Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
4.3.12 12:52

Pettule jsem ráda, žes zmínila ty akce - janca tu říkala, že nakupuje v akcích, no a co? Já taky, proč ne proboha? To bych byla blbá, kdybych si kupovala ochucenou Hollandii za 16,–, když je v akci za 10,–Kč :lol: Nebo máslo za 39,–, když je to kvalitní osvědčené v akci za 30,–…Takže tohle nemá s akcema vůbec nic společného…Rozdíl je v tom, jak reaguješ, když otevřeš leták - já kouknu, jestli není něco z mých značek ve slevě, když ne, zavřu ho…ty (janca) ho otevřeš, sepíšeš seznam levných věcí, ať je to co je to a jedeš pro to ;)

(to celé je reakce na Janu)

Příspěvek upraven 04.03.12 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.3.12 12:52
petull.a1 píše:
Mmch, ke guláši si nic jiného než pivo skoro neumím představit :mrgreen: A ano, pivo mám ráda, občas si i dojdeme s manželem „na jedno“ ;)

A to já zase jo, pivo nesnáším :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.3.12 12:53
xangel87 píše:
Pettule jsem ráda, žes nakousla ty akce - janca tu říkala, že nakupuje v akcích, no a co? Já taky, proč ne proboha? To bych byla blbá, kdybych si kupovala ochucenou Hollandii za 16,–, když je v akci za 10,–Kč :lol: Nebo máslo za 39,–, když je to kvalitní osvědčené v akci za 30,–…Takže tohle nemá s akcema vůbec nic společného…Rozdíl je v tom, jak reaguješ, když otevřeš leták - já kouknu, jestli není něco z mých značek ve slevě, když ne, zavřu ho…ty (janca) ho otevřeš, sepíšeš seznam levných věcí, ať je to co je to a jedeš pro to ;)

Taky nakupuju v akcích oblíbené sýry, šunky apod. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26229
4.3.12 12:53

a jelikož momentálně ze svého platu táhnu celou domácnost a živím 2 kobylky a chlapa, taktéž obhlížím akce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
4.3.12 12:59
xangel87 píše:
Pettule jsem ráda, žes zmínila ty akce - janca tu říkala, že nakupuje v akcích, no a co? Já taky, proč ne proboha? To bych byla blbá, kdybych si kupovala ochucenou Hollandii za 16,–, když je v akci za 10,–Kč :lol: Nebo máslo za 39,–, když je to kvalitní osvědčené v akci za 30,–…Takže tohle nemá s akcema vůbec nic společného…Rozdíl je v tom, jak reaguješ, když otevřeš leták - já kouknu, jestli není něco z mých značek ve slevě, když ne, zavřu ho…ty (janca) ho otevřeš, sepíšeš seznam levných věcí, ať je to co je to a jedeš pro to ;)

(to celé je reakce na Janu)

Příspěvek upraven 04.03.12 v 12:53

No tak já ten leták právě většinou neotevřu :mrgreen: Já až v krámě vidím, co je v akci a pokud je to něco kvalitního, beru to ;) Fakt nekupuju věci jen proto, že jsou levné. Beru buďo to osvědčené značky nebo strávím hooodně času čtením etiket ;)

Neumisa, dík :kytka: To jsou ti, jak se jim z auta ozývá „Přivezli nám mléééééko“? :mrgreen: Ty jsem slyšela i u nás, ale bylo to v době, kdy jinak bývám v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26229
4.3.12 13:11

petullo

jo, to jsou oni :mrgreen: :mrgreen: z toho hlášení bych se asi brzo zcvokla, ale chlapík říkal, že už si zvykl a teď to vypíná proto, aby si nestěžovali lidi, že jim to vyřvává pod okny třeba 4 hodiny v kuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
4.3.12 15:48
janca21peta25 píše:
byla jsem annonymní protože jsem přesně čekala že si tu budete hájit ty své názory a jelikož jsem tady jediná kdo je proti tomu vašemu tak mibylo jasné že se do mě pustíte takže se nedivte že jsem byla annonym ne nestydím se za ten názor myslím že dokonce jsem nikoho neurazila ale jak vidím tak tady jsou lidi strašně urážliví a měli by se jít někam léčit tak a muže mi zas admin napsat že jsem urazila. :cert:

Mě nevadí, že jsi jediná proti zdravé stravě nebo biu. Mě to nevadí, každý má svůj názor. Nikdo se ale do tebe nepustil ne? Kdyby jsi nebyla anonym, tak by mi nevadilo, že jsi napsala, že „žereme“ a pak tam hodit blijícího smajlíka…ale nemám ráda, když se někdo schová za anonym bezdůvodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
4.3.12 15:52
petrkom píše:
Jestli si myslíte že v 8 kečupu s 10 není E tak se dobře pletete v tom biu máte tolik e že by jste se divili. Jestlimi najdete jídlo ve kterém není chemie tak vám dám 1000 ale vsadím se že nenajdete i to blbé jabko které roste na vašem stromu tak je chemické. takže to vaše bio nebude až tak čisté jak si myslíte chemie je všude a vždy bude. A jak to tady tak čtu tak všude kde sou E je pro vás asi silně jedovate se divím že jeeště žijede založte si zahrádky a farmy a pak papejte ale pozor nehnojte. s přáním příjemné hodne tak a tet do mě at tady jedna pisatelka není sama chudák se do ni všichni jen navážité a kdo ví co ve skutečnosti opravdu jíte.A vidím jak krásně dodržujete všichni to co tu napsala pisatelka každý muže mít svuj názo hlavně že ten kdo má svuj názor tak ho psychycky demolujete tak se nedivte že lidi píšou annonymě.

S tím kečupem…Je rozdíl, když si koupíš kečup za 18,– Kč kde je pouze 18% protlaku, nebo kečup za 69,–Kč, kde je na kilo kečupu zpracováno přes kilo rajčat. Já moc nekupuji BIO, ale hlídám si procento hlavní složky a vedlejší také. Takže nejde jen o éčka, ale o to, z čeho to je celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 16:58

Sumayo, to je fajn, že jsi dala tyhle dvě citace pod sebe, krásně je vidět, že je psal jeden člověk. :mrgreen:

začátky vět s malým písmenem
slovo anonymní psáno jako annonymní
absence čárek
absence mezery za tečkou (příspěvky z jiných stran)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
4.3.12 17:10

Zdravím,

ano, janca21peta25 a petrkom patří stejnému uživateli.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.3.12 17:13

No tak to je gol, to mě nenapadlo :lol: Děkujeme za info.

Co na to říct, akorát se mi potvrdilo, co jsem si o „tom“ člověku myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.12 17:26

Tý jo, pár stránek jsem tady nebyla a pěkně se to tady zvrhlo. :zed:

Já nechápu, jak někteří lidé umějí vyvolávat konflikty. Jance21Petr25 nevyšel anonym a tak si udělala další nick. No, to je gól. :pocitac:

Jinak já musela dneska zopáknout játrovou paštiku, mužíček mě požádal, že by rád nabídl kolegovi v práci. Minulý týden si totiž ten kolega koupil paštiku v Makru a můj muž donesl koupenou u nás z Hrušky. No, vyhrála prý chuťově Hruška. Dneska odněkud vyštrachal myslím Tescovou od Váhaly a zkoušel a říkal, že ta moje teda nemá konkurenci. Tak jsem mu řekla, ať si přečte tu etiketu, co tam je: tak četl 24 % jater, 19 % vepř.maso, zbytek si domyslíte…
Mimochodem pro nějaké šťouraly… játra nejsou domácí nebo z nějakého biochovu - koupila jsem dneska v Albertu. Ale s pokojem na duši, že v mé paštice nejsou žádná barviva, žádné náhražky, umělé konzervanty, tak by to v klidu, kdyby to jedl i můj tříletý syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.3.12 17:27

Že to má někdo zapotřebí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26229
4.3.12 17:30

paštiku jsem „vařila“ včera … a mám trochu problém. Záhadně se mi v lednici vypařuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i kdybych chtěla někoho podarovat, musela bych ji uložit v krabici s dynamitem a držet prst na odpalovacím zařízení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
4.3.12 17:32

Mě akorát štve, že když je diskuze v klidu a normálně diskutujem, že do takových diskuzí skoro vždy příjde někdo (většinou anonym) a začne rýpat atd. Je to fakt škoda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová