Pomůže mi někdo s úkolem ze stylistiky pro andragogy za fin. odmě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A uvědomujes si, ze je to podvod a ne zjednodušení? Za plagiaty se na vysokých školách bezne vyhazuje. U nas se to tyka i seminarek, bez milosti letis i v posledním rocniku.
@Burj Chalifa píše:
jak jsi přišla na to, že kojím?Absurdní je, že takový příspěvek vůbec zakládáš. A za úplatu. To bude mít škola radost, až Tě tu někdo práskne
Určitě mas mé kontaktní údaje. Byla jsi dnes už v lese? Procistit hlavu? ![]()
@ka2ka píše:
když je tu hejno supů, proč sem chodíš žebrat o to aby za tebe někdo udělal tvojí práci?
Pod pojmem žebráni si představuji něco jiného.
Zebrani je prosení o nějaký dar, peníze a pod. aniž by jim cokoliv zebrajici dával.
Což není můj případ ![]()
Byla jsi už dnes také v lese? ![]()
@Noll píše:
Ale neurazimočekávala jsem pomoc.
Ale místo toho se tu sešli moralistky v komentářích, co nemají nic jiného na praci, než komentovat, místo toho, aby tento příspěvek přešli.Možná proto se emiminu říká: “hejno supů”
Nevěřím, že někdo s takovými nedostatky v základech české gramatiky má maturitu, natož ambice získat vysokoškolské vzdělání. Zas se někdo nudí a vyvolává konflikty.
@hanka.br. píše:
Nevěřím, že někdo s takovými nedostatky v základech české gramatiky má maturitu, natož ambice získat vysokoškolské vzdělání. Zas se někdo nudí a vyvolává konflikty.
Nápodobně. Oprav si nejdřív své chyby:)
Dobrý den,
na žádost zakladatelky diskuzi zamykám a smažeme ji.
Hezký den, Iva ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!