Pomsta sousedovi ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
3.11.22 06:21

@Kelsey ono to nemělo vyznit jako urážka, spíš oslovení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
3.11.22 07:35
@ZetX píše:
@Ou my nejsme konfliktní, nikoho neotravujeme. Dítě má plné právo přes den běhat jak chce s noční klid dodržuje. Je to spíš o tom, že ten člověk nemá rád cizince s vy nejspíš taky ne )) každý máme své práva

Hele to že má dítě právo běhat celý den, a nikdo mu nesmí nic říct není úplně pravda.My jsme v přízemí a nad námi běhá asi 5 letý kluk. Věř tomu že kolikrát ho mám chuť vyfackovat, to mám děti a jsem hodně tolerantní, mám malý děcka a vím jaký dělají kravál. A teď si představ že ti zhruba od půl sedmé začne dusat a skončí v půl deváté večer. A to není normální chození, to se ozývá dunění jako by na něčem skákal, dusání jak lítá z jednoho pokoje do druhýho, kolikrát se mi třesou v lince sklinky. Takže až ti budou příště lítat běž dolů k sousedce a poslechni si to. Já taky holky krotím ať neječí a chovají se normálně, a to dupáním nikoho nerušíme max. myši ve sklepě. A co se týká té údajné závisti, nějak moc se chlubíš že máš lepší auto. A tím že se budeš mstít, tak se snižuješ na její úroveň. A pokud máš čisté svědomí s cizineckou policií tak se nemusíš bát, oni řeší jenom nelegální pobyty, a že nějaké Máně s Alfonsem dusáte nad hlavou je zajímat nebude. Zamysli se nad sebou a nad svým chováním, a třeba na něco přijdeš. A pokud je sousedka úplně švihlá tak se odstěhuj no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
3.11.22 07:38
@ZetX píše:
A my snad můžeme za to, že ta ženská nesnáší cizince a je vždy nepříjemná? My jsme se snad začali s ní hádat a provokovat? Noční klid dodržujeme a vy asi budete taky jedna z těch :potlesk: my se sousedy na patře třeba nejsme v konfliktů, ale ta pod námi furt má problémy ať je to cokoliv sebemenšího :roll:

Jdi do háje se svým trolením. Jako by té nenávisti nebylo všude dost. Je potřeba ji ještě uměle přidělávat :roll: fakt jak u blbečků na dvorečku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
3.11.22 11:32

Ignoruj ji, nic jiného nemá smysl. Jestli děti nedělají nadměrný hluk, neběhají po bytě, neskáčou apod. (od toho existují venkovní hřiště, dupani je v domě extrémně slyšet!) a nekřičí, tak děláte prostě normální hluk. Takový hluk je slyšet všude v bytových domech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.11.23 18:18

Nenávistí sousedé

Dobrý den, prosím o radu co udělat s mými sousedy. Bydlíme v rodinném domku na vesnici, sousedé nám roky dělají z bydlení peklo naučili si psa na šílený štekot pokaždé když se pohybujeme kolem domu, hází nám na zahradu kousky skla aby se nám pes pořezal, volají na nás policii když zatopíme protože jim jde kouř kolem domu, fotí nás i naši dceru když se koupeme v bazénu, když si malá hraje u domu tak po ní pokřikuje ať zaleze domů nedávno volala hasiče i policii když jsme venku grilovali atd. Žití v domečku na vesnici jsme si vysnili ale nikdy jsme si nedovedli představit že se s toho stane noční můra.
Můžete mi prosím pomoct jak se jim pomstít, domluvou už jsme to zkoušeli a vůbec to nepomohlo ba naopak. Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.11.23 21:03

Proč pomstít, proč to nevyřešit? taková dva a půl metru vysoká zed by vyřešila většinu vašich potíží. třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.11.23 15:55
@sunnyfox píše:
Proč pomstít, proč to nevyřešit? taková dva a půl metru vysoká zed by vyřešila většinu vašich potíží. třeba.

No ale na to je třeba souhlas souseda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
18.11.23 15:59

Nocni klid od 22h - když člověk vstává do práce na 6, tak je slušnost, aby byl klid už tak od 20h maximálně, zejména v zimě, kdy se i chodí dřív spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.11.23 18:38
@ZustanSeMnou píše:
Nocni klid od 22h - když člověk vstává do práce na 6, tak je slušnost, aby byl klid už tak od 20h maximálně, zejména v zimě, kdy se i chodí dřív spát.

Noční klid více méně dodržuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.11.23 21:07

A což tam naskládat hranici dřeva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová