Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@KimL Na stehna sudocream a já používám bb od Garnieru a pecka-teda na jizvatý nohy s žilkama
@Káťa19 Já všechny boty kupuju v CCC, protože tak nějak vím, co čekat. Balerínky nebo obyčejný sandále na doma/zahradu klidně u Vietnamců. Dřív jsem kupovala u Deichmana, ale strašně moc se zhoršila kvalita, mi přijde.
@MartinaVALL To vypadá dobře. A to je zakryje nebo to má i hojivý účinek? (a funguje to?
)
@Káťa19 Já mám Tamaris a Baťu. Ale nosím elegantní na podpatku k šatům do kanceláře.
@nozu ja bych chtela idealne asi na klinku, ale me moc velky podpatek. Proste trochu elegantni, ale abych zvladla behat i za detma
![]()
Kdysi jsem jedny takove mela, ale uz doslouzily.
@Káťa19 zkus kouknout u toho Bati. Já si tam takové koupila vloni. Dají se nosit k elegantním šatům do práce i ke sportovním na výlet a dobíhat děti. Chodím v nich v Praze v centru, takže „náročný“ terén plný kočičích hlav a jsou pohodlné. U Tamaris jsem letos takovéto nezahlédla, ale podle mě ještě nejsou na krámech kompletní letní kolekce. Osobně nemám ráda CCC a Deichman. Ty boty tam mi přijdou strašně nekvalitní a nepohodlné. Ale jen mě možná vzhledově ty pohodlnější nezaujmou. Velmi pohodlné sandále má Rieker, ale mě nevyhovuje stylově - je to takové babkovské.
@nozu super
prave me se taky nezamlouva CCC ani Deichman, kvalita je hrozna. Bud to dre nebo se to rozpadne.