Pomohli byste týrané nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
8.3.19 10:45
@Chytrak píše:
Projel jsem profil dotycne a i kdyz mi sice nesedi jakym stylem se prezentuje, tak pokud bych mel navic volny byt asi bych ji ho pronajal. Smlouva na dobu urcitou, nejdrive 6mesicu, minim. 3mesicni najmy predem a platba k urcitemu datu na ucet. Pak mozne prodlouzeni. Ten pes by mi sice vadil, ale co uz. Pokud by byl problem, tak neprodlouzeni smlouvy. Jelikoz aktualne zadny dalsi volny byt v Praze nevlastnim, tak smula. ;)Holt hezka naivni tunta, ktera zrejme moc rozumu (narozdil od krasy) nepobrala, si udelala dite s 1.troubou ktery zrovna sel kolem. Kdyz jsem cetl ten popis situace ve ktere je, tak jsem myslel, ze ctu epipi. :lol:

Hele těžko první trouba, byla s ním prý pět let. Taky je tam zmíněno že po jeho mámě křičela nějaké sprosté slovo. Je jasný, jestli se chytly a hned po ni řvala třeba p..o, že tohle se vyhrotí, to si prostě nemůže dovolit k tchýni u které ještě bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.3.19 11:11
@MartinaIrena píše:
A tomu přesně odpovídají i ty komentáře na facebooku. Má v přátelích sto lidí, kteří ji všichni politujou, ale nepomůže nikdo. Edit možná jeden z padesáti se ze slušnosti teda nabídne, ať nežeru

To máte sice pravdu, ale ona v tom komentáři nežádá o pomoc. Jen tam píše, jak se dle ní situace stala, aby až se bude šířit verze od tatínka holčičky, mu všichni nevěřili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
8.3.19 11:45
@Anonymní píše:
Všechno jde, když se chce. :mrgreen: Doložili zaplacení prvního pronájmu a kauce. I to jim úřednice započetla. Takže čerpali a já z toho neviděla ani korunu.

Vzdy se ale pro vypocet pnb počítá jen to,co je zaplaceno,takze muselo jít o prudké snížení. Dnb se nevyplácí vůbec,pokud predchozi měsíc nezaplatí. Kauce se nezapocitava do příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.3.19 11:48
@mota píše:
To máte sice pravdu, ale ona v tom komentáři nežádá o pomoc. Jen tam píše, jak se dle ní situace stala, aby až se bude šířit verze od tatínka holčičky, mu všichni nevěřili…

No právě. Aby dospělá ženská řešila soukromí na profilu, ještě formou takového výlevu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
8.3.19 12:38

Asi ne :oops: city do obchodu nepatri :oops: pro vas je najem prijem a zbavit se dnes neplatice najemnika je velmi slozite. Vybrat pokud mozno 2 pracujici, prvne smlouvu na 6 nebo 12 mesicu a 3 najmy kauce. Ja bych se chranila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
8.3.19 12:39
@Lalelale píše:
Tak já teda přiznám, že ne. Strašně bych se bála, že paní ve finanční nouzi s malým dítětem za dva měsíce přestane platit… a všichni víme, jak těžké je zbavit se neplatičů. A asi to tu slíznu, ale o ženách, co si pořídí miminko s chlapem, co je týrá, a pak to ještě používají ve svůj prospěch jako přilepšující okolnost, si tak trochu myslím své…

Já bych nejdříve se snažila tu paní poznat, pak by se vidělo. A poznámky typu viz výše- já jsem si také „upíchla“ miminko s hajzlem, alkoholikem a násilníkem- a můžu Vás ujistit, že pánové když Vás uhánějí, nemají na čele nápis „idiot“ :P Oni se začnou vybarvovat, až když vás mají jistou. Já od něj utekla i s malým…

• Citovat
  • Upravit
33985
8.3.19 12:51
@Anonymní píše:
Mám garsonku na pronájem a srdce na dlani, ale bojím se. Nabídli by jste bydlení cizí paní v nouzi, kterou vůbec neznáte s malinkým miminkem? Popisuje na fb jak ji otec dítka přesvědčil k ponechání dítka a pak ji se 4 měsíčním miminkem psychicky týral a vyhodil v noci bez věcí na ulici. Co když je problematická, lže apod? Mám taky malé miminko a splácím hypotéku, takže by pro mě byl třeba neplatič dost problém a představa nutnosti vystěhovalní miminka co nemá střechu nad hlavou je nemyslitelná. Nabídli by jste pomoc? Já mám strach,
ale uvnitř mě to trápí. Anonym majetkové údaje ps: paní vypadá na fotkách jako pěstěná, hezká panísnad nevadí odkaz: https://m.facebook.com/nicola.vackova7?…

Tehko rict, kde je pravda, ma tam u tohle. Kazdopadne bych ji chtela poznat a vse s ni probrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
8.3.19 12:53
@terien píše:
No právě. Aby dospělá ženská řešila soukromí na profilu, ještě formou takového výlevu :roll:

Taky mi to absolutně nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
8.3.19 13:24
@Origamia píše:
Hele těžko první trouba, byla s ním prý pět let. Taky je tam zmíněno že po jeho mámě křičela nějaké sprosté slovo. Je jasný, jestli se chytly a hned po ni řvala třeba p..o, že tohle se vyhrotí, to si prostě nemůže dovolit k tchýni u které ještě bydlí.

Nevim, detaily neznam. V jejim prispevku nikde neni, ze spolu byli 5let. Naopak pise, ze mela velke pochybnosti jestli s nim mit dite a on ji presvedcil. Takze to stalo s nim za houby uz predtim a ona si poridi do nefunkcniho vztahu s nevyzralym chlapem dite (jeji slova), ktery se pevne drzi maminciny sukne. No on prekvapive po narozeni nevyzral a pak kdyz chtela aby ho jednou pohlidal a ji vylitlo na tchyni drsnejsi slovo, tak ji necha vecer vykopnout na ulici i s 4mesicnim deckem. Neresim ani tak jeji soucasnou situaci, ktera je mizerna a ten jeji se zachoval jako typicky neschopny posera, ktery si bez matky neutre zadek, ale ze uz asi ten jeji vyber otce nebyl optimalni. No ale co uz ted, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
8.3.19 13:30
@mota píše:

V tom prispevku ne, ale v predchozim kde zada o sdileni odkazu kvuli pomoci s nalezenim bydleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.3.19 13:42
@pistalka1974 píše:
Já bych nejdříve se snažila tu paní poznat, pak by se vidělo. A poznámky typu viz výše- já jsem si také „upíchla“ miminko s hajzlem, alkoholikem a násilníkem- a můžu Vás ujistit, že pánové když Vás uhánějí, nemají na čele nápis „idiot“ :P Oni se začnou vybarvovat, až když vás mají jistou. Já od něj utekla i s malým…

ale tady je ten násilník a psychopat primárně tchyně … zajímavý, že takhle vyeskalovaný situace v rodině většinou nastávají mezi těma empatičtější a citlivějšíma bytostma - ženama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
8.3.19 14:17
@Chytrak píše:
Nevim, detaily neznam. V jejim prispevku nikde neni, ze spolu byli 5let. Naopak pise, ze mela velke pochybnosti jestli s nim mit dite a on ji presvedcil. Takze to stalo s nim za houby uz predtim a ona si poridi do nefunkcniho vztahu s nevyzralym chlapem dite (jeji slova), ktery se pevne drzi maminciny sukne. No on prekvapive po narozeni nevyzral a pak kdyz chtela aby ho jednou pohlidal a ji vylitlo na tchyni drsnejsi slovo, tak ji necha vecer vykopnout na ulici i s 4mesicnim deckem. Neresim ani tak jeji soucasnou situaci, ktera je mizerna a ten jeji se zachoval jako typicky neschopny posera, ktery si bez matky neutre zadek, ale ze uz asi ten jeji vyber otce nebyl optimalni. No ale co uz ted, ze…

Ono je to v komentáři pod hlavním příspěvkem, kde kopiruje co mu poslala. Tam píše o délce vztahu ale třeba i o nadoru jeho mámy 8o Je to docela ostrý, za mě tohle na síť vůbec nepatří. Sice to píše zřejmě v amoku, ale stále s ním má dítě a tchýně je babička. Některé věci zpet vzít nejdou. Může to tak být, ale když neznáme druhou stranu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
8.3.19 15:56
@Origamia píše:
Ono je to v komentáři pod hlavním příspěvkem, kde kopiruje co mu poslala. Tam píše o délce vztahu ale třeba i o nadoru jeho mámy 8o Je to docela ostrý, za mě tohle na síť vůbec nepatří. Sice to píše zřejmě v amoku, ale stále s ním má dítě a tchýně je babička. Některé věci zpet vzít nejdou. Může to tak být, ale když neznáme druhou stranu :nevim:

Jj, souhlas, je to tak, to co tam pise o tchyni na sit fakt nepatri. Jak rekla lady Gaga v rozhovoru s Kimmlem socialni site jsou zachodova misa internetu. Tak samozrejme, ze kdyz to pise po emocionalnim uraganu,popis jeji situace nebude asi objektivni. Nicmene pise tam, ze ji psychicky tyral a tim asi nemysli dobu od anebo tesne pred vyhazovem z baraku, tak kdovi…nicmene dite uz je na svete, takze se bude muset zacit ted starat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
8.3.19 16:04
@mota píše:

Ale jo, žádá o pomoc. Četla jsi úvodní příspěvek? OT tady si všichni tykáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
8.3.19 16:08
@Origamia píše:
Ono je to v komentáři pod hlavním příspěvkem, kde kopiruje co mu poslala. Tam píše o délce vztahu ale třeba i o nadoru jeho mámy 8o Je to docela ostrý, za mě tohle na síť vůbec nepatří. Sice to píše zřejmě v amoku, ale stále s ním má dítě a tchýně je babička. Některé věci zpet vzít nejdou. Může to tak být, ale když neznáme druhou stranu :nevim:

Taky jsem názoru, že praní špinavého prádla na veřejnost nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!