Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
22.3.12 23:30
@Mahja píše:
A jak?

Mléko přivedu k varu, když schladne na 50 stupňů, tak dám malý bílý jogurt a pak párkrát nechám na deset minut prohřát v troubě na 50 stupňů, nechala jsem v troubě do rána a ráno dala do skleničky do lednice. Mám vyzkoušené z bio mléka z billy, ale jak jsem psala, tak z nehomogenizovaného mi to nevyšlo dobře, jen z homogenizovaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.3.12 10:34

Adriana: už jsem to pochopila a na diskuzi jsem. Promiň, mám teď dlouhé vedení. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
23.3.12 20:57
@Capelucita píše:
Adriana: už jsem to pochopila a na diskuzi jsem. Promiň, mám teď dlouhé vedení. :andel:

Nic se neděje :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
14.5.12 11:26

Tak tohle nakrklo jako člověka od fochu zase mě:
 http://www.stream.cz/…st-test-medu

a takovými blivajzy vytlačují poctivě málochovatele :? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
12.1.14 16:25

@Milkiway Omlouvám se, že reaguju dva roky zpátky, ale prostě mi to nedalo - Za mě v jídelně taky skoro nikdo nejedl, jen můj kamarád, protože jeho maminka byla kuchařka právě v té jídelně, tak na to byl z domova zvyklý. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 08:59

Já se přidám do diskuze, i když torchu starší, možná s tipem, pro některou z vás, začala jsem ted nakupovat na scuk.cz a je to super. Zboží čerstvé, dovezené přímo z farem, stačí si najít nejbližší nákupní skupinu a každý týden do neděle večera objednat. Ráda uvítám další tipy, kde sehnat kvalitní potraviny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová