Pomohli byste týrané nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
7.3.19 19:27

Ne, byt bych ji nepronajala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.3.19 19:31

rozhodně ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35829
7.3.19 19:32

A kde tolik peněz vezme? Podle jejího písemného projevu bych tipla, že to žádná jaderná vědkyně není, navíc ten srdceryvný blábol co tam má veřejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.3.19 19:34

Pomohla bych, pokud bych byla výstřední milionářka, která neví, co s penězi.

V realitě samozivitelky nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
7.3.19 19:38
@Lalelale píše:
Tak já teda přiznám, že ne. Strašně bych se bála, že paní ve finanční nouzi s malým dítětem za dva měsíce přestane platit… a všichni víme, jak těžké je zbavit se neplatičů. A asi to tu slíznu, ale o ženách, co si pořídí miminko s chlapem, co je týrá, a pak to ještě používají ve svůj prospěch jako přilepšující okolnost, si tak trochu myslím své…

Souhlasím. Taky beru jako nájemníky jedině mladé, krásné, bez závazků a s atraktivní prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.3.19 19:39
@Lalelale píše:
Tak já teda přiznám, že ne. Strašně bych se bála, že paní ve finanční nouzi s malým dítětem za dva měsíce přestane platit… a všichni víme, jak těžké je zbavit se neplatičů. A asi to tu slíznu, ale o ženách, co si pořídí miminko s chlapem, co je týrá, a pak to ještě používají ve svůj prospěch jako přilepšující okolnost, si tak trochu myslím své…

Jako upřímně, ona ta pravda je vždycky někde uprostřed a tyhle světice, co nikdy nic neudělaly špatně a svět se jim takhle odvděčil… Věřím jí každé páté slovo a to kdoví jestli. Navíc ten čokl, to je záruka zničeného bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831

.

Příspěvek upraven 07.03.19 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747

Tak teď může mít klidně 20 tisíc mateřskou, pak si dát větší rodičák, možná hledá jen krátkodobe. Každopádně to se řeší bydlením u rodičů nebo kamarádů. Jako fake mi to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
7.3.19 19:40
@Bábrdl píše:
Pomohla bych, pokud bych byla výstřední milionářka, která neví, co s penězi.V realitě samozivitelky nebrat
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
7.3.19 19:42

Nemůžu si pomoct, ale když jsem si přečetla její příběh na FB a viděla tam ty komentáře rádoby přátel ve stylu „Nikčo, držím palce, ty to dáš.“ tak mě napadlo, že opravdu nikdo z nich není skutečný kamarád. Nikdo se nezeptal, jak může pomoci, jestli ta holka má pro malou aspoň oblečení, jestli má dočasně kde přespat apod. Fakt kámoši :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
7.3.19 19:45

Možná má teď vyšší mateřskou z které by třeba zaplatila 10000, ale pokud má 4 měsíční mimino, tak za chvíli přejde na rodičovskou a tam už to tak veselé nebude, pokud by si to teda nedala na 10 měsíců, ale zas bych nemohla jít do práce s tak malým dítětem. A otec ji patrně bude dělat ze života peklo, takže bych do toho určitě nešla. Miminka je mi líto, ale ta matka si může za všechno sama, určitě bych si nedělala dítě, pokud bych neměla svoje zázemí a bydlení s manželem alespoň na půl a s trvalým pobytem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.19 19:46

Podle mě je riziko u kohokoliv, to se nedá takhle říct… V místě mého předchozího bydliště byl problém s jediným neplatičem fondu oprav, byl to doktor práv. Já pronajímám byt, partner hned několik, tak máme bohaté zkušenosti i s neplatiči. Zrovna se samotnými maminkami s menšími i většími dětmi nikdy nebyl problém, jedna teda platí později kvůli termínu, kdy jí přijdou dávky, ale to celkem nevadí. Pokud ta paní doloží, že má z čeho platit nájem, neviděla bych problém, každopádně doporučuju sepsat smlouvu na dobu určitou, např. na půl roku a případně po půl roce prodloužit na další půlrok. To, co tu ostatní píšou, jsou jen předsudky. Já teď pronajímám byt romskému páru - gayům, kteří mají velkého psa, platí předpisově, o byt se fakt dobře starají, mají neskutečně naklizeno a když se rekonstruovalo, ochotně přiložili ruku k dílu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.19 19:48

Pronajímala jsem byt několik let samoživitelce bez problémů. Zaplatila kauci a přišla i s matkou, která se za ní zaručila. Ale je to sázka do loterie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.19 19:48

@Bubla_Bučková No jenže jak zjistit, že bude slušná, platit a že nebude třeba po domě dělat problémy ex nebo next? Když by neplatila tak jak pak řešit když by byt s miminkem neopouštěla třeba. Jinak je to garsonka po kompletní rekonstrukci, moderní a vše v ní je naprosto nové. Pes by snad nic neničil když je paní na mateřské, předpokládám. Ale bojím se, abych pak hořce nelitovala. Jak se řeší když nájemník neplatí a dle smlouvy má opustit byt a neopouští?

• Citovat
  • Upravit
25179
7.3.19 19:51

Moc mi tedy nesedí žalozpěv, jak ji přítel odrazoval od interrupce :roll: Taky bych se bála toho psa :think: Jak máš velký byt, měla bys své soukromí? Asi bych si dala do smlouvy, že peníze půjdou na tvůj účet (pokud bere nějaké dávky, příspěvky a podobně) hned od řadu, který jí je poskytne :think: A možnost akomžité výpovědi, kdyby byl problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!