Pomohlo to že se dítě naučilo samo usínat, že se v noci nebudí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
25.4.20 17:33

@Missullka15 velka gratulace a drzim palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.20 21:56

@Olia_mc moc děkuji, teď už zas druhou noc co spal celou noc 😊 jenom přes den teď o víkendu nespal tolik kolik jsem mu nastavila (chápu, taky jsem někdy dřív vyspana.. 😊), tak doufám že mu to zas nerozhaze.. Zítra chci začít zkusit s tím uspavanim v posteli, jenom vím že to s ním bude velký boj, i kdyzje unavený a na rukách mi spí během chvíle, tak v té posteli se bude furt zvedat a hlavně když ho budu furt pokládat se bude čertit, takže jsem celkem zvědavá jak to s ním zvládnu 😊
Máš kurz? Já si říkala kolik máš asi děti ze mas pri mě tolik rad! 😊 Jsem moc ráda, že jsi mi napsala, bez tebe bych k němu furt vstávala, díky tobě se mi podaří nějak ten spánek nastavit a i s tím druhým si budu vědět víc rady a budu vědět že hned od začátku musím nějak nastavit ten spánek a bdění 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.4.20 22:20

Jeee, to je moc hezky! Dekuji!
Dite mam zatim jen jedno, ale je taky takovy certik. Na zacatku mi dala zabrat, proto kurz :)
Drzim moc palce, a kdyby zacal plakat, tak vzit na ruce samozrejme a hned jak se zklidni znovu polozit. Tenhle zpusob je dobry pro trochu vetsi deti, kteri uz neplacou ale vstavaji a utikaji z postele :)))
Jo a na zacatku s miminkem se jen hlida, aby nebylo pretazene (treba nestimulovat moc hrackami nebo obrazkami, mobil v postylce vubec ne a ne koupani pred spanim :mrgreen: ). Do cca 4 mesice se jejich potreba spanku a bdeni meni den co den a od 4ho mesice se jiz rysuje rytmus s 4 vice mene pravidelnyma spankami a od tedy je mozne vypocitat individualni potrebu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85502
28.4.20 09:49

Nas usina sam (byla bych s nim, ale usne si radeji a rychleji sam) a ja jsem mezitim u starsi a stejne se v noci budi, takze dle me to vliv nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.5.21 21:45

@Olia_mc ahoj, tak tě jdu otravovat znova.. 🤦‍♀️ S prvním synem jsi mi dost dobře pomohla, proto dofuam že poradíš i něco s druhým. Mam téměř 5 měsíčního syna, v noci spí dobře, budi se celkem 2× za noc, napije se a hned usne tak to je v klidu. Ale než usne večer trvá to klidně i 5 hodin.. 🤦‍♀️ Vcers dokonce 8! Už si s nim nevim rady.. Nejhorší je že to neni že by řval celou dobu, vetsinou leží na decce a hraje si nebo kouka.. Jinak den vypadá tak že rano vstqne mezo 6 a 7, pojí, hraje si, za 2 až 3 hodky už je unavený a jde spát do kočárku. Většinou spí 2 hodky. Pak vstane, poobedva, zase vydrží ty dvě až 3 hodiny vzhůru a oak jde spát, někdy ba hodinu někdy na 2. Budi se kolem pul 4 az pul 5, napapa se, hrajeme si, koupel, kolem pul 7 ma kaši, pak ho uspim většinou na rukách trepanim. Spí třeba 20 minut a po 29 minutach je už vyspany a nechce vůbec spát.. Až jak už je opravdu hodně unavený konečně usne.. Vcera to bylo ve 12 🤦‍♀️ nemáš nějakou radu jak ho uspat? Nebo co dělám špatně, co zkusit? Jesrli ubrat nebo přidat spánek? Premxslela jsem že ho zkusím dát ještě na 20 minut do kočárku před nocnim spaním a pak teprve kouoel, kaše a spánek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.5.21 07:55

