Pomohl někomu vitamín K a Pamba na zmírnění menzesu?

85544
25.9.18 15:06

@maskovak mne na ovulacni bolesti a delsi MS asi zabral vitamin D v klmbinaci s vitaminem K. Ale je to teprve treti cyklus. Zjisteno nahodou, beru ted tu kombnaci kvuli zjistenemu nedostatku Decka. A horcik k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
25.9.18 16:00

@maskovak nepomohl ???????? stále mám krvácení silné a trvá 14dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.18 09:05

@blumen Můžu se zeptat, jak dlouho jste tuhle kombinaci brala? Respektive kdy jste zaznamenala zlepšení v tomhle směru? Já na tyhle problémy trpím také, tak mne to zajímá. Shodou okolností jsem si tenhle týden na doporučení doktora koupila právě kombinaci vitamínu K2 a D3 od Biominu, primárně kvůli nedostatku vitamínu D a taky prevenci osteroporozy, co máme v rodině atd., je toho víc. Nicméně, že by to mohlo pomoct i na problémy s MS a ovulačními bolestmi, které si opravdu každý měsíc „užívám“, to by mě fakt nenapadlo. Tak děkuji za tip, budu sledovat :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
28.11.18 10:14

@Laurinkaaaa85 asi hned po mesici, max po 2. Beru to i nadale a MS se mi zkratila na 3 dny jako pred porodem a ovulacnj bolesti temer uplne zmizely. Bolest pri MS mam nakonec i nadale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.11.18 10:33

Taky mám menses dlouhou a bolestivou..stačí když zkusím Vigantol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.18 21:03

@blumen Díky, to zní opravdu nadějně. Můžu se ještě zeptat, zda máte nějakou konkrétní osvědčenou značku těch vitamínů? Já mám tedy teď ten Biomin, jak už jsem psala, jednak mi ho doporučil doktor a taky mi bylo celkem sympatické, že je to výrobce léčiv, takže předpokládám, že budou fakt kvalitní a hlavně že obsahují opravdu to, co uvádí. Ale ráda si nechám poradit, pokud máte zkušenost. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
29.11.18 21:18

@AAAjirina nedoporucuje se doplnovat jen vitamin D, ale zaroven i vitamin K a horcik. A nejlepe si nechat zkontrolovat jeho hladinu v krvi predtim, nez ho zacnes substituovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
29.11.18 21:19

@Laurinkaaaa85 ja ziju v DE, takze mam Natural Sunday. Ale je drahy a v CR mozna ani neni :think: a horcik ve forme magnesium glycinate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.18 20:51

@blumen Aha, tak ten produkt neznám, ale koukala jsem, že asi dá sehnat i někde tady. Jedná se o kapky, že? No, uvidím. Užívání tablet, co mám teď mi celkem vyhovuje. Jsem zvědavá na účinky. Pokud budou, tak u biominu asi zůstanu. Ale vždycky je dobré znát alternativu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
5.12.18 10:39

@Laurinkaaaa85 tak pak napis. Mne zase vic vyhovuje kapky prave. Ty tabletky bys mela asi jist s jidlem nebo troskou oleje, protoze vitamin D je rozpustny v tucich a jinak se nevstreba. Proto mam radeji kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí