Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
janca21peta25
4.3.12 11:24

no vidíte a už se ani nehádáme :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29350
4.3.12 11:24
janca21peta25 píše:
tak zrovna jogurt třetí den už bych nedala množí se vněm bakterie takže pak už to stejně nemáš tak kvalitní jako čerstvý. nemyslím zle.

Myslíš bakterie jako jogurtové kultury?
Ty, co dělají jogurt jogurtem? Jinak partner má dost zarážející názory na jídlo… pak se nedivím, že jíte, co jíte… zkus mu třeba udělat nějaký salát s jogurtem místo s tatarkou nebo majonézou, pak i ten půlkilový využijete i v jeden den, aby se nezkazil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.3.12 11:27

Velký jogurt dávám klukovi 3 dny a určitě není zkažený, je to v pohodě lhůta.A přimíchávám mu do toho čerstvé ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
4.3.12 11:28

tak on tvdrdí že si nepotřebuje držet linii že nepotřebuje vypadatjak modelka a že nebude jíst jogurt nebo salát níísto svíčkové nebo guláše a řízku s pivem.

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
4.3.12 11:31

no ja nevím ale po třech dnech je na tom jogurtu na povrchu voda to je známka že ty kultury už jsou skoro pryč.

• Citovat
  • Upravit
mmonica
4.3.12 11:32
janca21peta25 píše:
no ja nevím ale po třech dnech je na tom jogurtu na povrchu voda to je známka že ty kultury už jsou skoro pryč.

to je srazeni syrovatky

• Citovat
  • Upravit
29350
4.3.12 11:35

Ta voda je syrovátka, to je přirozené, že se udělá a ne že je jogurt zkažený…
Jinak bych chlapovi místo piva koupila spíš zdravější jogurt za deset nebo jedenáct korun, třeba tu Hollandii s ovocem a malé balení, ne půlkilové, když je dospělému člověku jedno, co jí nebo nejí, je to jeho věc, ale dávat blafy dítěti a sobě dopřávat, to se mi pěkně ekluje… tím nechci do nikoho rýpat a zadělávat hádky, ale prostě tohle se mi zatraceně příčí… stejně tak jako nářky některých lidí, že na pořádné jídlo nebo na potřebné věci pro děti nemají, ale cigarety a alkohol si neodpustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.12 11:40

A ještě bych dodala, že to, že se na jogurtu udělá syrovátka, je známka, že je „živý“, v těch umělých hnusech nehrozí něco podobného, protože tam jsou všechny jogurtové kultury dávno mrtvé, pokud tam vůbec kdy byly…
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
4.3.12 11:40

vy si ke guláši date minerálku?A jestli ditě omezuju když mu na oběd dam svíčkouvou nebo jakoukoli jinou omáčku tak tomu říkejte omezování.Jinak jsme nekuřáci a když jsi dam pivo ke gulaši tak to ze mně snad alkoholika taky neděla.Jinak jste si jiste co budou vaše děti jíst ve školkách a školních jidelnách?Tam to musí taky udělat co nejlevněji a prodat co nejdráž.To je hold kolotoč pěněz.

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
4.3.12 11:45

to si teda nemyslím; v Německu, kdyby si tohle někdo dovolil tak skončí na hodně dlouho; je taky pravda, že tak hnusné jídlo jako tady jsem na západě nikdy nejedla; bohužel je spousta lidí, kteří na kvalitu nekoukají a snědí v podstatě všechno - chuť nerozlišují; a není to jen v tom, že lidi mají nízké příjmy; ono se dá jíst relativně kvalitně, ale holt člověk nesmí spořádat kilo jídla k večeři /třeba kilo bůčku s kilem brambor denně/; také jsem jednou viděla, jak kdosi nakupuje jen akční potraviny - tedy kuře procházející v den koupě, vepřové to samé; skoro hnědé banány v akci /ale takové té poslední/ - a plný košík takových věcí - pak je to holt těžké…

Lenka76 píše:
Holky,ja myslim,ze to je vsude…i v zahranici,jen se v cechach se porad cpe,jak je v zahranici to nej,jak to maji jinak..nemaji…taky se tu najde prosle zbozi,kdyz si clovek neda pozor, bydlim v UK,pisi se tu clanky,jak v tescu prelepuji datum spotreby u masa,nebo jak se vyrabeji pro deti ty jejich musli po ranu a jak je to plne cukru a pritom urcene prodeti…takze simyslim,ze kazdy stat je popelnice Evropy.;-)
  • Citovat
  • Upravit
mmonica
4.3.12 11:47
janca21peta25 píše:
vy si ke guláši date minerálku?A jestli ditě omezuju když mu na oběd dam svíčkouvou nebo jakoukoli jinou omáčku tak tomu říkejte omezování.Jinak jsme nekuřáci a když jsi dam pivo ke gulaši tak to ze mně snad alkoholika taky neděla.Jinak jste si jiste co budou vaše děti jíst ve školkách a školních jidelnách?Tam to musí taky udělat co nejlevněji a prodat co nejdráž.To je hold kolotoč pěněz.

ja si klidne ke gulasi dam caj,pivo si koupi manzel tak jednou do mesice a flasku kvalitniho vina taky,ja skoro nepiju kojim,za dalsi,navic na to neni,pak by to chybelo na tom jidle a to nechci

• Citovat
  • Upravit
26227
4.3.12 11:51

ne, ke guláši si dávám pivo - ale nemám ten guláš každý den. Vy máte každý den jídlo, ke kterému si dáváte pivo? Promiň, ale přijde mi, že jsou to jen výmluvy. A kdybych se měla rozhodnout, jestli si dám (nebo muž si dá) ke guláši pivo nebo koupím děcku rozumný jogurt, vyhraje jogurt. A tohle je i ten důvod, proč se lidi rvou s důchodci u regálu se slevami …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.12 11:54
janca21peta25 píše:
vy si ke guláši date minerálku?A jestli ditě omezuju když mu na oběd dam svíčkouvou nebo jakoukoli jinou omáčku tak tomu říkejte omezování.Jinak jsme nekuřáci a když jsi dam pivo ke gulaši tak to ze mně snad alkoholika taky neděla.Jinak jste si jiste co budou vaše děti jíst ve školkách a školních jidelnách?Tam to musí taky udělat co nejlevněji a prodat co nejdráž.To je hold kolotoč pěněz.

Pane bože, je jedno, jestli si dáte ke guláši pivo nebo minerálku… ale pokud argumentuješ tím, že lepší a kvalitnější potraviny (jogurty) jsou drahé a nestojí pět korun, ale na pivo vám líto peněz není, tak je někde něco špatně…
A jak se jí ve školních jídelnách, to je především známka vedoucí… když se chce, tak to jde… to vím z vlastní zkušenosti… a čím větší jídelna a pro více lidí se vyváří, tím lépe to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
4.3.12 12:00

No jasně že nemáme guláš každý den tak jako to pivo. jogurt taky nekupuji každý den když penízejsou tak koupím třeba bobíka nebo lipánka ale nemá ho každej den to ne někdy dostane i tu dobrou mámu a ještě nebyl nemocnej.Třeba mě vadí mléko píšou plnotučné a plnotučné stejně nenítak proč za něj mám platit 20 kč.

• Citovat
  • Upravit
mmonica
4.3.12 12:02
Regina Hero píše:
janca21peta25 píše:
Pane bože, je jedno, jestli si dáte ke guláši pivo nebo minerálku… ale pokud argumentuješ tím, že lepší a kvalitnější potraviny (jogurty) jsou drahé a nestojí pět korun, ale na pivo vám líto peněz není, tak je někde něco špatně…
A jak se jí ve školních jídelnách, to je především známka vedoucí… když se chce, tak to jde… to vím z vlastní zkušenosti… a čím větší jídelna a pro více lidí se vyváří, tím lépe to jde…

presne at si kazdy pije piva kolik chce,ale at pak nepise,ze kvalitni potraviny jsou drahe,at napise narovinu,je mi lito za to davat penize,to je radeji utratim jinde a ja ani neceknu,protoze je kazdeho vec do ceho ty penize strka
ale at take pak nenapada ty co je vrazi do kvalitnich potravin

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová