Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
17.3.12 15:28

Tak to je humus :poblion: A pak vám řeknou, že v domácím jogurtu jsou špatné bakterie. 8o Si ani raději nepředstavuju, co je v tom kupovaném. :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
17.3.12 15:31

Chlap mi teď taky volal, v Německu malá vejce za 1.19e a maxi za 1.49e, takže taky veze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.3.12 15:53
Sumaya píše:
beckie píše:
Sumaya píše:
Včera jsem si krájela chleba a byl ještě zabalenej. Říkám mamce..co to je? Byl nějak tvrdej..fakt hnus. Mamka se na to koukla (ona ho kupuje vždy a nikdy nebyl problém) a říká..„To bude asi včerejší, co neprodali!“ Jasně, byl z hypermarketu, ale jak si můžou dovolit prodávat včerejší chleba? To už jsou tak zoufalí? :roll: :roll:
Já si minule koupila loupáky,takové ty sypané mákem a tvrdé jako beton, chtěla jsem je jít reklamovat, jeden stál 7 Kč, ale přítel mi to rozmluvil, že to nemá smysl. Ale jsou nehorázně drzí..... :zed:
Loupák za 7,– Kč? 8o 8o Já jsem si jednou chtěla koupit hanácký koláč s povidlím a tvarohem…přišla jsem k regálu..na ruce sáček, že si vezmu a najednou jsem vyrušila hejno ovocných mušek…fuj.. mi bylo špatně. Schválně jsem si sáhla na okraj koláče a bylo to tak tvrdý, že jsem nic nezmáčkla. Bůh ví, jak dlouho to tam bylo. Byl to Albert. A jednou se mi taky stalo, když jsem si koupila celozrnný rohlík, že byla přímo uvnitř zapečená velká jehla na šití! Sem na to přišla, když jsem se v půlce zakousla, tak se mi málem vylomil zub. Tam se to nemohlo dostat omylem z výroby, ale někdo to tam schválně dal..fakt to byla jehla na šití. Nikam jsem to ale nehlásila, protože jsem na to narazila doma a oni by mě ještě nařkli, že jsem to tam doma zapíchla ne? :roll:

jo jo loupák za 7,–už pečivo nekupuju, kašlu na to, pokusím se něják naučit plácat chleba doma, housky už jsem snad vychytala, na loupáky mám taky recept a kupovaný fakt ne.....
a ta jehla…to je vážně hustý, to bych se asi neudržela a šla to do prodejny někomu píchnout pod jazyk… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
17.3.12 23:45
beckie píše:
Sumaya píše:
beckie píše:
Sumaya píše:
Včera jsem si krájela chleba a byl ještě zabalenej. Říkám mamce..co to je? Byl nějak tvrdej..fakt hnus. Mamka se na to koukla (ona ho kupuje vždy a nikdy nebyl problém) a říká..„To bude asi včerejší, co neprodali!“ Jasně, byl z hypermarketu, ale jak si můžou dovolit prodávat včerejší chleba? To už jsou tak zoufalí? :roll: :roll:
Já si minule koupila loupáky,takové ty sypané mákem a tvrdé jako beton, chtěla jsem je jít reklamovat, jeden stál 7 Kč, ale přítel mi to rozmluvil, že to nemá smysl. Ale jsou nehorázně drzí..... :zed:
Loupák za 7,– Kč? 8o 8o Já jsem si jednou chtěla koupit hanácký koláč s povidlím a tvarohem…přišla jsem k regálu..na ruce sáček, že si vezmu a najednou jsem vyrušila hejno ovocných mušek…fuj.. mi bylo špatně. Schválně jsem si sáhla na okraj koláče a bylo to tak tvrdý, že jsem nic nezmáčkla. Bůh ví, jak dlouho to tam bylo. Byl to Albert. A jednou se mi taky stalo, když jsem si koupila celozrnný rohlík, že byla přímo uvnitř zapečená velká jehla na šití! Sem na to přišla, když jsem se v půlce zakousla, tak se mi málem vylomil zub. Tam se to nemohlo dostat omylem z výroby, ale někdo to tam schválně dal..fakt to byla jehla na šití. Nikam jsem to ale nehlásila, protože jsem na to narazila doma a oni by mě ještě nařkli, že jsem to tam doma zapíchla ne? :roll:
jo jo loupák za 7,–už pečivo nekupuju, kašlu na to, pokusím se něják naučit plácat chleba doma, housky už jsem snad vychytala, na loupáky mám taky recept a kupovaný fakt ne.....
a ta jehla…to je vážně hustý, to bych se asi neudržela a šla to do prodejny někomu píchnout pod jazyk… :zed:

To se ještě nedopékalo pečivo na prodejně. To určitě kupovali od nějakého velkého dodavatele a nevím, kdo to byl. Já si jen řekla, kdyby ten celozrnný rohlík dostalo do ruky dítě, tak to by se určitě píchlo. Teď to bylo v televizi asi 3 dny zpátky, že zapekli do rohlíku nějakou pichlavou sponu a fakt se to tam dostalo asi při výrobě a píchla si to do retu malá holčička. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.3.12 00:01

Taky jsem vyslala tchýni do Německa pro vejce a došel mi Ariel, tak snad jí manža vyřídil, ať koupí i ten :)
Neumiso ty si z Berouna? Nejsou tam někdy farmářské trhy? Zrovna jsem kousek odtud, u našich v mé rodné vísce, tak že bych si něco dobrého odvezla domů :think: U nás na severu je to fakt zoufalství :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
18.3.12 07:23
1miss1 píše:
Holky, prosím nějaký osvědčený recept na chleba ;) a nemáte ještě nějaký recept na chleba, který by byl podobný Bavorskému? ;)

Tak nejsem sice holka, ale snad to nevadí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chleba dělám občas nějakej takovejhle :
http://recepty.vareni.cz/…pivni-chleb/
Akorát tam nedávám to pivo, nahradím ho vodou, mouku taky moc neřeším jakou, jen aby jí bylo toho půl kila a toho droždí dávám celej sáček, nechce se mi ten zbytek schovávat.
Peču ho v pekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
18.3.12 07:30
xangel87 píše:
Taky jsem vyslala tchýni do Německa pro vejce a došel mi Ariel, tak snad jí manža vyřídil, ať koupí i ten :)
Neumiso ty si z Berouna? Nejsou tam někdy farmářské trhy? Zrovna jsem kousek odtud, u našich v mé rodné vísce, tak že bych si něco dobrého odvezla domů :think: U nás na severu je to fakt zoufalství :zed:

jo jo, zakotvila jsem v Berouně … trhy jsou každou středu a sobotu, ale minimálně půlka prodejců jsou Vietnamci s textilem, pár hrabáků, zelinářů moc není … i když tuto sobotu byli dva prodejci s masem, 2 zelináři, vaječná bába a 5 prodavačů kytek a sazenic. Jo a 3 stánky s čokoládou - na sluníčku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.3.12 08:03

Holky jak tu někdo dával odkaz domacipekarny.dama.cz- jsou super :dance: včera jsme měli doma oslavu, tak jsem pekla jogurtové dalamánky, škvarkové housky a chleba z podmáslí podle apetitu- a všichni jen mlaskali :mrgreen:
tak mě to chytlo, že kupovat už asi nebudu (aspoň dokud budu na mateřské)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
18.3.12 13:56

Tak jsem tady holky…Adriana mě pozvala :-) Takže Vás během dnešní noci dočtu…jindy mě bohužel dětičky nenechají… a pak něco písnu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
18.3.12 14:00
Jančik píše:
Tak to je humus :poblion: A pak vám řeknou, že v domácím jogurtu jsou špatné bakterie. 8o Si ani raději nepředstavuju, co je v tom kupovaném. :roll: :cert:

já kupuju Holandii..myslíš, že je taky špatná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
18.3.12 14:07
beckie píše:
Tak housky na druhý pokus byly dokonalé, asi nejlepší co se mi kdy povedly, vláčné, křupavé, no snědli jsme je k obědu všechny…teď jdu najít ten recept na ciabattu

vypadají krásně…dáš recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.3.12 15:32
Michala5 píše:
Jančik píše:
Tak to je humus :poblion: A pak vám řeknou, že v domácím jogurtu jsou špatné bakterie. 8o Si ani raději nepředstavuju, co je v tom kupovaném. :roll: :cert:

kjdepak, jestli je špatná Holandie, tak to můžu rovnou zabalit :lol: Tu považuju za jeden z nejlepších jogurtů, co tu máme ;)

Neumiso díky, tak se tam asi v sobotu stavím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
18.3.12 16:36
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
xangel87 píše:
Beckie já to tak mám taky s houskama, proto už je nepeču.Po upečení dejme tomu, ale mají takovou moc tvrdou kůrku…Zvlášt spodek.Druhý den to rozhodně beton je, to už je nepoživatelné…
Já ráda používám, že „jako z krámu to není“, protože nějak nevím, jak to jinak popsat…A to jsem dělala i rohlíky s názvem „rohlík jako dech“ a bylo to to samé, gumáky prostě :lol:

Xangel, ja jsem delala tyhle (pred citaci odkaz) a byly super! Rohliky i housky. Normalne ruco fuco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
18.3.12 17:31
xangel87 píše:
Michala5 píše:
Jančik píše:

kjdepak, jestli je špatná Holandie, tak to můžu rovnou zabalit :lol: Tu považuju za jeden z nejlepších jogurtů, co tu máme ;)

Neumiso díky, tak se tam asi v sobotu stavím :think:

a ještě sem zajíždí mléčná dodávka s naprosto dokonalým tvarohem, sýrem a vynikajícím mlíkem - koukni, jestli ti nestaví někde poblíž …

http://www.mlekozfarmy.cz/obce/beroun/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.3.12 18:05
Heineken píše:
1miss1 píše:
Holky, prosím nějaký osvědčený recept na chleba ;) a nemáte ještě nějaký recept na chleba, který by byl podobný Bavorskému? ;)
Tak nejsem sice holka, ale snad to nevadí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chleba dělám občas nějakej takovejhle :
http://recepty.vareni.cz/…pivni-chleb/
Akorát tam nedávám to pivo, nahradím ho vodou, mouku taky moc neřeším jakou, jen aby jí bylo toho půl kila a toho droždí dávám celej sáček, nechce se mi ten zbytek schovávat.
Peču ho v pekárně.

Když jsem byla malá, tak babička taky zadělávala chleba pivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová