Pomůže mi někdo s úkolem ze stylistiky pro andragogy za fin. odmě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20840
26.4.20 17:00

A uvědomujes si, ze je to podvod a ne zjednodušení? Za plagiaty se na vysokých školách bezne vyhazuje. U nas se to tyka i seminarek, bez milosti letis i v posledním rocniku.

• načítám...
67
26.4.20 17:10
@Burj Chalifa píše:
jak jsi přišla na to, že kojím? :mrgreen: Absurdní je, že takový příspěvek vůbec zakládáš. A za úplatu. To bude mít škola radost, až Tě tu někdo práskne :mrgreen:

Určitě mas mé kontaktní údaje. Byla jsi dnes už v lese? Procistit hlavu? :hug:

• načítám...
67
26.4.20 17:15
@ka2ka píše:
když je tu hejno supů, proč sem chodíš žebrat o to aby za tebe někdo udělal tvojí práci?

Pod pojmem žebráni si představuji něco jiného.
Zebrani je prosení o nějaký dar, peníze a pod. aniž by jim cokoliv zebrajici dával.
Což není můj případ :)
Byla jsi už dnes také v lese? :))

• načítám...
30419
26.4.20 17:16
@Noll píše:
Ale neurazim :) očekávala jsem pomoc.
Ale místo toho se tu sešli moralistky v komentářích, co nemají nic jiného na praci, než komentovat, místo toho, aby tento příspěvek přešli.Možná proto se emiminu říká: “hejno supů”

Nevěřím, že někdo s takovými nedostatky v základech české gramatiky má maturitu, natož ambice získat vysokoškolské vzdělání. Zas se někdo nudí a vyvolává konflikty.

• načítám...
67
26.4.20 17:18
@hanka.br. píše:
Nevěřím, že někdo s takovými nedostatky v základech české gramatiky má maturitu, natož ambice získat vysokoškolské vzdělání. Zas se někdo nudí a vyvolává konflikty.

Nápodobně. Oprav si nejdřív své chyby:)

• načítám...
20889
26.4.20 23:06

Dobrý den,

na žádost zakladatelky diskuzi zamykám a smažeme ji.

Hezký den, Iva :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!