@Missullka15 Ahoj! Gratuluji k natozeni syna! 🥳 👼 Ja ti ifkazu na svoji sikovnou „studentku“, protoze ja taky rodim 😄 na prvni pohled vidim hooodne denniho spanku a malo bdeni. Melo by jich byt jeste aspon 3, aby toho mel moznost nabdet 4× za den a byt unaveny. Pokratit denni spanek treba tak: 1.20(1.40)-1.00-30(40 min). Ty 3 h bdeni muze byt hodne, ale je to zase individualni. Jinak je to cca 1.50-2.30. Drzim palce a preji hodne scesti!
@Ivet987 - verim ze zvladnes pani poradit :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.5.21 21:19

@Olia_mc ahoj, děkuji a u ja tobě gratuluji, kdy to čekáš?
Ja přemýšlela že mu spánek přidám a ty mi radis ubrat 🤣 tak jsem tě poslechla a ubrala, dala jsem mu asi 9,5 hodin bdění a prozatím to vypadá dobře ale nechci to zakriknout.. Dneska to je2 den.. Vcera se vzbudil 2× během 10 minut ale hned na prsu usnul a pak už spal až než jsem ho vzbudila na kojení 😁 by mě nenapadlo že i tak malému ditku musím řídit spánek.. 🤦‍♀️ Moc děkuji za radu, dam pak vědět jak jsme uspěli a jestli to vydrželo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.5.21 09:03

@Missullka15 no cekala jsem uz pred 5 dni ;)
Haha, promin, bohuzel je to realita, spanku bide min a min :) ale nocni klid za to stoji ;)
Jste nejlepsi, vam staci malo a gned je to lepsi :D Kdyby se to rozbilo tak se obrat potom na Ivetku @Ivet987

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.5.21 18:02

@Olia_mc už před 5 dny? Tak to bude každým dnem, treba už dneska jsi porodila, co ja vim 😊 přeji rychlý a co nejmíň bolestný porod a hlavně zdravíčko oběma 😊
Jinak další noc za nama a taly spinlal, 2× se sice vzbudil s pláčem hned po uspani ale stacilo na 5 minut přiložit na prso a byl tvrdý, pak spal dokud jsem ho sama nevzbudila na kojení 😁 jo s tim počítám že to bude ubývat ten spanek přes den, ten starší už nespí, vstává v 8 a v pul 9 chodí spát, tal je to super, spí téměř celou noc, jen se večer přesune k nam do postelw a spí dal, ale to mi nevadí, myslim si že to je i diky tomu ze se narodil malý a on žárlí a chce být s nama taky 😊
Dekuji za kontakt na Ivet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.6.21 07:16

@Ivet987 ahojky, ul to jdu zkusit s radou u tebe 😊 řeším teď 2 věci. První je s tím mladším, teď už 5 měsíčním. Když ho večer uspavam, tak než usne, šíleně řve a trvá než se zklidní.. Uspavam ho většinou po 2 až 2,5 hodin bdění, snažím se většinou v postýlce, spí v zavinovacce. Nevíš čím by to mohlo být že tak řve?
A druhá je s tím starším synem. Má 2,5 roku a stále častěji se stává že nechce v noci spát.. Vždycky jenom přišel z pokojíku za námi lehl a spal ale v poslední době má strašně lehké spaní a někdy spát nechce už vůbec.. Přes den ho už spát nedáváme, jelikož pak by chodil pozdě spát večer a ještě brzo vstwval.. Když spal přes den, tak musel mít odbdenych 14 hodin.. Takže většinou vstává v 8, pul 9 a kolem pul 9 chodí spát. V případě že se rozhodne v noci nespat, tak ho přes den na 2 hodky uspim.. Nemáš radu co vyzkoušet aby spal celou noc? V září jde do školky tak by bylo fajn kdyby se naučil spát celou noc.. Moc děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.6.21 23:56

@Missullka15 Ahoj, radu by som mala, písala som súkromnú správu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí