Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
21.3.12 20:49

Black - my co jsme diskutovaly tady, jsme se přesunuly do téhle skupiny https://www.emimino.cz/…onky-103975/ .Akorát má trošku nešťastný název, protože jde spíš o kvalitní a čisté stravování, než čistě jen o éčka ( i když myslím, že nejkvalitnější jídlo je právě bez nich)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.3.12 21:07
chuanitka píše:
Venny, taky jsem dnes byla na Zelňáku :lol: Kolem poledne. Byla jsem nepřehlédnutelná, měla jsem na zádech spící dítě :)

Já tam byla před desátou, a koukala jsem kolik tam je po ránu mamin s kočárkama, až se malá narodí, asi si budu jednou za týden dělat výlet i s kočárkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.3.12 21:50
xangel87 píše:
janine24 píše:
xangel87 píše:
Holky, pojdte do té skupiny, mi nebaví číst to tady i tam :lol:
Když my jsme některý bezdětný :oops:
Nooo aaaaa :lol: Mi přijde že ta skupina je blbě pojmenovaná, mělo být to být „pro příznivce kvalitního stravování“ spíš… :think:

A jde to nějak přejmenovat?Byl to jen nápad, nevěděla jsem, že se to tak chytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
21.3.12 21:51

@Adriana

určitě lze požádat adminy, v tomto ohledu bývají docela rozumní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.3.12 21:56

Jinak pro ostatní, nematky atd. :mrgreen: je to volná diskuze, vstupujte jak chcete.Je to jen o tom jak se v dnešní době stravovat.Trošku lépe než je typický český standart.Jak vybírat, co kde koupit, co je srajda atd.Nejsem bio-eko matka, ale snažím se jíst tak nějak bez zbytečných é a trošku zdravěji než dřív.Všechny jste vítané, budu ráda za každou radu :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.3.12 21:59
neumisa píše:
@Adrianaurčitě lze požádat adminy, v tomto ohledu bývají docela rozumní …

Nikdy jsem skupinu nezakládala, tak nic o tom nevím..Poradíš mi jak je požádat a co by jste chtěly za název?Nějak nevím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
21.3.12 22:01
Adriana píše:
neumisa píše:
Nikdy jsem skupinu nezakládala, tak nic o tom nevím..Poradíš mi jak je požádat a co by jste chtěly za název?Nějak nevím… :oops:

stačí poslat SZ na adminovský profil a vysvětlit jim, proč chceš upravit název a napsat nový název … a jak po novu? popravdě nevím, ale některé návrhy, co tu padly, nebyly špatné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
21.3.12 22:05

Jéééé, a mně se zrovna ufonky líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.3.12 22:09
neumisa píše:
Adriana píše:
neumisa píše:
Nikdy jsem skupinu nezakládala, tak nic o tom nevím..Poradíš mi jak je požádat a co by jste chtěly za název?Nějak nevím… :oops:
stačí poslat SZ na adminovský profil a vysvětlit jim, proč chceš upravit název a napsat nový název … a jak po novu? popravdě nevím, ale některé návrhy, co tu padly, nebyly špatné …

Co třeba , budu ten kopírovat název knížky,to taky nevim jestli je OK, ale moc se mi líbí:Doba jedová :mrgreen: , tak třeba nějakou variaci na to …Doba jedová v českých košících?Nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
21.3.12 22:12

Třeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
21.3.12 22:13

no proč ne? :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.3.12 22:18

Tak já se to pokusim nějak vykoumat…Držte mi palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.3.12 22:28

Tak jsem jim poslala prosbu, pokud to schválí bude to Doba jedová v českých košících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.3.12 09:28

Výhody skupiny oproti diskusi jsou značné, lze zakládat poddiskuse, třeba recepty, doporučené výrobky a podobně. Je jednodušší, když to bude na jednom místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.3.12 10:11

holky mohla by jsem se k vám taky přidat :lol: já jsem vás teda zatím jenom četla, nepřispívala, tak jestli to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová