Pomoc státu maminkám?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já nevim ale včera nebo předevčírem si založila diskuzi kde píšeš že si přestala brát prášky jestli mužeš otěhotnět a dneska už řešíš že těhu si?
https://www.emimino.cz/…pokus-42707/
Neni to trochu brzy když ani těhotenství nemáš potvrzené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:
Já nevim ale včera nebo předevčírem si založila diskuzi kde píšeš že si přestala brát prášky jestli mužeš otěhotnět a dneska už řešíš že těhu si?
Neni to trochu brzy když ani těhotenství nemáš potvrzené?
Tak to je šílený. Takhle dopředu přemýšlet, když ještě není nic jisté
Za prve k oplodnění může dojít klidně až za rok(i když jsi mladá) a pak v prním trimestru je veliká pravděpodobnost samovolného potratu.
Buď si z nás děláš srandu a nebo by jsi měla všechno tohle řešit až bude miminko jisté a to po 1.trim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidka a Sami píše:Kamča.dalmatinka píše:
Neni to trochu brzy když ani těhotenství nemáš potvrzené?Tak to je šílený. Takhle dopředu přemýšlet, když ještě není nic jisté
Buď si z nás děláš srandu a nebo by jsi měla všechno tohle řešit až bude miminko jisté a to po 1.trim.Za prve k oplodnění může dojít klidně až za rok(i když jsi mladá) a pak v prním trimestru je veliká pravděpodobnost samovolného potratu.
já nechci nikomu do nic kecat,ale já bych i s tím těhotněním počkala.Život ti to neskazí ale hodně zkomplikuje.Nic ti neuteče a zatim vyřešte školu,peníze,práci ![]()
Taky sem v 15 chtěla dítě a sem ráda že sem si počkala.Přece jen i pro takle mladé tělo to musí být záhul
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,nechte jí být.Když nemáte nic k tématu,nemá smysl do ní rýpat.Nevíme,jak to ve skutečnosti je,nevidíme do toho.Může si vymyslet i fiktivní diskuzi,aby si zjistila,co potřebuje.To jí nemůžeme mít za zlé.Důvody může mít různé,třeba nechce,aby ji někdo prokoukl,ať tady nebo zvenku..
Gabn,pokud ještě nejsi těhotná,tak Ti doporučuju počkat minimálně do 18.narozenin.Ty peripetie,kterými procházejí nezletilé maminky,zvlášť z nefunkčních rodin,Ti za to nestojí ![]()
Nemám nic proti mladým maminkám,tím myslím 18 a víc,nejde jen o věk,ale o duševní vyspělost.Dítě taky potřebuje určité zázemí,nikdy nesmí být jako únik před něčím,vysvobození z určité situace…
Ale nebudu Tě poučovat.Kdybys ještě potřebovala něco k původnímu tématu,napiš,když budu vědět,odpovím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana206 píše:
Holky,nechte jí být.Když nemáte nic k tématu,nemá smysl do ní rýpat.Nevíme,jak to ve skutečnosti je,nevidíme do toho.Může si vymyslet i fiktivní diskuzi,aby si zjistila,co potřebuje.To jí nemůžeme mít za zlé.Důvody může mít různé,třeba nechce,aby ji někdo prokoukl,ať tady nebo zvenku..Gabn,pokud ještě nejsi těhotná,tak Ti doporučuju počkat minimálně do 18.narozenin.Ty peripetie,kterými procházejí nezletilé maminky,zvlášť z nefunkčních rodin,Ti za to nestojí
Nemám nic proti mladým maminkám,tím myslím 18 a víc,nejde jen o věk,ale o duševní vyspělost.Dítě taky potřebuje určité zázemí,nikdy nesmí být jako únik před něčím,vysvobození z určité situace…
Ale nebudu Tě poučovat.Kdybys ještě potřebovala něco k původnímu tématu,napiš,když budu vědět,odpovím..
Nějak sem si nevšimla že by do ní někdo rýpal
.Ty si napsala přesně to co my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:Jana206 píše:Nějak sem si nevšimla že by do ní někdo rýpal
Holky,nechte jí být.Když nemáte nic k tématu,nemá smysl do ní rýpat.Nevíme,jak to ve skutečnosti je,nevidíme do toho.Může si vymyslet i fiktivní diskuzi,aby si zjistila,co potřebuje.To jí nemůžeme mít za zlé.Důvody může mít různé,třeba nechce,aby ji někdo prokoukl,ať tady nebo zvenku..Gabn,pokud ještě nejsi těhotná,tak Ti doporučuju počkat minimálně do 18.narozenin.Ty peripetie,kterými procházejí nezletilé maminky,zvlášť z nefunkčních rodin,Ti za to nestojí
Ale nebudu Tě poučovat.Kdybys ještě potřebovala něco k původnímu tématu,napiš,když budu vědět,odpovím...Ty si napsala přesně to co my
Já si myslím,že jsem jí před tím dost poradila ![]()
Nemyslela jsem to ve zlém,nic proti vám.Jen jsem to konstatovala.Popravdě,já sama jsem nezkoumala,jestli už tu dotyčná nějakou diskuzi má nebo ne ![]()
Mě jen štve to sledování,jak tady kdo na emimi reaguje,jaké zakládá diskuze..
Ale chápu,že stálé uživatelky si toho všimly a asi nešlo nezareagovat na to ![]()
Když budu chtít řešit něco,aby mě někdo neprokoukl,založím si druhý Nick na jiný email a bude mi jedno,že ty diskuze z druhého nicku nedávají souvislost.A myslím,že to může být jedno každému..
Fakt nic ve zlém,nemám ráda hádky.Jen jsem chtěla říct,že jsme na internetu,za pravdivost informací a diskuzí nikdo neručí.Buď odpovím nebo ne.Co si z toho dotyčná vezme je její věc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit