebné práce na zahradě u domu, takže je dopoledne a většinu odpoledne venku, takže mu řeknu, když se mě zeptá, jestli nebudu jíst, že jsem buď už měla než přišel nebo si dám za chvíli a k večeři buď to samé nebo si dám opět nějaké ovoce.
Predevcirem jsi jeste psala, ze si das klidne k obedu ryzi a maso, to asi nebyla pravda, ze?
Necetla jsem celou diskuzi, nevím kolik zakladatelka váží, jen vím, že měří 172 cm a chce shodit na 50 kg. Takže milá anonymní, 50 kg na 172 cm je opravdu málo. Měřím 174 cm, vážím 50 kg po 3 dětech. Nenosím kratasy ani sukně, stydím se za svou vychrtlost, bohužel to mám geneticky danné
jak ráda bych si se zakladatelkou vyměnila role, hodně rychle by pochopila, že 50 kg je opravdu žalostně málo ![]()
@ZItu píše:
Anonymní, až Ti jednou manžel přijde na Tvou „nevinnou“ lež ohledně jídla, může to mít katastrofální následek i ve vašem vztahu - naruší to totiž důvěru, která je pro zdravý vztah nezbytná.
Může a nemusí a hlavně si myslim, že by kvůli blbýmu rohlíku, by mě určitě nenechal…
@ivana-domca píše:
Necetla jsem celou diskuzi, nevím kolik zakladatelka váží, jen vím, že měří 172 cm a chce shodit na 50 kg. Takže milá anonymní, 50 kg na 172 cm je opravdu málo. Měřím 174 cm, vážím 50 kg po 3 dětech. Nenosím kratasy ani sukně, stydím se za svou vychrtlost, bohužel to mám geneticky danné![]()
jak ráda bych si se zakladatelkou vyměnila role, hodně rychle by pochopila, že 50 kg je opravdu žalostně málo
Píše člověk, který pro hubenost nikdy nic nemusel dělat…no jo, to už tak bývá