pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5938
9.6.14 09:42
@Anonymní píše:
@jdukolem nechci, aby mi to zakázal nebo aby to bylo nějak mezi námi

Nezakáže, ty jsi dospělá, ty o sobě a svém těle rozhoduješ ;) ale už z principu by bylo dobré znát názor i někoho, kdo tě zná líp než my :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.6.14 09:49
@Anonymní píše:

Ahoj!

Představ si, že by se on choval stejně jako ty. Jedl by minimálně jenom proto, aby zhubl. Chtěla bys to vědět? Nebo si myslíš, že je to jen jeho věc a do toho tobě nic není? Je to jen otec tvého dítěte… Co na tom, že se pomalu ničí? Hlavně, že bude CHVILKU spokojený se svou váhou. A možná, že ani potom nebude spokojený…
Možná bude místo spokojenosti unavený, slabý, bez energie, možná bude mít potom deprese a bude se z nich muset léčit. Nebude mít ani sílu (psychickou i fyzickou), aby se věnoval dítěti.

Já si myslím, že tobě nepomůže žádná rada. Sama víš, i když si to tak úplně nechceš přiznat, že tím škodíš sobě a zároveň svému okolí.
Ale dokud si to úplně nepřiznáš a nebudeš to chtít změnit, pak asi pomůže leda, když si „natlučeš“.

Možná bych ještě doporučila nějakou exkurzi do světa lidí s poruchou příjmu potravy. Abys na vlastní oči viděla jejich svět, slyšela jak to začalo a jaké to mělo následky.

Držím palce, ať to ve zdraví ustojíš a rozum nakonec zvítězí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.6.14 10:00
@Anonymní píše:

proč myslíš, že by se pokusil ti to zakázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 11:00

@jdukolem Tak to vidim tady v diskuzi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.14 11:02

@Zizalka Ale tak to je něco jiného…samozřejmě, že bych mu nějak pomohla a nechtěla bych, aby se mu něco stalo nebo si ublížil.

• Citovat
  • Upravit
785
9.6.14 12:42

Dulezitym krokem, aby si ziskala zpet svou moc nad svym zivotem.Je pravdive se podivat na svuj zivot. Udelat vlastni rozhodnuti a zeptat se, kam te privedla tam, kde jsi ted.At uz to bylo k lepsimu nebo horsimu. Zodpovednost znamena, ze nikoho a nic za svou situaci nevinime
Prevzeti odpovednosti to neznamena byt schopna ridit vsechny tezke veci, ktere Ti zivot muze prinest.Ale je to tom, ze muzeme ridit sve reakce na situace, lidi a udalosti tak, aby smerovaly k nejlepsimu moznemu vysledku.Je to tvoje volba, pokud dovolis, aby se te dotkla neci kritika.Je to opravdu na tobe same, jestli se budes vyzev zivota bat, nebo se k nim postavis s virou v sebe. Jakmile si budes vedoma svych cinu a reakci a prevezmes za ne odpovednost mas obrovskou moznost obratit vysledek skoro kazde situace ve svuj prospech. Drzim Ti moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.6.14 12:45

@Lady4 jenže aby mohl být člověk zodpovědný, musí si věřit a v tom je podle mě u anonymní problém. Tam bych já, být jí, začala. Jako že někdo řekne, že je tlustá a ona poslušně začne hubnout? Takový život by mě taky nebavil, kdybych musela poslouchat druhé. Lepší je poslouchat sebe a být na sebe hodná, mít se ráda a pak by na sebe nemusela být zlá a nemusela se trestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.6.14 13:05

@tiffany Ja to chapu.Uz jsem ji v patek psala, aby vyhledala odbornou pomoc. O odpovednosti jsem psala vcera vecer. V souvislosti s malym synem.Je mi vsech holek, ktere toto zazivaji lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 13:26

Ale to není, že by mi jeden člověk řekl, že jsem tlustá, tak proto hubnu. Už na střední, kdy jsem na svou výšku měla i 60kg, tak jsem prostě byla furt já ta oplácaná a holka krev a mlíko jak to řikaj, ale ne hubená. A já už taková být nechci :,(.

• Citovat
  • Upravit
2480
9.6.14 13:45
@Anonymní píše:
Ale to není, že by mi jeden člověk řekl, že jsem tlustá, tak proto hubnu. Už na střední, kdy jsem na svou výšku měla i 60kg, tak jsem prostě byla furt já ta oplácaná a holka krev a mlíko jak to řikaj, ale ne hubená. A já už taková být nechci :,(.

To všichni chápou, že chceš vypadat jinak, cítit se líp… Ale proč sis vybrala tak radikální a hlavně nebezpečnou cestu?

Sepiš si klady a zápory tvého způsobu hubnutí a pak se rozhodni, jestli ti to za to stojí.
Je i jiný způsob, jak docílit pěkné postavy a zároveň se cítit zdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.6.14 13:48

Holky krev a mliko jsou nejvic sexy.Mam kamosku, trochu extrem 105kg, je krasna, vesela a umi chodit i krasne oblekana.Ja mam 165cm a vaha od 62-65,protoze jsem na pokraji stari, tak u mne rozhoduje zdravi. Kraskam z casopisu jejich nezavidim a desne me ta vyumelkovana povrchni krasa vytaci.Taky by bylo fajn, kdyby sis nekdy udelala cas a prosla se po Praze. Videla by si krasne holky, krev a mliko.Jsem na ceske holky hrda.Jsme jeden z nejkrasnejsich narodu na svete. Verim tomu, ze i ty si moc krasna a jedinecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 13:51

@Zizalka Nechci čekat rok, než budu vypadat konečně normálně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.14 13:54

@Lady4 Nejsem…já tak prostě vypadat nechci

• Citovat
  • Upravit
2480
9.6.14 13:55
@Anonymní píše:
@Zizalka Ale tak to je něco jiného…samozřejmě, že bych mu nějak pomohla a nechtěla bych, aby se mu něco stalo nebo si ublížil.

Ale tvůj život nemá menší cenu! Až bude tvoje zdraví v… (víš kde), tak se obhájíš tím, že jsi chtěla mít svou vysněnou váhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.6.14 13:56

Anonymní a co kdyby jsi nám poslala svou fotku jak teď vypadáš? klidně si ořízni nebo začmárej barvu v malování :) jsem docela zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí