Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Black - my co jsme diskutovaly tady, jsme se přesunuly do téhle skupiny https://www.emimino.cz/…onky-103975/ .Akorát má trošku nešťastný název, protože jde spíš o kvalitní a čisté stravování, než čistě jen o éčka ( i když myslím, že nejkvalitnější jídlo je právě bez nich)…
chuanitka píše:
Venny, taky jsem dnes byla na ZelňákuKolem poledne. Byla jsem nepřehlédnutelná, měla jsem na zádech spící dítě
Já tam byla před desátou, a koukala jsem kolik tam je po ránu mamin s kočárkama, až se malá narodí, asi si budu jednou za týden dělat výlet i s kočárkem ![]()
xangel87 píše:janine24 píše:Nooo aaaaaxangel87 píše:Když my jsme některý bezdětný
Holky, pojdte do té skupiny, mi nebaví číst to tady i tamMi přijde že ta skupina je blbě pojmenovaná, mělo být to být „pro příznivce kvalitního stravování“ spíš…
A jde to nějak přejmenovat?Byl to jen nápad, nevěděla jsem, že se to tak chytne…
určitě lze požádat adminy, v tomto ohledu bývají docela rozumní …
Jinak pro ostatní, nematky atd.
je to volná diskuze, vstupujte jak chcete.Je to jen o tom jak se v dnešní době stravovat.Trošku lépe než je typický český standart.Jak vybírat, co kde koupit, co je srajda atd.Nejsem bio-eko matka, ale snažím se jíst tak nějak bez zbytečných é a trošku zdravěji než dřív.Všechny jste vítané, budu ráda za každou radu
![]()
neumisa píše:
@Adrianaurčitě lze požádat adminy, v tomto ohledu bývají docela rozumní …
Nikdy jsem skupinu nezakládala, tak nic o tom nevím..Poradíš mi jak je požádat a co by jste chtěly za název?Nějak nevím… ![]()
Adriana píše:neumisa píše:Nikdy jsem skupinu nezakládala, tak nic o tom nevím..Poradíš mi jak je požádat a co by jste chtěly za název?Nějak nevím…
stačí poslat SZ na adminovský profil a vysvětlit jim, proč chceš upravit název a napsat nový název … a jak po novu? popravdě nevím, ale některé návrhy, co tu padly, nebyly špatné …
neumisa píše:Adriana píše:stačí poslat SZ na adminovský profil a vysvětlit jim, proč chceš upravit název a napsat nový název … a jak po novu? popravdě nevím, ale některé návrhy, co tu padly, nebyly špatné …neumisa píše:Nikdy jsem skupinu nezakládala, tak nic o tom nevím..Poradíš mi jak je požádat a co by jste chtěly za název?Nějak nevím…
Co třeba , budu ten kopírovat název knížky,to taky nevim jestli je OK, ale moc se mi líbí:Doba jedová
, tak třeba nějakou variaci na to …Doba jedová v českých košících?Nevím..
Tak jsem jim poslala prosbu, pokud to schválí bude to Doba jedová v českých košících…
Výhody skupiny oproti diskusi jsou značné, lze zakládat poddiskuse, třeba recepty, doporučené výrobky a podobně. Je jednodušší, když to bude na jednom místě.
holky mohla by jsem se k vám taky přidat
já jsem vás teda zatím jenom četla, nepřispívala, tak jestli to nevadí