Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
22.3.12 11:28

Hele, já klidně do skupiny budu chodit, jen mi přijde divný ten postup. Kdyby tady proběhla hláška, holky, zakládám skupinu, myslím, že z toho a toho důvodu by bylo lepší jít tam, tak Vás tam všechny zvu, tak jsem pro. Já vím, žejsem pruda, ale končit tady diskuzi o 63 stánkách k vůli skupině, co má 4 strany, beze slova vysvětlení a vyjdáření se, to mi přijde divný. Vůči zakladatelce, holkám, co sem chodí apod. Jinak ta skupina je zajímavá a pokud by to šlo nějak lépe organizovat, jako zvlášť recepty, zlášť obchody v Brně, v Praze apod. tak to by bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.3.12 11:29

Není problém tuhle diskuzi do skupiny zkopírovat :nevim: , aby bylo všechno pohromadě. A zakladatelka téhle diskuze je myslím i ve skupině a rozhodně by ji to nevadilo, aspoň myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.3.12 11:46
Sati píše:
Není problém tuhle diskuzi do skupiny zkopírovat :nevim: , aby bylo všechno pohromadě. A zakladatelka téhle diskuze je myslím i ve skupině a rozhodně by ji to nevadilo, aspoň myslím :think:

Přesně tak :pankac:
A ten kdo bude mít zájem, tak do té skupiny bude chodit i přispívat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 13:00

Tak to je dobře. :)

Holky, vyprodali mi rebarbovu u nás v Lidlu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
22.3.12 13:18

Jejda holky ale ta hláška tady proběhla, že se zakládá skupina a ať se přidáme, já bych jinak tu skupinu taky nenašla :nevim: Jinak souhlasím s tím, že tam můžeme založit podskupiny a psát si recepty a hlavně ověřené výrobky, ať nemusíme pořád čučet na to složení a hlavně se inspirujeme, já třeba nakupuju pořád to samé a Lučina už mi teče i ušima :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.12 13:26

Holky, jsem tu dlouho nenakoukla. Vy přes ty MÁSLA, našla jsem pak jedno v mrazničce stříbrné, nápis máslo a taková kytka.

Joooo, dneska mi přišel jogurtovač, tak večer zkusím založit jogurtek.

Na tu šunku jsem se ještě nedostala, vy už některá jo? Máte nějaké vychytávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.12 13:26
Fen-fire píše:
Jejda holky ale ta hláška tady proběhla, že se zakládá skupina a ať se přidáme, já bych jinak tu skupinu taky nenašla :nevim: Jinak souhlasím s tím, že tam můžeme založit podskupiny a psát si recepty a hlavně ověřené výrobky, ať nemusíme pořád čučet na to složení a hlavně se inspirujeme, já třeba nakupuju pořád to samé a Lučina už mi teče i ušima :oops:

A která to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
22.3.12 13:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.12 13:31
Fen-fire píše:
Skupina
https://www.emimino.cz/…nky/diskuse/

Super, díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 13:34

Tak to se omlouvám, asi mi to nějak uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.3.12 13:38
Mahja píše:
Holky, jsem tu dlouho nenakoukla. Vy přes ty MÁSLA, našla jsem pak jedno v mrazničce stříbrné, nápis máslo a taková kytka.

Jogurt děláme taky, ale bez jogurtovače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
22.3.12 14:11

Capelucito nejen, že tu zakladatelka hlásila, že jde udělat skupinu, ale dokonce jí založila sama zakladatelka této diskuze… :lol: Tak už nebrblej a pojď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.12 15:07
kolozubka píše:
Mahja píše:

Jogurt děláme taky, ale bez jogurtovače.

A jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.3.12 21:56
@Capelucita píše:
Hele, já klidně do skupiny budu chodit, jen mi přijde divný ten postup. Kdyby tady proběhla hláška, holky, zakládám skupinu, myslím, že z toho a toho důvodu by bylo lepší jít tam, tak Vás tam všechny zvu, tak jsem pro. Já vím, žejsem pruda, ale končit tady diskuzi o 63 stánkách k vůli skupině, co má 4 strany, beze slova vysvětlení a vyjdáření se, to mi přijde divný. Vůči zakladatelce, holkám, co sem chodí apod. Jinak ta skupina je zajímavá a pokud by to šlo nějak lépe organizovat, jako zvlášť recepty, zlášť obchody v Brně, v Praze apod. tak to by bylo super.

Promin, oboje jsem zakládala já.Napadlo mi založit skupinu, protože mám víc založených diskuzí a narážím pořád na stejné lidi.Napadlo mi to na jedný diskuzi né mnou založený a pak se to nějak rozjelo.Myslela jsem, že to bude jen pro pár lidí a ne že se to troch víc rozjede.Ale jsem za to ráda, čím víc nás bude tím líp :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.3.12 21:58
@Sati píše:
Není problém tuhle diskuzi do skupiny zkopírovat :nevim: , aby bylo všechno pohromadě. A zakladatelka téhle diskuze je myslím i ve skupině a rozhodně by ji to nevadilo, aspoň myslím :think:

Nevadilo,protože oboje jsem zakládala já.Tak tam tu diskuzi zkopírujte.Pište a zakládejte si tam témata podle libosti ;) .Já z vás budu tahat rozumy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová