Pomůže prosím někdo
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jestli jsi sehnala bydlení, tak to máš víc, než většina žen, co bez koruny uteče. Jdi se poptat na sociálku, na co bys mohla mít nárok, zařiď rozvod, ať máš alimenty a výživné, obtelefonuj rodinu a kamarády. Nebo jak jsi chtěla pomoci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V životě se dějí neuvěřitelný věci. Ty dobrý, bohužel i ty špatný. Ale! žádná kaše se nejí tak horká.. Napiš sem, poradí, pomůžou, nasměrují:
www.women-for-women.cz
Pak už to bude na Tobě, hodně štěstí:kytka:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986 píše:
Dobrý den prosím vím že mě asi každý pošle do háje ale prosím pomohl by někdo mamince samoživitelce prosím, utekla jsem od manžela tyrana a dala se dohromady bydlení ale je to těžké bez pomoci prosím najde se někdo kdo by mi pomohl, prosím bez zlých komentářů prosím jsem bezradná
A po nás chceš co? Navic stejně nevěřím ze napíšeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mozna mate pravdu a mozna to podvodnice je, ale pokud ne, tak je docela tezke pozadat o pomoc a tezke od nekoho takoveho odejit. Treba jen nema cas sedet u Internetu… je sama, vystrasena a ma dite, tak sli treba ven.
Nikdo nevi, jak na tom pani je, tak ji tady nebombardujte.
@Sisinka1986 obratte se i na nejakou linku bezpeci. Treba organizace Bily kruh bezpeci. Tam Vam urcite nejak poradi. https://www.bkb.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janca_ln píše:
Holky, mozna mate pravdu a mozna to podvodnice je, ale pokud ne, tak je docela tezke pozadat o pomoc a tezke od nekoho takoveho odejit. Treba jen nema cas sedet u Internetu… je sama, vystrasena a ma dite, tak sli treba ven.
Nikdo nevi, jak na tom pani je, tak ji tady nebombardujte.
@Sisinka1986 obratte se i na nejakou linku bezpeci. Treba organizace Bily kruh bezpeci. Tam Vam urcite nejak poradi. https://www.bkb.cz/
Nebude na tom tak zle, když má na internet. Nebude tak hloupá, aby si kontakty nenohla najít, když má interneta našla si emimino. Skutečně zoufalí lidé, ví moc dobře, kam se obrátit. Ti líní žebrají, protože ví, že na socialce by s nimi vyběhli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji
Děkuji všem za vaši podporu, nemám wifinu ani si jí nemohu dovolit, internet mám v telefonu, všem děkuji za vaši pomoc nevěděla jsem že jste tak milé a ještě něco PENÍZE jsem opravdu po nikom nechtěla!!! Radši půjdu vybírat popelnice než někoho tady o něco žádat všem děkuji, člověk který je psychicky na dně opravdu potřebuje číst takové odpovědi ještě jednou děkuji a omlouvám se že jsem vás některé otravovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je Tvůj osobní názor. Já v mém soukromém životě žádné týrané ženy neznám. Pracovně jsem se potkala s týranými ženami přes mou práci leckdy až ve chvíli, kdy byly hospitalizovány na ARU. A ano, některé z toho vlaku nedokázaly samotné vystoupit, přestože to byly vzdělané, pracovně úspěšné ženy, původně měly rodinu, zázemí. A pak se přihodilo toto. Potkaly nesprávného člověka.. Nicméně, zakladatelka zde v této diskuzi kontakty dostala. Musí udělat další krok.
Prosím anonym.
@Kockazvysocan píše:
Nebude na tom tak zle, když má na internet. Nebude tak hloupá, aby si kontakty nenohla najít, když má interneta našla si emimino. Skutečně zoufalí lidé, ví moc dobře, kam se obrátit. Ti líní žebrají, protože ví, že na socialce by s nimi vyběhli.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To je Tvůj osobní názor. Já v mém soukromém životě žádné týrané ženy neznám. Pracovně jsem se potkala s týranými ženami přes mou práci leckdy až ve chvíli, kdy byly hospitalizovány na ARU. A ano, některé z toho vlaku nedokázaly samotné vystoupit, přestože to byly vzdělané, pracovně úspěšné ženy, původně měly rodinu, zázemí. A pak se přihodilo toto. Potkaly nesprávného člověka.. Nicméně, zakladatelka zde v této diskuzi kontakty dostala. Musí udělat další krok.
Prosím anonym.@Kockazvysocan
A mě to píšeš proč?
Jinak ano, je to muj názor a nestydím se za něj, proto se neskrývám za anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za anonym „se skrývám“, protože nechci veřejně psát o práci, kterou jsem dělala.
A píši z toho důvodu, že může být realita jiná, nežli jsou Tvé představy.
@Kockazvysocan píše:
A mě to píšeš proč?
Jinak ano, je to muj názor a nestydím se za něj, proto se neskrývám za anonym.
- Citovat
- Upravit
@Sisinka1986 píše:
Děkuji všem za vaši podporu, nemám wifinu ani si jí nemohu dovolit, internet mám v telefonu, všem děkuji za vaši pomoc nevěděla jsem že jste tak milé a ještě něco PENÍZE jsem opravdu po nikom nechtěla!!! Radši půjdu vybírat popelnice než někoho tady o něco žádat všem děkuji, člověk který je psychicky na dně opravdu potřebuje číst takové odpovědi ještě jednou děkuji a omlouvám se že jsem vás některé otravovala
Tak všechny ti snad neublížily, ne? Když je ti tak fajn, že se můžeš klidně vztekat i na ty, které jsou ochotné ti pomoci, tak dělej jak chceš. Stačí napsat odkud jsi a co potřebuješ.
Je to tak těžké k porozumění? Omlouvat se nemusíš. Jestli jsi na dně, tak se ozvi.
- Citovat
- Upravit
Napis odkud jsi a co konkretne potrebujes. Obleceni, poradenství, nebo neco jineho?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Za anonym „se skrývám“, protože nechci veřejně psát o práci, kterou jsem dělala.
A píši z toho důvodu, že může být realita jiná, nežli jsou Tvé představy.@Kockazvysocan
Může, ale dost často není. A když má čas psát sem, může hledat adekvátní pomoc. A když byla schopná odejít, tak tak zoufalá, jak ty píšeš, asi nebude, myslím týraná. Ted už je to jen na ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986 No ptali jsme se tě, jakou pomoc potřebuješ…tak snad můžeš odpovědět, ne? Jak to má kdo vědět, co tou pomocí myslíš…nereaguješ a jediná tvoje další zpráva je útočná…tož si pomoz sama jak umíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986 píše:
Na to, že chces pomoct, jseš dost agresivní, takže tím spíš si myslím, že jsem se nespletla. A nevím, proč se vztekáš, když si nenapsala, co vlastně chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986
Taky můžeš poslat soukromou zprávu. Umíš to? To nikdo jiný číst nebude.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!