Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
4.3.12 18:11
Mahja píše:
Tak jsem šla vyhrabat koš. Tak já použila - napsáno jen Máslo, je tam nakreslená kráva, původ Belgie, procento tuku 82 %, jak je na tom to moje?

Mno, jestli je to to co jsem našla, tak to vyšlo nedostatečně, hodnocení 14% :? Je tam nakreslená kráva v krajině, kopec, dům vzadu? Kolem stříbrný obal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 18:13
xangel87 píše:
Mahja píše:
Tak jsem šla vyhrabat koš. Tak já použila - napsáno jen Máslo, je tam nakreslená kráva, původ Belgie, procento tuku 82 %, jak je na tom to moje?
Mno, jestli je to to co jsem našla, tak to vyšlo nedostatečně, hodnocení 14% :? Je tam nakreslená kráva v krajině, kopec, dům vzadu? Kolem stříbrný obal?

8o Je tam jen kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
xangel87 píše:
Mahja píše:
Mno, jestli je to to co jsem našla, tak to vyšlo nedostatečně, hodnocení 14% :? Je tam nakreslená kráva v krajině, kopec, dům vzadu? Kolem stříbrný obal?

Můžu mrknout, až půjdou děti spát, musím to najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

Koukam, ze Zuzana opet radila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.3.12 18:15

Mahjo tak to tvoje máslo netestovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 18:16
Nelisa píše:
xangel87 píše:
Mahja píše:
Můžu mrknout, až půjdou děti spát, musím to najít.

Vlastně ne, můžu mrknout na jejich web.
Kráva a výrobce For Trabe s.r.o.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 18:16
Mahja píše:
xangel87 píše:
Mahja píše:
8o Je tam jen kráva.

Kecám!!! Šla jsem tam kouknout znovu. Je tam i ten barák. :cert: A máslo bylo zatraceně drahé. Co v něm vyšlo tak špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
4.3.12 18:19

No vždyť jo. Od toho jsme ženský. Dnešní nákup v tescu - okurky měkké, kuřecí prsa - dnešní den spotřeby. Kolegyně, co jezdí do Belgie, taky povídala, že bysme koukali. Tak kde je sakra problém? Proč se to sem dováží? Kdo o tom rozhoduje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 18:19

Mahjo, na obrázku zleva tři stromy, pak ten barák (taková jihočeská chaloupka) a vpravo veliká flekatá kráva? Seš si jistá tou Belgií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.3.12 18:21

Tak je to ono…No oni testovali především chuť, vůni, konzistenci…A to vše vyšlo blbě, ale nějaké nežádoucí látky naopak dobře, takže vlastně jde jen o to, jak vám šmakovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.3.12 18:23

Kvůli vám jsem šla očumovat máslo do lednice :lol: Ale s jihočeskou chaloupkou a krávou nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 18:24
Nelisa píše:
Mahjo, na obrázku zleva tři stromy, pak ten barák (taková jihočeská chaloupka) a vpravo veliká flekatá kráva? Seš si jistá tou Belgií?

jj, přesně jak popisuješ.
Země původu: Belgie
Prodejce: A7B-Bohemia, a.s.
Obsah tuku: 82 % hm
Obsah soli: 0 % hm
Složení: smetana, mléčná kultura

A co máte na těch co vyhrála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 18:25
xangel87 píše:
Tak je to ono…No oni testovali především chuť, vůni, konzistenci…A to vše vyšlo blbě, ale nějaké nežádoucí látky naopak dobře, takže vlastně jde jen o to, jak vám šmakovalo ;)

Tak z zrovna to je v paštice a ta nám teda šmakovat bude! :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.3.12 18:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 18:26

Jj, A7B-Bohemia:

• Průměrná cena 29 Kč
  • Hmotnost 250 g
  • Cena za 1 kg 116 Kč

OBSAH TUKU A VODY nedostatečně (18 %)
ANALÝZA AROMA uspokojivě (40 %)
SENZORICKÉ HODNOCENÍ uspokojivě (52 %)

• Chuť
  • Vzhled
  • Textura
  • Barva
  • Konzistence
  • Vůně

NEŽÁDOUCÍ LÁTKY dobře (70 %) ŽLUKLOST nedostatečně (14 %)
OBAL A DEKLARACE uspokojivě (46 %)

• Výrobce neuveden
  • Deklarovaný obsah tuku 82 %
  • Barva středně žlutá
  • Konzistence středně tvrdá
  • Minimální trvanlivost / datum spotřeby 30.11.2011
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie