Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
4.3.12 17:40
neumisa píše:
paštiku jsem „vařila“ včera … a mám trochu problém. Záhadně se mi v lednici vypařuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i kdybych chtěla někoho podarovat, musela bych ji uložit v krabici s dynamitem a držet prst na odpalovacím zařízení :lol:

Chutná co? :mrgreen: :lol: :mrgreen: Já se ptala muže, jestli mám udělat z jedné dávky nebo ze dvou. Že můžeme pro změnu dát zkusit dole tchýni, protože včera jsem vezla, co jsem uchránila mojí mamce. A on: NIKOMU NEDÁME. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 17:43
Mahja píše:
neumisa píše:
paštiku jsem „vařila“ včera … a mám trochu problém. Záhadně se mi v lednici vypařuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i kdybych chtěla někoho podarovat, musela bych ji uložit v krabici s dynamitem a držet prst na odpalovacím zařízení :lol:
Chutná co? :mrgreen: :lol: :mrgreen: Já se ptala muže, jestli mám udělat z jedné dávky nebo ze dvou. Že můžeme pro změnu dát zkusit dole tchýni, protože včera jsem vezla, co jsem uchránila mojí mamce. A on: NIKOMU NEDÁME. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Holky a hádejte, pro co teď vyrazil manžel do obchodu? Pro játýrka na paštiku, už se těším. :mrgreen: Jen doufám, že budou mít a že budou čerstvý, máme tu jen to „slavný“ Tesco. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
4.3.12 17:46
Nelisa píše:
Mahja píše:
neumisa píše:
Chutná co? :mrgreen: :lol: :mrgreen: Já se ptala muže, jestli mám udělat z jedné dávky nebo ze dvou. Že můžeme pro změnu dát zkusit dole tchýni, protože včera jsem vezla, co jsem uchránila mojí mamce. A on: NIKOMU NEDÁME. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Holky a hádejte, pro co teď vyrazil manžel do obchodu? Pro játýrka na paštiku, už se těším. :mrgreen: Jen doufám, že budou mít a že budou čerstvý, máme tu jen to „slavný“ Tesco. :think:

To musí být fakt dobrá paštika. :palec: Škoda, že játra nejím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 17:48
Nelisa píše:
Mahja píše:
neumisa píše:
Holky a hádejte, pro co teď vyrazil manžel do obchodu? Pro játýrka na paštiku, už se těším. :mrgreen: Jen doufám, že budou mít a že budou čerstvý, máme tu jen to „slavný“ Tesco. :think:
:mrgreen: :pankac: :mrgreen: Tak pak pisni, jak se povedla a chutnala. S paštikama se to tady rozjelo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 17:49
Sumaya píše:
Nelisa píše:
Mahja píše:
neumisa píše:
To musí být fakt dobrá paštika. :palec: Škoda, že játra nejím. :zed:

Takovou dobrotu? Škoda, ale plno jiných dobrých receptíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 17:52

A zkoušely jste ještě některá vyrábět něco jiného doma? Nahoďte nějaké receptíky.
Na tu šunku si teda teprve brousím nože… Pokukuji po tom jogurtovači… jogurtíky se mi teď budou hodit do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 17:57

Jj, pak napíšu. Taky jsem přemýšlela, jestli by nešla udělat z něčeho jiného než jen z jater. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.3.12 18:00

Holky jinak už jsem to tu možná psala, ale kdyby to někoho zajímalo, tak v testech kuřat vyšlo nejlíp Fresh chicken z Tesca a z másel Jihočeské máslo od Madety ( na 3.místě pak Dr.halíř).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 18:01
Nelisa píše:
Jj, pak napíšu. Taky jsem přemýšlela, jestli by nešla udělat z něčeho jiného než jen z jater. :think:

A nešla by udělat třeba jen z masa? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 18:02
xangel87 píše:
Holky jinak už jsem to tu možná psala, ale kdyby to někoho zajímalo, tak v testech kuřat vyšlo nejlíp Fresh chicken z Tesca a z másel Jihočeské máslo od Madety ( na 3.místě pak Dr.halíř).

Teď teda nevím, jaké mám já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.3.12 18:02

Já zrovna Halíře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 18:03

My máme Madetu, odebíráme dTest. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.3.12 18:05

Jéé, Neliso, mě zrovna předplatné skončilo, budeš sem prosím házet další výsledky? :) Teď mi psali, že ještě příští číslo pošlou a pak mám peška, budu muset udělat prosíka na manžela, ať předplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 18:06
xangel87 píše:
Jéé, Neliso, mě zrovna předplatné skončilo, budeš sem prosím házet další výsledky? :) Teď mi psali, že ještě příští číslo pošlou a pak mám peška, budu muset udělat prosíka na manžela, ať předplatí :lol:

Jj, když tak mi to holky připomeňte. :oops: Dík. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 18:06

Tak jsem šla vyhrabat koš. Tak já použila - napsáno jen Máslo, je tam nakreslená kráva, původ Belgie, procento tuku 82 %, jak je na tom to moje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová