Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já beru hořčík sice jen v rozpustném prášku na křeče v zádech a břichu. Jsem 21tt a pomáhá
Mě Takhke zachraňovali nejstaršího a povedlo se. Ve 20 tt otevřená na 2 prsty..
Ano pomohlo na nějakou dobu. V nemocnici jsem ležela na Silvestra asi týden a pak v únoru opět týden. Malá se narodila v dubnu a to jsem byla 10 dni po termínu.
@martina.se píše:
Mě Takhke zachraňovali nejstaršího a povedlo se. Ve 20 tt otevřená na 2 prsty..
Jen magnesium bez tokolitik a zavrela jste se zase? super ![]()
Já beru magnosolv ale nedela to teda nic ![]()
Js teda pro neuroproblemech - po kapacce ty hlavní odeznely a dalo se to udržovat pak jen tabletama.
Mě to zachránilo před předčasným porodem ve 21tydnu, takže za mě určitě
@Anonymní píše:
Jen magnesium bez tokolitik a zavrela jste se zase? super
Já beru magnosolv ale nedela to teda nic
Nezavrela. 14 týdnu v nemocnici, pak ležák doma. Ale donosila jsem. Jinak jsem dostala kortikoidy na plíce malého
@martina.se píše:
Nezavrela. 14 týdnu v nemocnici, pak ležák doma. Ale donosila jsem. Jinak jsem dostala kortikoidy na plíce malého
Ve 20tt vám už dávalali kortikoidy na plíce? Chápu to dobře? Jen pro informovanost, co se dělá. Myslela jsem, že to dají nejdříve tak těch 25.
Děkuji
@Anonymní píše:
Ve 20tt vám už dávalali kortikoidy na plíce? Chápu to dobře? Jen pro informovanost, co se dělá. Myslela jsem, že to dají nejdříve tak těch 25.
Děkuji
No, je to 15 let zpět a dávali mu je. Odhadem byl větší, než odpovídalo tt, takže pro sichr
Ahoj holky,
Díky moc
když to můžete zhodnotit, vy co jste v těhu ležely na kapačkách magnesia. Nikolovi gynipralu apod. Ale jen magnesium. Pomohlo to? Nevratilo se tvrdnutí, když vás např po týdnu pustili? Jsem teprve 19tt a nabídli mi to, ale názory jsou na ty kapačky velmi diskutabilní. Obdorníci se dokonce shodují, že se jedná spíše o placebo a ani můj gn se na to moc netváří, tak já nevím